Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą tuokiatės?

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 12 03, 15:52)
mes is pradziu buvome uzsirase 14.30 (baznycioje),bet pagalvojom kad truputi per velu,ir pakeitem laika i 13.00, dabar pradedu galvoti ar ne per anksti doh.gif  neisivaidzuoju kelinta reiks eiti sukuosena darytis ir makiaza g.gif  tuoksimes tik baznycioje

na, kad jau įlidau čia, tai parašysiu savo nuomonę... ax.gif
laiko planavimui reikia atsižvelgti ką esate numatę veikti... asmeniškai mes bažnyčioje buvom 14,30, o CMB 16,30. tada kirpykloje reikėjo būti apie 8val., tai išsimiegojau kuo puikiausiai... thumbup.gif taip pat mes nesiruošėm ilgai fotografuotis ar kur važinėtis ir pan., todėl pora valandų fotografavimuisi gamtoje mums puikiai užteko... kaip aš įsivaizduoju, ankstinant laiką, reikia pagalvoti ką jūs veiksit likusią dienos dalį... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deire: 03 gruodžio 2007 - 15:59
QUOTE(Deire @ 2007 12 03, 16:57)
na, kad jau įlidau čia, tai parašysiu savo nuomonę...  ax.gif
laiko planavimui reikia atsižvelgti ką esate numatę veikti... asmeniškai mes bažnyčioje buvom 14,30, o CMB 16,30. tada kirpykloje reikėjo būti apie 8val., tai išsimiegojau kuo puikiausiai... thumbup.gif taip pat mes nesiruošėm ilgai fotografuotis ar kur važinėtis ir pan., todėl pora valandų fotografavimuisi gamtoje mums puikiai užteko... kaip aš įsivaizduoju, ankstinant laiką, reikia pagalvoti ką jūs veiksit likusią dienos dalį... ax.gif

na mes planuojam po baznycios vaziuoti fotografuotis,i gamta,prie juros ir fotostudija.daugiau kaip ir neisivaizduju.o paskui i sodyba svesti.
Atsakyti
Mes tai ba=ny2ioj tuoksim4s 15.30 smile.gif
Atsakyti
mes tai 13.30 CMB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIANAD: 28 gruodžio 2007 - 08:39
kadangi mes pareiskimus padavem rotuseje, tai neturejom jokio kito pasirinkimo kaip 10.30! gal butu ir nieko, bet kad mes is jurbarko turesim isvaziuoti! ax.gif tai itariu pas kirpeja jau 6 ryto turesiu sedet! blush2.gif blink.gif g.gif
Papildyta:
ai o baznycioje, tai dar nenusprendem, bet ko gero kokia 16val! thumbup.gif
Atsakyti
Mes CMB 11.50, o baznycioje 13.30, noriem oficialia dali sutvarkyti ir jau tada vaziuoti i gamta fotkintis ir t.t... smile.gif
Atsakyti
MES 13.20 smile.gif ar ne per anksti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2007 12 29, 19:43)
MES 13.20 smile.gif ar ne per anksti?  unsure.gif

Man atrodo, kad ne per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 29, 20:38)
Mes CMB 11.50, o baznycioje 13.30, noriem oficialia dali sutvarkyti ir jau tada vaziuoti i gamta fotkintis ir t.t...  smile.gif

labai panasiai kaip mes tik mes 11.10 CMB o baznycioi 12.30 tikiuosi viska spesiu nuo zakso iki jeruzales davaziuot zakse neturetu ten ilgai uztrukt ir iki be kokiu 11.45 jau viskas ten baiksis ir i baznytele
Atsakyti
Mes CMB 14.50 val., o baznycioje dar galvojam, ar pries tai ar po to. Itariu, kad reikes pries tai, nors ziuresiu, ka mergaites patars:).
O kas tuokiasi 10.30 ar 11, tai uzjauciu. Praktiskai 5.00 pas kirpeja ir makiaza, nes kitaip stresuot pradesit, kai seksit laika, kiek dar liko kol grisiu namo.
Man asmeniskai teko dalyvaut vestuvese pries kelis metus, tai CMB buvo 12 val.,tai 10.30 jau turejau buti pas jaunaja, o tai reiskia isvaziuoti is namu 10.00. Tai kad nestresuot apsirengt ir uzkast, is kirpyklos reikia grizti apie 9.00. O makiazas ir sukuosena vis tiek uzima laiko + kelione i kirpykla (deja buvo nuo namu vaziuot apie 20 min i viena puse). O laikas bega greitai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2007 12 30, 18:07)
Mes CMB 14.50 val., o baznycioje dar galvojam, ar pries tai ar po to. Itariu, kad reikes pries tai, nors ziuresiu, ka mergaites patars:).
O kas tuokiasi 10.30 ar 11, tai uzjauciu. Praktiskai 5.00 pas kirpeja ir makiaza, nes kitaip stresuot pradesit, kai seksit laika, kiek dar liko kol grisiu namo.
Man asmeniskai teko dalyvaut vestuvese pries kelis metus, tai CMB buvo 12 val.,tai 10.30 jau turejau buti pas jaunaja, o tai reiskia isvaziuoti is namu 10.00. Tai kad nestresuot apsirengt ir uzkast, is kirpyklos reikia grizti apie 9.00. O makiazas ir sukuosena vis tiek uzima laiko + kelione i kirpykla (deja buvo nuo namu vaziuot apie 20 min i viena puse). O laikas bega greitai...smile.gif

mes taj CBM tuokiames 12.15,o baznycioj antra valanda ax.gif man taj labai gerai,nes tada buna daugiau laiko pasizazineti ir pasifotografuoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
musu CMB bus 15:10, o baznycia mastom 13:00-13:30
Atsakyti