1 korta Santykiu esme ir kokios energijso valdo.. dar tai reiskia pagrindini santykiu pobudi..
Apversta korta ZVAIGZDE...siaip meilės delionės apversta žvaigždutė man asmeniškai asocijuojasi su rožiniais akinukais, ir nenorėjimu priimti realybės ir tiesos kokia ji yra iš tiesų..Kad sekmė nusisuko ir aišku vilčių turite turbūt tuos santykius atstatyti, bet ir tos viltys blesta..Aišku jsantykiai jau ir yra kupini pesimizmo ir matomai gal ir nelabai norite kažką keisti..Gal tikėjosi vienas kažkuris iš jūsų, pernelyg idealių santykių, tačiau lūkesčiai nepasiteisino...nurodo, kad šeimoje įtampa tikrai yra ir geriausias patarimas tai gal butu paatostogauti, kurį laiką pabūti vieniems ir apmąstyti ir pasverti kas kaip
Sita radau patarima vienam saite...
7-2 - samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Akivaizdūs ir sąmojingi santykių aspektai
Na ,realiai 10 kardu apversta korta..Kaip jau ir kuri minėjo 10tukas jau visa ko pabaiga, o ir korta turbūt sako, kad jūs jau esate labai pavargusi ir net nebenorite kovoti...Visi kardai susmeigti.. rankos jau nuleistos ir rodo nesekmingą metą kuris yra užsitesęs.. manau, kad problemos tikrai ne vienadienės, o jau iš seniau jos čia pribrendusios ir susikaupusios... Vyro pusejė IX monetos. Na tai dar rodo jausmų ir emocijų suvaldymą iš vyro pusės...Gal net toks jausmas man, kad jūsų vyras net nenutuokia, kad jums negerai kazkas tuose santykiuose yra...Nes jis lyg kaip ir ramus dabartineje situacijoje (Kaip ir kortoje moteriske laiko galinga ereli atrodo visiskai ramiai) Gal jis samprotauja, kad tai tik eilinis konfliktas ir laikosi principu,,ai viskas bus gerai''?

Kokia man išvada rišasi suvedus tas dvi kortas, tai kad nelabai žinote vieno kito norus bei lūkesčius ir ko vienas kitam reikia, kad atvirumo pas jus yra maža....
6-3 - realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes.
Tauriu devynetas ir apversta lazdu 6
Siaip tauriu devynetas sako, kad jus lyg ir norite su ju dalintis kartu viska ka turite, Nors irgi kažkaip bendroje situacijoje man asmeniškai rišasi su ta korta jūsų neveiklumą..taprasme vistiek nenorą kažką keisti.. Pati korta sedi sau ponas rankas sukryziaves ir blokuoja info ateinancia is aplinkos, tauriu esanciu uz nugaros irgi nemato... gal ir igonoravimas esamos padeties.. mazdaug irgi jis spjauna i esama situacija mintis mazdaug tokia,,, kaip bus taip

Ziurint bendrai tą linija tai eina tauriu 9 apv zvaigze ir apversta lazdu 9.. na bendrai paskayti ka sugebeciau... tai toks jausmas abu tokie patys susidejo nei vienas nei kitas nenoris priimti kazkokiu sprendimu ir zengti to pirmo zingsnio.. O deretu
Na ir paskutiniosios kortos tai
5-4 - isorine santykiu puse. arba slapti ir nesąmoningi santykių aspektai..
Monetu 2 ir tauriu 7 na tau jausmas vyras kaip ir pasiryzes kazkokiems perversmams..tai gal dvasine kelione.. nes ji gena neigiami jausmai, abejingumas, prieštaravimai..Jis veikiausiai ir pats savęs klausinėja ar man tikrai gera yra būti su tavimi ir ar pats savęs neapgaudinėju...
Aisku ir monetu dvejetas nezinau rodo jusu optimistiskuma gal, ir tas begalybes zenklas.. na tiesiog jau labai daug susiveliau ir man jau sunku tas kortas abi paskutinias kartu interpretuoti...
Labai atsiprašau jeigu nusigrybavau.. Laukiu kritikos... ištikro reikšmes susirenku iš visur tai gali būti kad labai jai į lankas nusikalbėjau sorriukas