Dabar taip kas liečia dėl dokumentų tai kortos
APV likimo ratas ,Apverstas kardų 10 ir lazdų 3.. zodziu tikrai reikalas visas yra manau susijes gal su uzsieniu, nes lazdu trys man jau tokia keliautojo korta emigranto... zmogu,kuris siekia kazkokiu savo uzsibreztu tiklsu(kodėl sakau kad dėl emigranto.. nes jau kiek turėjau situacijų,kiek mačiau man ta korta krenta tada kaip kalbama apie užsieni)

O Apverstas likimo ratas sako kad dabar nieko gero nezadama, nes laukia staigus kazkokie nemalonumai dabar, kad rezultatai trokštami gali veluoti ir kad reikalai eis dabar ne tiap sklandžiai kaip tikėtasi..Permainos jos įvyks bet ne taip greitai kaip tikites ir reikės jau palaukti kurį laiką....aišku manau laukia nusivylimai, sunkumai , negandos,abejonės ...nemaži bet su laiku viskas susitvarkys viskas
O dėl santykiu aš padariau irgi panašią delionę... Na ir reikalai kokie yra... Ištirko jūsų korta kuri krito santykiuose tai tauriu šešetas.. Reiškia senus, gerus malonius prisiminimus savo antrai pusei ir kad seniau kas buvo patirta jums dar iki šiol šildo širdį

tie jausmai jūsų jam yra gan tokie nostalgiški..Na o vyro puseje..Apv Imperatorienė III tai reiškia namuose esančius metrealinius sunkumus visgi ir problemas gal su vaisingumu net
Nenoriu aš aišku ir nesąmonių prirašyti.. Bet sakau kažkur esu radusi ir interpretacija kad šikorta gali ir reikšti neištikimybe santuokoje Перевернутая карта: В вашей жизни присутствует непреодолимое влияние женщины или такая любовь, которая не окрыляет, а душит вас. Tarp kitko jusuvyro puseje krenta taip pat kardu korta 10 tik taisyklingoje padetyje.. ir ištikro vyras jūsų labaiturbūt valdingas yra gan grubokas ir jums veikiausiai labai truksta demesio is jo...Na o jusu puseje esantis tauriu tuzas isvis zada jausmu atsalima net kad meilė blėsta....gal net ir asaras man kazkaip tie krentantys lasai is tos taures su asarom asocijuojasi jegusi korta yra santykiuose... Na aš įdėsiu delionę ir jus pati pamatysite kokią man rodo situaciją...
http://s626.photobuc...nt=SAM_2224.jpg