Pas mus CMB bus 13.00, kelinta daryt baznycioje dar galvojam, gal kokia 14.30???

QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 03, 20:36)
mes tuokėmės 13:10, bažnyčia buvo 15val. tai per tą laiką ir nusifotografuot spėjom gamtoj

Mes bažnyčioje 12h tuoksimės, o į CMB vestuvių dieną iš vis neeisim

O mes galvojam tuoktis tik bažnyčioj 17 val., kur bus ir visi svečiai, o paskui tiesiai į šventės vieta keliausim, o į gamta prieš bažnyčią važiuosim

Mums i CMB 14:20 reikia, o pries tai dar baznycia, dabar tiksliai dar negaliu pasakyti kada i baznycia, bet greiciausiai kokia 13:00 prasysim.
Manau kad viska spesiu kuo puikiausiai 
O kada duoda pasiimti sukneles is salonu? Tikiuosi ne ta pacia diena kaip ir vestuves?

O kada duoda pasiimti sukneles is salonu? Tikiuosi ne ta pacia diena kaip ir vestuves?

o mes tai 12h i cmb, ir tikiuosi viska suspeti
pas mus baznycia buvo 14 val, o i CMB nejom

sveikos, bažnyčia mums buvo 13val, o CMR 14,30. Kirpykloj jau buvau 6,30, namie kol mane suruošė tai buto pats tas, ir tai su didžiausias skubėjimais. o į balių grįžome 20 val. tai gamtoj man asmeniškai laiko pritrūko, jei norisi kažkur toliau, tai be šansų, mes važiavom iki geležinkelio stoties, prie panemunės šilo ir prie raudondvario pilies.. tai jei norit kur toliau, manau reiktų anksčiau.. na bet savo švente likau super patenkinta ... linkiu visoms tą dieną būti pačioms nuostabiausioms

mes tuokemes cmb 13val., o baznycioje 15 val.visur kuo puikiausiai spejome