Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(Mirabele @ 2011 09 05, 20:21)
Nu nesuprantu Ezokvante, ka as blogai darau doh.gif  unsure.gif kaip tau mano kortos atrodo? ka tu pagal jas pasakytum?

O kur kas sake kad kas kazkur blogai? blink.gif as tai neiko nesakiau schmoll.gif pati sedziu gilioj sumaisty kaip baigsis kasis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 05, 18:58)

jei kas netingi ir gali ismesti kas man siandien su sveikata unsure.gif labai bloga, banke vos neisvirtau, akyse zaibuoja.. unsure.gif

del sveikatos- kiek skaiciau- sako, kad pas gydytojus eit reik. bet jei labai nori- istraukiau tauriu 5 (a)
pirma mintis: o nesilauki netycia?

o knyga sako: Марс в Скорпионе - дает воспаление половых органов, матки, яичников, предстательной железы, маточные кровотечения, внематочную беременность, венерические болезни и болезни прямой кишки, геморрой и воспаления клетчатки в области прямой кишки, парапроктит. Опасность сепсиса (заражения крови) и выкидыша.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 05, 20:27)
del sveikatos- kiek skaiciau- sako, kad pas gydytojus eit reik. bet jei labai nori- istraukiau tauriu 5 (a)
pirma mintis: o nesilauki netycia?  

o knyga sako: Марс в Скорпионе - дает воспаление половых органов, матки, яичников, предстательной железы, маточные кровотечения, внематочную беременность, венерические болезни и болезни прямой кишки, геморрой и воспаления клетчатки в области прямой кишки, парапроктит. Опасность сепсиса (заражения крови) и выкидыша.

man skrandis rolleyes.gif nesakiau nes norejau, kad ismestumet biggrin.gif 4d sedejau ant ryziu, 5 diena sumasciau valgyt ir pirmas maistas karsto rukymo skumbre, ot galva doh.gif galvojau as pastipsiu nuo jos.. doh.gif

nesenai pas gine buvau, sake sveikutele. Vyras uzsieny, tad nebent nuo sventos dvasios biggrin.gif

Bet aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 05 rugsėjo 2011 - 19:31
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 05, 20:24)
O kur kas sake kad kas kazkur blogai?  blink.gif as tai neiko nesakiau  schmoll.gif pati sedziu gilioj sumaisty kaip baigsis kasis  biggrin.gif

Ne nu as del tu Disku5 susimascius, gal visgi ne netiketumu bus o tykiai ramiai nepanaudojant visu galimybiu ir potencialo nuskinta pergale g.gif
Atsakyti
Apie prognozes dėl krepšinip.. man kortos sako kad protugalai atrodo turetu laimeti.. Betnebus labai didele persvara..

Lietuviams krito Lazdu pazas,the lovers VI ir Mirtis XIII

Portugalams Kardu IV,monetu IV ir lazduIV biggrin.gif zodziuvisi ketvertukai jiems
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 05, 20:32)
Ne nu  as del tu Disku5 susimascius, gal visgi ne netiketumu bus o tykiai ramiai nepanaudojant visu galimybiu ir potencialo nuskinta pergale  g.gif

na bet idomiai krenta g.gif

lietuviams lazdu x (supratau kaip gaus i skura biggrin.gif ) neverciu reiksmiu rolleyes.gif

o portugalams tauriu X g.gif

na bet turi laimet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 05, 19:30)
man skrandis rolleyes.gif nesakiau nes norejau, kad ismestumet biggrin.gif 4d sedejau ant ryziu, 5 diena sumasciau valgyt ir pirmas maistas karsto rukymo skumbre, ot galva doh.gif galvojau as pastipsiu nuo jos..  doh.gif

nesenai pas gine buvau, sake sveikutele. Vyras uzsieny, tad nebent nuo sventos dvasios biggrin.gif

Bet aciu 4u.gif

nu jo- po dietos rukyta skumbre cia stipru..smile.gif) o dieta kilogramais kaip pasitvirtino?

Na nepataikiau... va ziuriu tas isvartytas taures, o skrandzio nematau..smile.gif)) nebent isivaizduot kad dede pykina isgerus tas tris taures..smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 05, 20:35)
nu jo- po dietos rukyta skumbre cia stipru..smile.gif) o dieta kilogramais kaip pasitvirtino?

as vel ant ryziu ryt sesiu ax.gif as cia viduriu pravalymo diena pasidariau smile.gif krenta liuks ir be kanciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 05, 20:34)
Apie prognozes dėl krepšinip.. man kortos sako kad protugalai atrodo turetu laimeti.. Betnebus labai didele persvara..

Lietuviams krito Lazdu pazas,the lovers VI ir Mirtis XIII

Portugalams Kardu IV,monetu IV ir lazduIV biggrin.gif zodziuvisi ketvertukai jiems

Tu tik tiesias trauki? g.gif kas nupiesta lazdu 4 kortoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 05 rugsėjo 2011 - 19:55
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 05, 19:54)
Tu tik tiesias trauki?  g.gif

NEEE as traukiu sakau kokios krenta tokios.... as visada traukiu josne is eilutes o issimaisau zodziu su ranka makaluoju tas kortas ir traukiu.. Tas man pats geriausias traukimo būdas iš tos vienos krūvos..Bent jau man jis taikliausias... kazkaip ranka pasiskirsto ten kur jai reikia blush2.gif 4u.gif o jūs kaip traukiat?
Papildyta:
http://www.barrysmag...ories/Cards.jpg nu vat nemoku paaiskinti as traukiu is tokio JOVALIUKO biggrin.gif tik aisku uzverstos kortos visos buna smile.gif

O lazdu korta keturi pavaizduota taip.. Dvi lazdos is desines dvi is kaires kaip vartuivaizdis sudarytas ir eina du zmogeliukai kazkaippro juos..ant galvos vainikas... PERGALE man grynai lotuliukas.gif

VAT taip atrodo korta http://www.taroskopa...0/08/4wands.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 05 rugsėjo 2011 - 20:02
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 05, 21:00)
NEEE as traukiu sakau kokios krenta tokios.... as visada traukiu josne  is eilutes o issimaisau zodziu su ranka makaluoju tas kortas ir traukiu.. Tas man pats geriausias traukimo būdas iš tos vienos krūvos..Bent jau man jis taikliausias... kazkaip ranka pasiskirsto ten kur jai reikia blush2.gif  4u.gif  o jūs kaip traukiat?
Papildyta:
http://www.barrysmag...ories/Cards.jpg nu vat nemoku paaiskinti as traukiu is tokio JOVALIUKO biggrin.gif tik aisku uzverstos kortos visos buna  smile.gif

O lazdu korta keturi pavaizduota taip.. Dvi lazdos is desines dvi is kaires kaip vartuivaizdis sudarytas ir eina du zmogeliukai kazkaippro juos..ant galvos vainikas... PERGALE man grynai  lotuliukas.gif

VAT taip atrodo korta http://www.taroskopa...0/08/4wands.jpg

Ziuresma...turiu as cia uzsleptu minciu, ale pazesiu kuom baigsis varzybos, kad nenusipezeciau lotuliukas.gif

Visgi, kadangi traukiau disku5/tauriu paza rezultatui, te gal apsistosiu ties tuo, kad kazkas bus del rezultato - gincu, ar del teiseju vel, nzn post factum kazkas klius kam nors g.gif nu vsio baigiu uzsiciklinau ant to disku5 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 05 rugsėjo 2011 - 20:17
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 05, 21:09)
Ziuresma...turiu as cia uzsleptu minciu, ale pazesiu kuom baigsis varzybos, kad nenusipezeciau  lotuliukas.gif

Taigi pasidalink tom mintim-kas per kuklumas?
Mano kortos sako,kad siandien laimesim-negalima gi kist dvejas rungtynes is eiles.. rolleyes.gif
Atsakyti