Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

O mums siule iki pietu ir po pietu smile.gif Pasirinkom 11.30- manau, tikrai uzteks laiko ir susisukuoti, ir pasidazyti, ir apsirengti. Dar net fotostudijoje ketinu speti pabuvoti smile.gif Bet svecius ketinam pamatyti tik santuoku rumuose arb baznycioje- t.y. neprarasiu laiko kol jie dovanas teiks smile.gif
Atsakyti
10 val ryto prieš 7 metus birželio 19d rolleyes.gif
Atsakyti
O mes 15:10 zakse, ir as tai patenkinta, laiko turesiu pakankamai ir pries tai dar kai ka bus progos nuveikt smile.gif Kad po Rotuses tik plaukiojimas laivu ir po to restoranas liks biggrin.gif
Atsakyti
kazkas cia rase, kad i zaksa eina jau truputeli po 9, o tai kada ruosiates eiti pas kirpeja ir visaziste? wink.gif mes tai veliau, taciau turiu problema kaip laiko paskaiciavimas, tai pries kelias val reik pradet ruostis? kad bent jau kokias 45 min pries isvaziuojant i baznycia ar zaksa jau buti namuose su sukuosena ir makijazu....kaip paskaiciuoti kiek kas truks...ar kirpejos gali priimti anksti, pvz 7.00 arba 7.30? nes kazkas panasaus ir gaunasi... jei anksti reik isvaziuot
Atsakyti
Mes tuoksimės tik bažnyčioje 14.00 val. Truputį jaudinuosi, ar viską spėsiu, nes 12.00 užsisakėm fotosesiją ateljė, 8.00 einu pas kirpėją, o labiausiai nežinau, kaip sutilps makiažo darymas ir suknelės movimasis (nes neįsivaizduoju, kiek laiko užtruks tas suknelės movimasis...). rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif zaksas apie 9 ir pas kirpeja 7? man zaksas po 15 ir as pas kirpeja einu 8, na aisku, mes jau 13 turim buti pasiruose
O kirpeja ir 6 ateis, jei reiks manau
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 06 22, 19:30)
g.gif zaksas apie 9 ir pas kirpeja 7?

o kada tada?
juk kokia 4 ar 5 nesikelsi...
nors nemanau, kad ta nakti uzmigciau wub.gif tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Na siaip as su kiek kirpeju ir visazisciu kalbejau, tai sako, kad sitam reikalui reik paskirt 3 valandas, o dar po to apsirengt reiks rolleyes.gif
Atsakyti
o mes 14 val. tai buvo pats tas -visur spėjau.Ir laiko šventimui liko pakankamai.Tik man labai norėjosi pirma Civilinėjė metrikacijoje o tik paskui bažnyčioje,o buvo atvirkščiai
Atsakyti
O mes liepos 10 dieną 14.50 thumbup.gif
10 valandą šukuosena, 11 makiažas ir viskas bus ok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Bitkresle @ 2004 06 22, 18:29)
Mes tuoksimės tik bažnyčioje 14.00 val. Truputį jaudinuosi, ar viską spėsiu, nes 12.00 užsisakėm fotosesiją ateljė, 8.00 einu pas kirpėją, o labiausiai nežinau, kaip sutilps makiažo darymas ir suknelės movimasis (nes neįsivaizduoju, kiek laiko užtruks tas suknelės movimasis...). rolleyes.gif

Musu civiline santuoka Klaipedoje bus 14,30 (patys rinkomes), o baznycia Palangoje 16,00. Tik va, mes irgi kaip Bitkresle esame susitare su fotomenininku, kad 11,30h busim jau pas ji studijoj. Tai dabar mastau, kelintai valandai su kiepeja tartis, g.gif nes man 10,30 reikes susukuotai ir padazytai buti jau namie, apsirengti ir vaziuoti pas fotografa. Plaukai mano ilgi+sukuosena sudetinga. Darys ja apie 3 val + 1 val makiazas. Tai ka, man 5,30 ryto su kirpeja tartis? blink.gif
Atsakyti
Oi oi oi..... blink.gif blink.gif
man jau galvele sukasi....
As uzsirasiau i kirpykla 9.00, ji kokia 10 min. kelio masina nuo mano namu... su visaziste dar nesusitariau, bet planauoju kaip nors patekti prie savo namu ar kad ji pas mane atvyktu apie 11.15. Tai ar spesiu as ta suknele apsvilkti, jei jaunikis pas mane bus kazkurtai 12.45. ?????????????? g.gif g.gif g.gif g.gif
Jau susiparinau.... gal reikejo anksciau uzsirasyti i kirpykla... bet is ankstaus ryto nesinori lekti... mano zaksas tik 15.40, o baznycia 18.00 - po to jegu vakarui neliks.... sad.gif
Atsakyti