Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(Fehu @ 2011 09 01, 20:52)
pagal mane tai nereiškia kad reikės rinktis iš dviejų, įsimylėjėlių reikšmė kitokia smile.gif

Pritariu...netingek pasiskaityt reiksmiu, atrasi daug visokiu atspaliu ir nebeatrodys taip vienareiksmiskai 4u.gif http://78kart.ru/ jei netinka rusiskai, angliskai ziurek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 01 rugsėjo 2011 - 20:14
ezokvante, bet manau gi nereiketu atmest ir to, kad gali tekt is dvieju rinktis ar tokios reiksmes nera prie sios kortos g.gif nes pas mane vienoje kaladeje tai stovi vyras ir dvi moteris ir amuras nezino i kuria paleist strele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 01 rugsėjo 2011 - 20:15
QUOTE(lilget @ 2011 09 01, 21:14)
ezokvante, bet manau gi nereiketu atmest ir to, kad gali tekt is dvieju rinktis ar tokios reiksmes nera prie sios kortos  g.gif  nes pas mane vienoje kaladeje tai stovi vyras ir dvi moteris ir amuras nezino i kuria paleist strele  blush2.gif

As ir neatmetu, tiesiog reikia ziuret kokios kortos aplinkui, atitinkamai reiksme gali buti visai kitu rakursu...man tai kelias...ieskojimu kelio korta, jei jau trumpai. Netgi tai pasirinkimo korta, tik tas pasirinkimas mano suvokimu nesinori but subuitinamas tokia reiksme, plius laikotarptis - pries du metus traukta, nzn labai abejotinai skamba. Man priimtiniau korta traktuoti kaip kelio ieskojima, vidinio konflikto sprendima ar diskursa ir pan. ir aisku labai svarbu kas salia...nzn, nemoku dorai paaiskinti bet man nesinori tos kortos "nuleisti" ant reiksmes - renkuosi tarp dvieju vyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 01 rugsėjo 2011 - 20:26
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 01, 21:22)
As ir neatmetu, tiesiog reikia ziuret kokios kortos aplinkui, atitinkamai reiksme gali buti visai kitu rakursu...man tai kelias...ieskojimu kelio korta, jei jau trumpai.

ezokvante, o tu galetum surasyt savo visu kortu trumpas reiksmes, nes jos tokios naujoviskos man , as tokiu net niekur nemacius, neregejus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 01, 21:25)
ezokvante, o tu galetum surasyt savo visu kortu trumpas reiksmes, nes jos tokios naujoviskos man , as tokiu net niekur nemacius, neregejus  bigsmile.gif  4u.gif

Nu tu duodi lotuliukas.gif imeciau nuoroda, skaityk-mastyk. Rezultatas nustebins pacia tave. Be to bendru reiksmiu pilna visur, kiekvienam zmogui atskira korta igauna savo atspalvi papildomai jei ieskoma kartu atsakymu savyje ir intuicijoje. Bet be ziniu, kazin ar kas gebetu imt ir skaityti kortas, aisku tikiu isimciu tikrai yra, bet bent jau dar nepazystu tokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 01 rugsėjo 2011 - 20:29
Vakar vyras parnese knyga atspausdinta ir irista net nesitikejau, kad tokia gera kokybe bus is pdf user posted image

giriuosi ir rodau blush2.gif user posted image

Jau perskaiciau tiek kiek galima, neturint kortu ir sedziu, spirgu, laukiu siuntinio user posted image
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 02, 07:52)
Vakar vyras parnese knyga atspausdinta ir irista net nesitikejau, kad tokia gera kokybe bus is pdf user posted image

giriuosi ir rodau  blush2.gif user posted image

Jau perskaiciau tiek kiek galima, neturint kortu ir sedziu, spirgu, laukiu siuntinio user posted image

Oho, kaip faina smile.gif Drasiai skaityk viska, nors ir neturi kortu - vistiek skaitysi dar 100 kartu. Nesvarbu, kad kazko nesuprasi - smegenai informacija fiksuoja, o kai skaitysi jau su kortom, tai ta informacija priimsi jau visai kitaip - pabandyk, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ajnu inersiu i knyga, beje labai gerai parasyta, tokiai zaliai kaip man pats tas user posted image
aciu uz rekomendavima user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 02, 09:07)
Oho, kaip faina smile.gif  Drasiai skaityk viska, nors ir neturi kortu - vistiek skaitysi dar 100 kartu. Nesvarbu, kad kazko nesuprasi - smegenai informacija fiksuoja, o kai skaitysi jau su kortom, tai ta informacija priimsi jau visai kitaip - pabandyk, pamatysi  mirksiukas.gif

Jaumana, as pati ta knyga vis skaitau is naujo, t.y dalimis lotuliukas.gif irgi susirisus kaip tu tai pripaisyta pas mane ji ax.gif Nors pradzioj tai labai taisyklingai pagal knygos nurodymus dariau, vis mistikavau viska, kad reikai taip o ne kitaip biggrin.gif

ir taro temas nzn kiek kartu skaiciau, bet kaskart vis naujo randu lotuliukas.gif

sveika uzsikabliavus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 02 rugsėjo 2011 - 08:26
Tai ji pas mane dar "nauja", bet skaitau su piestuku rankoje lotuliukas.gif sakiau braukysiuos, kas neaisku, ir jus visas kankinsiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 01, 21:14)
ezokvante, bet manau gi nereiketu atmest ir to, kad gali tekt is dvieju rinktis ar tokios reiksmes nera prie sios kortos  g.gif  nes pas mane vienoje kaladeje tai stovi vyras ir dvi moteris ir amuras nezino i kuria paleist strele  blush2.gif

DA VI arkanas - vienas sunkiausių interpretuoti...tai gali būti ir pasirinkimas, ir svarbus sprendimas... vienam kontekste tas 'pasirinkimas' gali turėti apsigavinejimo atspalvi, kai turint antrą pusę, naiviai tikiesi, jog bet kada gali rinktis kita - geresni/tinkamesni var....o juk visada atsiras gražesnių, protingesnių kol neįsisąmoninsi, jog tik tvirtai apsisprendus, išvengsi nusivylimo...kt. kontekste, pvz, prieš save matai tai, kas traukia širdimi ir tai, kas yra seniai užgyventa, įprasta...ir vėlgi apninka abejonės, nes reikia nuspręsti 'kas geriau, tinkamiau'...bet kuriuo atveju, tai - apsisprendimas gan sudėtingas ir labai svarbus, nes įtakoja tolimesnį gyvenimą...ir nebūtinai tas Arkanas susijęs tik su meilės reikalais smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, merginos,

Noreciau ir as isijungti i Jusu bureli. Turbut reikia pradeti nuo prisistatymo. Na jau senokai domiuosi ivairiomis ezoterinemis praktikomis, net nezinau- buvo metas pries kokius 10 metu, kai isties daug esu lankius/mokiusis/domejusis, turiu kelias iniciacijas reiki, meditaciju srityse. Paskui istekejau, vaikai, seima ir ezoterika nuejo i antra plana. O dabar kazkaip vel atejo noras, yra galimybes ir laikas eiti toliau. Perskaiciau visas temas, pradejau skaityti michelsen knyga, isigijau kortas *waito kalade pradziai crowlio ateiciai. Labai norejau crowlio kalades, bet pasiskaicius supratau, kad gal pradesiu vistik ne nuo jos, nors ji kantriai laukia namuose ant palanges, kol as bent kazka joje galesiu suvokti smile.gif Kaip ir visiems naujokams - baisiai sunku interpretuoti kelias kortas - kas kodel is ko teka ir kur nuveda, bet, tikiu, kad tai priesaky, reikia tik daug praktikos.
Del Taro - pries kokius 5 metus esu buvusi Arkanuose, ir nors nedaug kas isliko atminty, bet turiu visa medziaga ir manau prisiminsiu, pamedituosiu ir tai pades suprasti ka gi tos kortos nori pasakyti. Bus smagu jei priimsit i kompanija. Pasistengsiu dalyvauti interpretacijose ir tikiuosi sparciai eiti i prieki wink.gif
Atsakyti