Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 11:37)
koks nusimato bendravimas su zmogum x..ar kokie zmogau x jausmai...

oi sunkupasakyti net nebeatsimenu..tiksliai... Bet apskritai ka tas menulis reiskia nuolat krentantis..

Reiškia kad pirmiausiai reikia išmokti uždavinėti konkrečius klausimus.

Taro nėra vaikiškas kortų žaidimas. Nebent tau tai priimtina. Mesti kortas bele mest.
Atsakyti
Dera1,brangioji... smile.gif

Kortas meciau tuo klausimu pries kelias dienas..Ir klausimo tiksliai zodis i zodi neatsimenu smile.gif Visų neužsirašinėju tikrai klausimų ir atmintis tikrai mano nėra unikali kažkokia kad tiksliai atsiminčiau.. Bet sakau kokios operos klausimėlis buvo smile.gif O mest, kad bele mest tai tuo neužsiemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 11:44)
Dera1,brangioji... smile.gif

Kortas meciau tuo klausimu pries kelias dienas..Ir klausimo tiksliai zodis i zodi neatsimenu smile.gif Visų neužsirašinėju tikrai klausimų ir atmintis tikrai mano nėra unikali kažkokia kad  tiksliai atsiminčiau.. Bet sakau kokios operos klausimėlis buvo smile.gif  O mest, kad bele mest tai tuo neužsiemu mirksiukas.gif

Tai tu užsirašyk ir klausimą ir atsakymą. Po kiek laiko bus įdomu pažiūrėt kaip supratai kažkada, ir kaip dabar tą pačią situaciją.
Atsakyti
Užsirašinėju, bet nevisus...didžiaja dauguma smile.gif Reikia pradėti visus blush2.gif Kiek laiko pati praktikuojies?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 11:49)
Užsirašinėju, bet nevisus...didžiaja dauguma smile.gif Reikia pradėti visus blush2.gif  Kiek laiko pati praktikuojies?

Metai su trupučiu. Neskaitei senų Taro temų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau ir skaitau dar iki šiol ir viską užsirašinėju kas man atrodo naudinga smile.gif O Kodėl klausi?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 12:57)
Skaičiau ir skaitau dar iki šiol ir viską užsirašinėju kas man atrodo naudinga smile.gif  O  Kodėl klausi?

Tai paklausei, kiek laiko praktikuojiesi biggrin.gif Itariu jei dar karta pavadinsi Dera Brangiaja, ji tau ir reiksmes atsius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 12:57)
Skaičiau ir skaitau dar iki šiol ir viską užsirašinėju kas man atrodo naudinga smile.gif  O  Kodėl klausi?

Todel kad Dera nuo pirmu Taro temu yra biggrin.gif

As kadangi visas perskaiciau, tai iskart matau kurios merginos senbuves. O patikek, jos aiskina labai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 02 rugsėjo 2011 - 12:08
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 02, 11:57)

tai kad ten labai aiškiai matosi mūsų visų pradžia. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 02, 12:06)

toli gražu lotuliukas.gif aš nuo viduriuko. mirksiukas.gif Ko gero nuo antro arba trečio "zachodo" tarologių. Kaip ir dauguma čia iš mūsų. O nuo pačių pirmųjų temų tai 2 ar 3 yra.
Atsakyti
Aišku viskas 4u.gif

Labai mažai dėmėsio atkreipiuį nikus.. doh.gif blush2.gif

Malonu susipažinti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 02 rugsėjo 2011 - 12:14
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 02, 13:06)

As kadangi visas perskaiciau, tai iskart matau kurios merginos senbuves. O patikek, jos aiskina labai gerai smile.gif

Trecioji akis, ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 02, 13:10)
tai kad ten labai aiškiai matosi mūsų visų pradžia.  lotuliukas.gif
Papildyta:

toli gražu  lotuliukas.gif  aš nuo viduriuko.  mirksiukas.gif  Ko gero nuo antro arba trečio "zachodo" tarologių. Kaip ir dauguma čia iš mūsų. O nuo pačių pirmųjų temų tai 2 ar 3 yra.

g.gif kleroz biggrin.gif na bet vistiek jus ilgiausiai isbuve, kitos issilakste.
Atsakyti