Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(Vetra2 @ 2011 09 05, 16:30)
lauksiu  4u.gif
Papildyta:
Yra tiesos visame tame, lauksiu galutiniu interpretaciju  4u.gif

Vetra, neisizeisk, bet cia ne burimo salonas 4u.gif
Atsakyti
Kas netingi pakomentuot - koks bus susitikimas su
asmeniu A? (meiles reikalai)
4 monetos ir DA V 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyte~ @ 2011 09 05, 17:14)
Kas netingi pakomentuot - koks bus susitikimas su
asmeniu A? (meiles reikalai)
4 monetos ir DA V  4u.gif

jei nenukeliausiu i pievas tai pasakysiu taip - Tema turetu issirutulioti apie tolimesnius santykius, siekima kazko daugiau nei tik susitikyneti, tarsi vienas noretu imtis kazkokios bendros veiklos kartu (kelione, gyvenimas kartu ar kazkas panasaus) o kitam yra gerai kaip yra, kam reikia kazka daryti jei ir esama situacija yra puiki. Taip pat iskrite kortos tarsi rodo padarytas klaidas praeityje , kuriu negalima pamirsti ir tas butent trugdo zengti i prieki.
Jau jauciu, kad gal visai i pievas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 05 rugsėjo 2011 - 16:31
Dabar taip kas liečia dėl dokumentų tai kortos
APV likimo ratas ,Apverstas kardų 10 ir lazdų 3.. zodziu tikrai reikalas visas yra manau susijes gal su uzsieniu, nes lazdu trys man jau tokia keliautojo korta emigranto... zmogu,kuris siekia kazkokiu savo uzsibreztu tiklsu(kodėl sakau kad dėl emigranto.. nes jau kiek turėjau situacijų,kiek mačiau man ta korta krenta tada kaip kalbama apie užsieni)unsure.gif O Apverstas likimo ratas sako kad dabar nieko gero nezadama, nes laukia staigus kazkokie nemalonumai dabar, kad rezultatai trokštami gali veluoti ir kad reikalai eis dabar ne tiap sklandžiai kaip tikėtasi..Permainos jos įvyks bet ne taip greitai kaip tikites ir reikės jau palaukti kurį laiką....aišku manau laukia nusivylimai, sunkumai , negandos,abejonės ...nemaži bet su laiku viskas susitvarkys viskas

O dėl santykiu aš padariau irgi panašią delionę... Na ir reikalai kokie yra... Ištirko jūsų korta kuri krito santykiuose tai tauriu šešetas.. Reiškia senus, gerus malonius prisiminimus savo antrai pusei ir kad seniau kas buvo patirta jums dar iki šiol šildo širdį wub.gif tie jausmai jūsų jam yra gan tokie nostalgiški..Na o vyro puseje..Apv Imperatorienė III tai reiškia namuose esančius metrealinius sunkumus visgi ir problemas gal su vaisingumu net g.gif Nenoriu aš aišku ir nesąmonių prirašyti.. Bet sakau kažkur esu radusi ir interpretacija kad šikorta gali ir reikšti neištikimybe santuokoje Перевернутая карта: В вашей жизни присутствует непреодолимое влияние женщины или такая любовь, которая не окрыляет, а душит вас. Tarp kitko jusuvyro puseje krenta taip pat kardu korta 10 tik taisyklingoje padetyje.. ir ištikro vyras jūsų labaiturbūt valdingas yra gan grubokas ir jums veikiausiai labai truksta demesio is jo...Na o jusu puseje esantis tauriu tuzas isvis zada jausmu atsalima net kad meilė blėsta....gal net ir asaras man kazkaip tie krentantys lasai is tos taures su asarom asocijuojasi jegusi korta yra santykiuose... Na aš įdėsiu delionę ir jus pati pamatysite kokią man rodo situaciją...

http://s626.photobuc...nt=SAM_2224.jpg
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 05, 17:30)
jei nenukeliausiu i pievas tai pasakysiu taip - Tema turetu issirutulioti apie tolimesnius santykius, siekima kazko daugiau nei tik susitikyneti, tarsi vienas noretu imtis kazkokios bendros veiklos kartu (kelione, gyvenimas kartu ar kazkas panasaus) o kitam yra gerai kaip yra, kam reikia kazka daryti jei ir esama situacija yra puiki. Taip pat iskrite kortos tarsi rodo padarytas klaidas praeityje , kuriu negalima pamirsti ir tas butent trugdo zengti i prieki.
Jau jauciu, kad gal visai i pievas  doh.gif

butu susitikimas po nemazos pertraukos, praeityje buta noro is abieju, bet aplinkybes trugde ir kaip minejai - klaidos
todel tema apie kazko issirutuliojima si karta turi prasmes, + istraukiau jo elgesys tuo metu kalaviju tuzas ir rezultatas susitikimo lazdu tuzas
pakomentusiu ka manau, bet pirma idomu kaip is salies atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnyte~: 05 rugsėjo 2011 - 16:42
Ugnyte.. Dėl kalavijo tūzo tai nežinau santykiams man jis nieko gero atrodo nesako..O gal kaip tik tiesiog reiškia to žmogaus tvirtą nuomuonę , kažkokį priimtą sprendimą, ryžtą ir atsakomybę ax.gif Nu o dėl lazdų tūzo tai esu kažkur pasižymėjusi, kad tai reiškia tiesioginę naują draugystę arba verslą su senais pažįstamais žmonėm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 05 rugsėjo 2011 - 16:49
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 05, 17:48)
Ugnyte.. Dėl kalavijo tūzo tai nežinau santykiams man jis nieko gero atrodo nesako..O gal kaip tik tiesiog reiškia to žmogaus tvirtą nuomuonę , kažkokį priimtą sprendimą, ryžtą ir atsakomybę ax.gif  Nu o dėl lazdų  tūzo tai esu kažkur pasižymėjusi, kad tai reiškia tiesioginę naują draugystę arba verslą su senais pažįstamais žmonėm thumbup.gif

katik pasiskaitynejau ka turiu ir pritarciau tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 05, 16:51)
katik pasiskaitynejau ka turiu ir pritarciau tau  drinks_cheers.gif

Wohoo.. na ką, pažangą šioka tokia jau darom drinks_cheers.gif
Atsakyti
elgesys man labiausiai kvepia nervingumu, jauduliu, ir bandymu neissiduoti, ale vaidinti saltesni, kas siaip butu jam budinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnyte~ @ 2011 09 05, 17:58)
elgesys man labiausiai kvepia nervingumu, jauduliu, ir bandymu neissiduoti, ale vaidinti saltesni, kas siaip butu jam budinga biggrin.gif

Ko tais manau kad gali demonstruoti atsiribojima ir permastyti po susitikimo argale jo kad gal i rverta kazka keisti, imtis iniciatyvos..

Disku4 ir DAV Koks bus susitikima? ilgai sukau galva i rnsu tikra, bet man kazkodel i galva lenda gudrus ejimai siekiant savu interesu pateikti tyrumo "leksteje" g.gif gal praeityje moteris pasisiukslino ar nutrauke santykius, kad vyras atsiribojes ir atsargiai ziuri ir panasu dar susitikimas tures itakos jo poziuriui keistis, tik i kuria puse imsis veiksmu, kas ten zino, nematau is kortu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 05 rugsėjo 2011 - 17:51
Merginos, siandien krepsinis, meskim kortas smile.gif As lauke sedziu, tai truputi veliau ismesiu..
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 05, 18:21)
Disku4 ir DAV Koks bus susitikima? ilgai sukau galva i rnsu tikra, bet man  kazkodel i galva lenda gudrus ejimai siekiant savu interesu pateikti  tyrumo "leksteje"  g.gif

man tokiu atveju labiausiai nesa i 7 kalavijus vietoj 4 disku g.gif
as pagalvojau taip-4 monetos nesa i labai zemiskus fizinius dalykus siuo atveju ne blogaja prasme, nes kalba ne apie pinigus, o susitikima..todel man nesa i nora ypac fiziskai ''dasigauti'' arciau...kontrole g.gif
DA V daug kalba apie isipareigojimus, lojaluma,
taip pat man ji gerumo ir supratingumo, atleidimo korta
gal kalbesim daug apie isipareigojimus, kas laisvas kas ne laisvas, butu tame prasmes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnyte~: 05 rugsėjo 2011 - 17:57