Mes gavome tik 12 val. rotušėje, bet tikiuosi suspėti, nes nuotakom reikia daug laiko pasigražinti
, o paskui 13 val. lėksime i bažnycia.

Santuokų rūmuose 14:15, barnyčioje 15val.
Tikiuosi suspėsime.
Sako, kad zakse ten apytiksliai 20min. užtrunka. Aisku be šampano gėrimo.
Tikiuosi suspėsime.
Sako, kad zakse ten apytiksliai 20min. užtrunka. Aisku be šampano gėrimo.
o mums biski ne kaip laikas isejo
planavom vienaip, gavosi kitaip. Civilinej metrikacijos 12:10 o baznycioj 16:30

Mes tuoksimes 14:50. Manau laiko tikrai daug susiruosti per akis.
o musu vestuves civilinej metrikacijoj 14.30 o baznycioj 15h, tai manau viska spesiu iki to laiko

o vat ash tai nzn kaip spesiu viska, nes mano civilinej 10:40, nors pareiskimus neshem vasario pradzioj, bet vasarai tai buvo veliausias laikas
o baznycioj tai 12, val kaip tik bus, bet dar minusas tas, kad laiko labai daug liks gamtoj praleist, na labai tikiuosi kad oras bus geras

O mes pareiskimus nuneseme birzeli, nors tuoksimes kitu metu liepa
ir galejome rinktis koki tik norime laika. Pasirinkome 15.00 CMB (taip pasiule darbuotoja). Tik nezinau dar kada i baznycia eisime. Noreciau pries CMB, nes baznytine man svarbesne.

[quote=magne,2005 08 11, 20:42]
ir galejome rinktis koki tik norime laika. Pasirinkome 15.00 CMB (taip pasiule darbuotoja). Tik nezinau dar kada i baznycia eisime. Noreciau pries CMB, nes baznytine man svarbesne.
Skaitau ir negaliu patikėti, prieš kiek daug laiko žmonės neša pareiškimus
Mes pvz. nunešėm iki vestuvių likus pusantro mėnesio
ir man atrodo tai pats tas.Viskas jau buvo suplanuota reikėjo tik patikslinti laika ir data.
Nors rinktis jau nebebuvo ko, bet mūsų bažnytinė santuoka įvyks rugsėjo 3 d. 13 val. o į CMS vaziuosim 13,30.
Manau prieš metus nešti pareiškimus šiek tiek ankstoka, galima ir numirt per tiek laiko ir šiaqip ko tik gyvenime neįvyksta
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė

Manau prieš metus nešti pareiškimus šiek tiek ankstoka, galima ir numirt per tiek laiko ir šiaqip ko tik gyvenime neįvyksta

Na o mes i CMS vaziuosime 13.10, manau normalus laikas, o baznycioje 15 val...
manau labai normaliai
manau labai normaliai

QUOTE(Ssvaja @ 2005 08 12, 11:42)
Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė

Na mes siuo metu gyvename uzsienyje, o pareiskimus reikia nesti maziausiai pries menesi, bet mes grisime tik likus savaitei iki vestuviu, todel taip anksti ir padaveme