Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

hmz oki oki galvojau, kad prie tos deliones galima prideti dar ir turimus paaiskinimus g.gif Zinosiu ir daugiau nebeklaidinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 09, 16:37)
Nu tai zinai - fanatizmo nereikia niekur ir niekada  smile.gif Vienas dalykas "pabandymas" (kuris istiesu tera tik atmazas, ypac jei bandymo metu dar ir vaiku prisigimdo biggrin.gif ), o kitas dalykas samoningai priimtas sprendimas gyventi be santuokos - reiskia buti vienas kitam niekuo. Juk visi gerai pagalvoje ir nemeluodami sau pripazintu, kad, atmetus visus energetinius-dvasinius-ezoterinius aspektus, tai yra niekas kitas, kaip eilinis vengimas elementarios atsakomybes uz savo ir savo artimuju gyvenima, nekitaip  smile.gif Nu bet cia jau kazkaip nugrybavom nuo Taro tolokai  bigsmile.gif

Kai susitinka du jauni žmonės, kurie už savo nugaros nieko (t.y praeities tiek emocinės, tiek materialinės) neturi, tai tikrai taip. Artimai pažįstu penkias moteris, kurioms pirmoji santuoka labai nenusisekė, keliomis iš jų apskritai žiauriai baigėsi su turto ir vaikų dalybomis. Visos jos ištekėjo antrąsyk, bet po pagyvenimo kartu su antruoju. Kai kurios pirma užsigyveno dar vieną vaiką, po to ištekėjo. Trys iš jų antrąsyk tekėdamos pasiligo mergautines pavardes, dvi pasiėmė vyro neutralias. Ir visos sako, kad labai ilgai svarstė, delsė ir bijojo tekėti antrąsyk. Ir netgi kokius metus po santuokos klausdavo savęs, ar tikrai gerai padarė, nes užplūsdavo visai nepaaiškinami iracionalūs baimės priepuoliai. Todėl man taip įdomi tavo nuomonė 4u.gif smile.gif

Ir daugiau jau tokiais klausimais šitos temos nešiūkšlinsiu, bet kadangi Taro dėliojasi įvairios moterys, ir susituokusios, ir susimetusios, tikriausiai, tai joms galbūt irgi įdomu naudinga apie tas energijas paskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snotra: 09 rugsėjo 2011 - 16:01
Tai apie mano delione niekas nieko nepasakys blush2.gif atsiprasau uz ikyruma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 09, 15:58)
Tai apie mano delione niekas nieko nepasakys  blush2.gif  atsiprasau uz ikyruma  verysad.gif

rasau rasau jau 4u.gif palauk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 09 09, 15:58)
Kai susitinka du jauni žmonės, kurie už savo nugaros nieko (t.y praeities tiek emocinės, tiek materialinės) neturi, tai tikrai taip. Artimai pažįstu penkias moteris, kurioms pirmoji santuoka labai nenusisekė, keliomis iš jų apskritai žiauriai baigėsi su turto ir vaikų dalybomis. Visos jos ištekėjo antrąsyk, bet po pagyvenimo kartu su antruoju. Kai kurios pirma užsigyveno dar vieną vaiką, po to ištekėjo. Trys iš jų antrąsyk tekėdamos pasiligo mergautines pavardes, dvi pasiėmė vyro neutralias. Ir visos sako, kad labai ilgai svarstė, delsė ir bijojo tekėti antrąsyk. Ir netgi kokius metus po santuokos klausdavo savęs, ar tikrai gerai padarė, nes užplūsdavo visai nepaaiškinami iracionalūs baimės priepuoliai. Todėl man taip įdomi tavo nuomonė  4u.gif  smile.gif

Ir daugiau jau tokiais klausimais šitos temos nešiūkšlinsiu, bet kadangi Taro dėliojasi įvairios moterys, ir susituokusios, ir susimetusios, tikriausiai, tai joms galbūt irgi įdomu naudinga apie tas energijas paskaityti

Tai as irgi pazystu pilna tokiu moteru, o ir artimu draugiu tarpe tokiu turiu - viskas cia taip - ner ko ir diskutuot...Kalba apie kita puse, kurios net aptart nera kaip...Ir cia ne mano asmenine nuomone - as ja tik igarsinau smile.gif

beje, ta proga galiu parasyti viena laabai veiksminga, nekenksminga, senovini babciska privarota bigsmile.gif Keleta berzo sakeliu uzpilti bliudu verdancio vandens, imesti keleta apelsino ar citrinos zieveliu (senovej vietoj ju, matyt, buvo koks nors rusiskas atitikmuo smile.gif ). Tegu pastovi 8-15 val., tada nukosti ir tuo vandeniu isitrinti visa kuna pries einant patalan smile.gif Kitas - pavasari prisirinkti maisa berzo zirgineliu ir juos susidziovinti. Velgi, - pries einant gult, sutriti tarp delnu 2-3 zirginelius. Darbas padarytas biggrin.gif Ta daryti reikia pastoviai. Norint gauti vyra, mes paprastai laikomes kazkokios konkrecios elgesio strategijos, tuo paciu maksimum ka galim padaryti, tai kontroliuoti samoningaja vyro dali, ko deka gaunam kruva makaronu ant ausu, kuriais visai noriai tikim, o ne altoriu ir meile iki grabo lentos biggrin.gif Taigi veikti reikia labai subtiliai, svelniai ir svarbiausia - nepastebimai paciam objektui biggrin.gif Taigi pabandykit ilgesni laika si metoda ir pamatysit rezultatus smile.gif Nu viskas, daugiau ne i tema nebekalbame rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 09 rugsėjo 2011 - 16:42
Cia matricai, gal patiks naujas rubas kokis, bo dabartinis - nu sunku man prie jo adaptuotis lotuliukas.gif

user posted image

http://1.bp.blogspot...n_1024x1024.jpg

http://digital-art-g...digital_art.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 09 rugsėjo 2011 - 16:35
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 09, 17:04)
rasau rasau jau  4u.gif  palauk bigsmile.gif

jau jauciu kai pavarysi, nes kotais ilgokai bigsmile.gif
Atsakyti
Lilget.. tik susideliojau katik viska ant stalo zodziu neziuredama jokiu dar reiksmiu ir tiksliai neanalizuodama nieko, ir sakau ka man paciai kuzda tie paveiksliukai..Na tai visos situacijos pirmas ir bendras vaizdzialis... toks WOW sakyčiau bigsmile.gif atrodo abudu vienišiai kokie susitikę būtumėt.. o santykius palaikot todėl, kad labai jums siuo metu yra tiek vienai, tiek kitai pusei naudinga ir gerai..tarpusavio darna:D Tavo pusėje žinys nugarą atsukęs.. Jo puseje- taurių penketas irgi atsukes nugara zmogus... Vidurinioji korta saikingumas... Tai kaip ir sufleruoja kad visgi kazkoks balansas, tarpusavio rysys, jis yra pas jumis kaip bebutu ir kazkas laiko...Aisku man ir dar risasi asmeniskai, kad kiekvienas is jusu gyvena savuose skirtinguose pasauliuose..Tu savo, o jis savo smile.gif Ar tas zinys ar kas , bet pagal kortų nuotaiką ir bendrą visumą manau(tiksliau pasakyta būtų, kad jaučiu ir įtariu), kad visgi brandesnė labiau esate Jūs už savo partnerį kaip asmenubėsmile.gif Nebutinai tai reiškia zmogaus amziu, tai gali reiksti, kad jus dvasiskai uz ji esate kur kas daugiau patyrusi gyvenime isgyvenimu nei jis smile.gif Kodėl taip pamaniau.. Na, jo puseje esantis kardu pazas sumanus jaunuolis, toks lyg dar ir kovotojas- maistautojas.. ir aplink matosi kaip vejai pucia ir zmogus tikrai su didelemis ateities vizijomis(kalbu konkreciai apie jo vizijas:darba, moksla, karjera ir visus kitus pasisekimus)ir pirmoji jo korta tauriu trys tokia nuotaika sukelia..dziaugsmo, sventes, optimistiska tokia bigsmile.gif Taciau matomai kazkas pas vyrą visgi irgi įvyko, kad tas taurių penketas krito jo puseje....kazko tai susimąstęs viename taške ir nežiūri į ateitį toliau, kažkas visgi jį irgi siuo metu privertė sustoti smile.gif Na, o kodėl atrodo ,kad jūs brandesnė esate uz ji..tai todėl, kad primoji jūsų korta tauriu 8 zmogus pavaizduotas keliautojas.. Kazkur jis jau keliavo, kazka jau mate gyvenime ir patyre...Taciau intencyviai visgi jis dar toliau yra savo gyvenimo kelio paieskose(patvirtina zinys) ir su viltimi kad ten kur jis keliauja yra geriau tongue.gif ... ir i kelione jis traukia vienas ir keliaus tol jis,kol neatras tai ko jam tikrai reikia.. o ko jam reikia? tai jis tik pats vienas zino:ax: Na ir kita korta esanti salia tai zynio.... kazkokiu abejoniu nebepalieka... o ir paskutine korta tai viltis bigsmile.gif man ji risasi su pirmaja tauriu8 korta, jusu puseje..Nes tauriu 8 geresnio gyvenimo paieskoks ir perspektyvu

Zodziu uz teks mano spelioniu ir nuojautu :DDDD

Pabandysiu dabar ir reiksmes i pagalba pasitelkti ir konkreciau kazka pasakyti

Chiromantes prasymu as idedu delione kaip viskas pas mane yra 4u.gif ... nors kortos eina tuo paciu isdestymu, bet skirasi pozicijų paašikinimai

7------2
6 --1 --3
5-------4
1- Pagrindinis santykio pobūdis.
5 ir 4 slapti arba nesąmoningi santykių aspektai.
6 ir 3 santykių emocijos ir jausmai.
7 ir 2 akivaizdūs ir sąmojingi santykių aspektai...
Kairėje puseje klausiantysis dešinėje puseje partneris
Oi kaip bijau kazka prikalbet ir nesamoniu prisneketi ir nusipezeti.. blush2.gif

1 Korta PAGRINDINIS SANTYKIO POBŪDIS

Siaip kaip ir saikingumo korta nurodo darną santykiuose, tai reikstu pusiausvyra arba ji tik dar dar ateis ta harmoninga aplinka, pas jus po kazkokios konfliktines situacijos...(jei ji buvo aišku)hmz zodziu, Aisku saikingumo korta santykiuose reiskia, kad tiek viena ir tiek kita pusė turbūt priemą parnerį koks jis yra iš tiesų ,ir tiek vienas ir tiek kitas toleruoja partnerį.

7 ir 2 akivaizdūs ir sąmojingi santykių aspektai...
Tauriu astuoneto korta vaizduoja, kad jus tikrai atliekate turbut kazkoki veiksma siuo metu kuris gal itakoja santykius.. siaip manau, kad jus jau esate priemusi sprendima..tai, kad jus dabar tolstate nuo jausmu neatsigrezdama gal jumis kamuoja abejingumas, vidiniai priestaravimai, sielvartas nepasitenkinimas įpastinėm gyvenimo sąlygom...
Na o partnerio puseje kaip tik toks dziaugsmas atrodo tryksta kaip ir minėjau optimistiska nuotaika.. ištikro man ši korta labai sudetinga yra ir sunkiai pačiai suvokiama, ITIN SUNKIAI PABREZIU AŠ JĄ SUPRANTU (kas galės paskui man paaškinkite prašau, nes apskritai trejetuko kortos man sunkiai paaiskinamos) lotuliukas.gif tai kažkokie susitikimai, šventės,vakarėliai...Šiaip kalbant apie santykius nurodo, kad partneris jaučiasi laimingas šiuo momentu..
Bendrai rišant šias kortas kažkaip siejasi taip, kad jūs pradedat naują gyvenimo etapą, atvertėt naują gyvenimo pasulapį, kažką keičiate ... o jis kažkaip atrodo labai čia laimingas svencia... visiškai pasimetusi dabar jaučiuosi , kai matau kad vienas partneris jaucia vieną, o kitas visai kas kitą
KEBLU CIA daug sudetingesne man si delione nei mirabeles

6 ir 3 tai partneriu emocijos ir esami jausmai... Zodziu jūsų puseje žinys..Vienišumas..o jo pusejė irgi taurių 5tuko korta... blink.gif Istikro vyriskis labai yra nusivyles, ispiltos taures tai apgailestavimo, sielvarto zenklas istikro korta simbolizuoja isiskyrima, sielvarta... depresija...kaip ir paneigtu jo pirmaja.. ir kad tai yra sunkus metas jam... ir jūsų korta žinys simbolizuoja dabar apmąstymus kas vyko praeityje ir kas dabar vyksta šiuo metu gyvenime....(patvirtintu jusu pirmaja). Visas šias kortas tris žvelngiant bendrai: TAI žinys, saikingumas ir tauriu 5... Nu man niekaip nesirisa jokie santykiai cia, nekvepia jokia partneryste, o tik senom kazkokiom nuoskaudom verysad.gif o ir ta saikingumo korta mane labai cia klaidina... doh.gif Gal pas jumis dabar toks metas kaip nusprendet pabuti atskirai kuriam laikui? O gal tiesiog tai yra susitike du zmones karjeristai su savo tikslais savo svajonem ir dabar juos įgyvendina ir santykiams nera laiko,taciau jūs tai priemate kaip jūsų santykių išbandymą ir toleruojate vienas kita??... Pagal merginos pusę norėčiau teigti, kad nutraukti santykiai cia.. o pirmoji korta tauriu 8 merginos puseje man tai ir patvirtina.. bijau net kazka interpretuoti kad į lankas nenusikalbėčiau kalbant apie tokias situacijas.. verysad.gif

na ir paskutine kortos 5 ir 4 tai merginos puse zvaigzde...vyro puse kardu pazas

Nezinau arba moteris tikisi susitaikymo po pertraukos, arba tikisi geresnes ateities santykiuose, nebutinai su situo partneriu gal su kitu...o vaikinas tai kardu pazas tai irgi kazkokios naujos galimybes... Na tai arba nezinau naujos galimybes atkurti santykius esamus (jei jie yra) arba naujos perspektyvos su kitais partneriais

Ta Delione yra tik santykiams, tai tik santykius ir interpretavau.. Zodziu istikro sorriukas jeigu taip kazka baisia prisnekejau
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Matrica saunuole, daug padirbejai, dar nenoreciau komentuoti is savo puses, bet tai yra mano ir vyro santykiai mirksiukas.gif 4u.gif
nenoriu komentuot, nes noriu isgirsti ir daugiau nuomoniu, as tai kaip zinia interpretuosiu pagal esama situacija, o is sono nuomones labai svarbios 4u.gif tavo aprasymuose daug to, ko pati nepasakyciau, bet gal as kazko ir nematau, uztat man labai idomus kitu pamastymai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 09 rugsėjo 2011 - 17:42
Jo todėl man sunku labai interpretuoti kai nezinau situacijos konkrecios kuri yra pas jumis... Na kad mano aprašyme tikrai yra daug dalyku kuriu tu nematai as pilnai tikiu..

As tik mokausi dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 09, 18:46)
As tik mokausi dar verysad.gif

labai puikiai mokaisi, gabi mokine esi mirksiukas.gif
Atsakyti
matrica bet tie dalykai kuriu as nematau nereiskia, kad ju nera, tiesiog mes kartais santykius matom vienaip, vienaip mastom ka galvoja salia esantis zmogus, o pasirodo yra visai priesingai 4u.gif

Katik istraukiau savo vyrui kortas, pirmas klausymas buvo ar laimes projekta, kurio rezultatu jau laukia - Zvaigzde, as iskart nemastydama pasakiau nelaimes, bet ar as teisi, gal galite man pritarti arba paneigti?

Ir kitas Ar projektas, kuri jie pradeda ar laimes - Jega, Kardu riteris ir saule
Tai trumpai Jam pasakiau, kad reikia daryti/spresti ramiai, be jokiu sukciavimu ir visu kitu plesymusi, bus didele kova, bet jie laimes blush2.gif

ar nenusipezejau g.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti