Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Mes bažnyčioje 14.30 o santuokų rūmuose 16.00 val. ax.gif
Atsakyti
Mes gavome tik 12 val. rotušėje, bet tikiuosi suspėti, nes nuotakom reikia daug laiko pasigražinti mirksiukas.gif , o paskui 13 val. lėksime i bažnycia.
Atsakyti
Santuokų rūmuose 14:15, barnyčioje 15val.
Tikiuosi suspėsime.
Sako, kad zakse ten apytiksliai 20min. užtrunka. Aisku be šampano gėrimo.
Atsakyti
o mums biski ne kaip laikas isejo schmoll.gif planavom vienaip, gavosi kitaip. Civilinej metrikacijos 12:10 o baznycioj 16:30 smile.gif
Atsakyti
14. 45 metrikacijoj smile.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes 14:50. Manau laiko tikrai daug susiruosti per akis.
Atsakyti
o musu vestuves civilinej metrikacijoj 14.30 o baznycioj 15h, tai manau viska spesiu iki to laiko ax.gif
Atsakyti
o vat ash tai nzn kaip spesiu viska, nes mano civilinej 10:40, nors pareiskimus neshem vasario pradzioj, bet vasarai tai buvo veliausias laikas cry.gif o baznycioj tai 12, val kaip tik bus, bet dar minusas tas, kad laiko labai daug liks gamtoj praleist, na labai tikiuosi kad oras bus geras smile.gif
Atsakyti
O mes pareiskimus nuneseme birzeli, nors tuoksimes kitu metu liepa 4u.gif ir galejome rinktis koki tik norime laika. Pasirinkome 15.00 CMB (taip pasiule darbuotoja). Tik nezinau dar kada i baznycia eisime. Noreciau pries CMB, nes baznytine man svarbesne.
Atsakyti
[quote=magne,2005 08 11, 20:42]
O mes pareiskimus nuneseme birzeli, nors tuoksimes kitu metu liepa 4u.gif ir galejome rinktis koki tik norime laika. Pasirinkome 15.00 CMB (taip pasiule darbuotoja). Tik nezinau dar kada i baznycia eisime. Noreciau pries CMB, nes baznytine man svarbesne.
Skaitau ir negaliu patikėti, prieš kiek daug laiko žmonės neša pareiškimus g.gif g.gif g.gif Mes pvz. nunešėm iki vestuvių likus pusantro mėnesio thumbup.gif ir man atrodo tai pats tas.Viskas jau buvo suplanuota reikėjo tik patikslinti laika ir data. drinks_cheers.gif Nors rinktis jau nebebuvo ko, bet mūsų bažnytinė santuoka įvyks rugsėjo 3 d. 13 val. o į CMS vaziuosim 13,30. thumbup.gif
Manau prieš metus nešti pareiškimus šiek tiek ankstoka, galima ir numirt per tiek laiko ir šiaqip ko tik gyvenime neįvyksta blink.gif Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė
Atsakyti
Na o mes i CMS vaziuosime 13.10, manau normalus laikas, o baznycioje 15 val...
manau labai normaliai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssvaja @ 2005 08 12, 11:42)
Skaitau ir negaliu patikėti, prieš kiek daug laiko žmonės neša pareiškimus  g.gif  g.gif  g.gif
Manau prieš metus nešti pareiškimus šiek tiek ankstoka, galima ir numirt per tiek laiko ir šiaqip ko tik gyvenime neįvyksta  blink.gif Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė

Na mes siuo metu gyvename uzsienyje, o pareiskimus reikia nesti maziausiai pries menesi, bet mes grisime tik likus savaitei iki vestuviu, todel taip anksti ir padaveme blush2.gif
Atsakyti