Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

Tuokemes 15 val. tik baznycioje ir labai dziaugiuosi, kad ne anksciau, nes ir taip anksti keliausi, jau 8 buvau pas kirpeja, po to makiazas, kai gryzau namo dar reikejo patikrinti ar viskas suruosta i gamta ir ka i sodyba veztis, suknele apsirenkti, o jau kai kurie sveciai apie 12.30 pradejo rinktis. O po to ir i gamta po baznycios spejom ir i sodyba apie astunta gryzom mirksiukas.gif Nereikejo per galva verstis, kad visur suspeti cool.gif
Atsakyti
mes uzsisakem 11.20 CMB, bet paskaicius labai susinervinau-gi baznycia bus veliau ir neiseis igyvendint mano svajones, kad tetis vestu prie altoriaus ir "atiduotu" savo dukra maniskiui.juk po CMB as jau busiu -iene doh.gif

o gal nieko tokio?kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2007 10 21, 20:02)
mes uzsisakem 11.20 CMB, bet paskaicius labai susinervinau-gi baznycia bus veliau ir neiseis igyvendint mano svajones, kad tetis vestu prie altoriaus ir "atiduotu" savo dukra maniskiui.juk po CMB as jau busiu -iene doh.gif

o gal nieko tokio?kaip manot? g.gif

Hm, mes pasyzdziui, irgi is pradziu tuoksimes CMB, o po to baznycioje ir as irgi noriu, kad tetis mane vestu prie altoriuas. As manau, kad cia nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2007 10 22, 09:44)
Hm, mes pasyzdziui, irgi is pradziu tuoksimes CMB, o po to baznycioje ir as irgi noriu, kad tetis mane vestu prie altoriuas. As manau, kad cia nieko tokio  smile.gif

ir pas mane ta pati situacija blush2.gif pirma CMB o tik po to baznycia...bet ir as noriu kad tetis vestu mane atiduoti isrinktajam.. doh.gif bet gal nieko tokio 4u.gif mes pasirinkom laika 11:50..tiksliau nlb buvo ka rinktis..veliau buvo jau tik po 16h,o as nei lb anskti nei lb velai nenorejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(figurike @ 2007 10 22, 20:28)
ir pas mane ta pati situacija  blush2.gif  pirma CMB o tik po to baznycia...bet ir as noriu kad tetis vestu mane atiduoti isrinktajam.. doh.gif  bet gal nieko tokio 4u.gif  mes pasirinkom laika 11:50..tiksliau nlb buvo ka rinktis..veliau buvo jau tik po 16h,o as nei lb anskti nei lb velai nenorejau 4u.gif

As planuoju tuoktis pirmiau baznycioje ir po 3 CMB. Bet dabar galvoju, kad gal truputi per velai uzsirasiau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 10 22, 22:46)
As planuoju tuoktis pirmiau baznycioje ir po 3 CMB. Bet dabar galvoju, kad gal truputi per velai uzsirasiau  g.gif ?

tikrai ne per velai, ta laika isnaudosit fotosesijai gamtoje 4u.gif
Atsakyti
nu o mes gavome CMB 11.10 manau labai anksti bet nebuvo jau isko rinktis buvo dar 9 ryto, norejau ispradziu i baznycia nes ji salia namu , bet dbr darysim kitaip nes i baznycia pries zaksa tai labai jau anksti cia viskas bus . o del kirpejos tai tik reik susitarti ir jai reikes ir 5 ateis . pavyzdziui man puse desim pas mane jau jaunikis atvaziuoja tai as turiu jau puse sesiu kazkur pas kirpeja sedet, reiks tartis o ka daryt;D o sese mano liudininke tai ji pirmiau pas jauniki vaziuos tai pas juos puse devyniu reiks but tai in pergyvena nes 5 kazkur jau turi ruostis tai aisim pas kirpejas ir tarsimes ir tikrai imanoma , ne mes pirmos ir nepaskutines kad reikia taip anksti :}
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 10 25, 16:35)
tikrai ne per velai, ta laika isnaudosit fotosesijai gamtoje  4u.gif

Na tikiusoi, bet ta diena laikas jau taip greitai lekia doh.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes rugpjucio men. Laika gavom 15:30 CMB, del baznycios dar nesusitarem, bet tikuosi si savaitgali jau galutinai nutarsim, kelinta val bus ceremonija baznycioj.
tikiuosi laika gausim pries CMB ax.gif
o laiko pabuti gamtoje, manau tikrai pakaks bigsmile.gif
Atsakyti
mes tuokiames ne LT, tai eisim tik i CMB 14 val. ta diena baznycioj nesituoksim, tai padarysim siek tiek veliau Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
na mes pirmiau i baznycia o 12 valanda i cmb
Atsakyti
Aisku, graziau kai pirmoji ceremonija - baznycioje, o ne CMB, ir dar jei jaunikis jaunaja pamato butent prie altoriaus... ax.gif Tada yra ir prasme, kad tevas atveda jaunaja...
Jei norit sutaupyti laiko gamtai ar fotosesijoms - nedarykit dideliu "langu" tarp ceremoniju. Jei bazycia ir CMB netoli vienas kito, uztenka tik valandos tarpo, jei reikalinga pavaziuoti - ar yra graziu vietu apie baznycia - galimas 1,5 max 2 val tarpas.

Butinai atsizvelkit ir i sezona - baznycios laikas 15-16 val. rudens metu reiskia, kad greiciausiai iseisite i prieblanda, tad jei norite fotosesijos - planuokite ja iki ceremonijos.
Atsakyti