Manau kad nešti pareiškimus prieš metus visai normalu, pasakymas per metus daug kas gali nutikti, toks vaizdas kad dar nežinai tekėsiu ar ne...Mes 7mėn. prieš padavėm ir labai džiaugiamės, rinkomės kokį norim laiką. O va draugai likus 3mėn ir gavo rinktis iš dviejų laikų CMB: pirmi arba paskutiniai...
Mes pareiškimus padavėm sausį, tuokėmės rugpjūtį, bažnyčia 14h, CMB 16h.Visur spėjau be jokio lakstymo ir skubintis nereikėjo...
Manau kad nešti pareiškimus prieš metus visai normalu, pasakymas per metus daug kas gali nutikti, toks vaizdas kad dar nežinai tekėsiu ar ne...Mes 7mėn. prieš padavėm ir labai džiaugiamės, rinkomės kokį norim laiką. O va draugai likus 3mėn ir gavo rinktis iš dviejų laikų CMB: pirmi arba paskutiniai...
cmb 14.45 val, o baznycia 16 val. visur spejau taip pat be jokiu lakstymu, net per daug laiko buvo
QUOTE(dziulka @ 2005 09 04, 19:17)
Mes į CMB eisim lygiai 12.00
į bažnyčią dar neaišku
norėčiau 11.00
esu įsitikinusi,kad viską suspėsiu
makiažą ir manikiūrą man darys puskė,tai galės pradėt nors ir 5 ryto,o paskui tik pas kirpėją liks nueit... 
manikiura gali daryti vestuviu isvakarese, vis truputi laiko sutaupysi
QUOTE(dziulka @ 2005 09 04, 20:17)
Mes į CMB eisim lygiai 12.00
į bažnyčią dar neaišku
norėčiau 11.00
esu įsitikinusi,kad viską suspėsiu
makiažą ir manikiūrą man darys puskė,tai galės pradėt nors ir 5 ryto,o paskui tik pas kirpėją liks nueit... 
O tu pagalvojai, kaip vakare jausies, 5 atsikelus?
QUOTE(monicutte @ 2005 09 05, 09:09)
Taip pat, kaip ir 6 ar 7h
QUOTE(monicutte @ 2005 09 05, 08:09)
as ir buvau atsikelusi 5 valanada ryto, bet ne del to kad reikejo, o todel kad nebesimiegojo, nors ir buvau nuejusi 2 valanda miegoti, ir nieko, ir visas tris dienas atlaikiau puikiai, o pirmaja diena tai 7 ryto nuejom miegot o jau 9 kelemes, savijauta buvo liuks
mes CMB - 14.00, baznycia 17.00, nes apie 2 h keliones iki baznycios.
Itariu, kad biski pavargsim keliaudami, bet yra kaip yra.
QUOTE(Amade @ 2005 09 14, 16:11)
mes CMB - 14.00, baznycia 17.00, nes apie 2 h keliones iki baznycios.
Itariu, kad biski pavargsim keliaudami, bet yra kaip yra. 
Mes i baznycia ejom 12val.o i CMB visai nejom(santuoka uzregistravom veliau)Keliausi 6val-pakankamai anksti
Mes visas vestuves planavom remdamiesi tuo,kad kuo maziau nuvargus ,kad liktu kuo geresni prisiminimai.P.s.tekedama as jau laukiausi savo kleckiuko ,kuriam jau buvo apie 20savaiciu.Tai va nenorejom nuvargint nei saves nei savo mazojo zuikio
Sveikutes! As tuokiausi rugpjucio 27 diena, taip pat nejome i CMB , tik i baznycia, nors ir kaip butume noreja i CMB vistiek nebutume gave jokio laiko, nes nutarem tuoktis ir vestuves pradejome planuoti pries menesi
P.S. as keliausi 5.30, nes kirpykloj jau turejau buti 6.30val. Baznycia buvo 13val
P.S. as keliausi 5.30, nes kirpykloj jau turejau buti 6.30val. Baznycia buvo 13val
Mes pasirinkome 14:20 Rotušėje, o bažnyčioje kolkas neaišku
Norėjome lygiai 14 val., bet kad ir nešėme likus labai daug laiko iki vestuvių, bet norimo laiko negavom
Aišku jokio skirtumo nėra ar 20 min. anksčiau ar vėliau