Lilget.. tik susideliojau katik viska ant stalo zodziu neziuredama jokiu dar reiksmiu ir tiksliai neanalizuodama nieko, ir sakau ka man paciai kuzda tie paveiksliukai..Na tai visos situacijos pirmas ir bendras vaizdzialis... toks WOW sakyčiau

atrodo abudu vienišiai kokie susitikę būtumėt.. o santykius palaikot todėl, kad labai jums siuo metu yra tiek vienai, tiek kitai pusei naudinga ir gerai..tarpusavio darna:D Tavo pusėje žinys nugarą atsukęs.. Jo puseje- taurių penketas irgi atsukes nugara zmogus... Vidurinioji korta saikingumas... Tai kaip ir sufleruoja kad visgi kazkoks balansas, tarpusavio rysys, jis yra pas jumis kaip bebutu ir kazkas laiko...Aisku man ir dar risasi asmeniskai, kad kiekvienas is jusu gyvena savuose skirtinguose pasauliuose..Tu savo, o jis savo

Ar tas zinys ar kas , bet pagal kortų nuotaiką ir bendrą visumą manau(tiksliau pasakyta būtų, kad jaučiu ir įtariu), kad visgi brandesnė labiau esate Jūs už savo partnerį kaip asmenubė

Nebutinai tai reiškia zmogaus amziu, tai gali reiksti, kad jus dvasiskai uz ji esate kur kas daugiau patyrusi gyvenime isgyvenimu nei jis

Kodėl taip pamaniau.. Na, jo puseje esantis kardu pazas sumanus jaunuolis, toks lyg dar ir kovotojas- maistautojas.. ir aplink matosi kaip vejai pucia ir zmogus tikrai su didelemis ateities vizijomis(kalbu konkreciai apie jo vizijas:darba, moksla, karjera ir visus kitus pasisekimus)ir pirmoji jo korta tauriu trys tokia nuotaika sukelia..dziaugsmo, sventes, optimistiska tokia

Taciau matomai kazkas pas vyrą visgi irgi įvyko, kad tas taurių penketas krito jo puseje....kazko tai susimąstęs viename taške ir nežiūri į ateitį toliau, kažkas visgi jį irgi siuo metu privertė sustoti

Na, o kodėl atrodo ,kad jūs brandesnė esate uz ji..tai todėl, kad primoji jūsų korta tauriu 8 zmogus pavaizduotas keliautojas.. Kazkur jis jau keliavo, kazka jau mate gyvenime ir patyre...Taciau intencyviai visgi jis dar toliau yra savo gyvenimo kelio paieskose(patvirtina zinys) ir su viltimi kad ten kur jis keliauja yra geriau

... ir i kelione jis traukia vienas ir keliaus tol jis,kol neatras tai ko jam tikrai reikia.. o ko jam reikia? tai jis tik pats vienas zino:ax: Na ir kita korta esanti salia tai zynio.... kazkokiu abejoniu nebepalieka... o ir paskutine korta tai viltis

man ji risasi su pirmaja tauriu8 korta, jusu puseje..Nes tauriu 8 geresnio gyvenimo paieskoks ir perspektyvu
Zodziu uz teks mano spelioniu ir nuojautu :DDDD
Pabandysiu dabar ir reiksmes i pagalba pasitelkti ir konkreciau kazka pasakyti
Chiromantes prasymu as idedu delione kaip viskas pas mane yra

... nors kortos eina tuo paciu isdestymu, bet skirasi pozicijų paašikinimai
7------2
6 --1 --3
5-------4
1- Pagrindinis santykio pobūdis.
5 ir 4 slapti arba nesąmoningi santykių aspektai.
6 ir 3 santykių emocijos ir jausmai.
7 ir 2 akivaizdūs ir sąmojingi santykių aspektai...
Kairėje puseje klausiantysis dešinėje puseje partneris
Oi kaip bijau kazka prikalbet ir nesamoniu prisneketi ir nusipezeti..
1 Korta PAGRINDINIS SANTYKIO POBŪDIS
Siaip kaip ir saikingumo korta nurodo darną santykiuose, tai reikstu pusiausvyra arba ji tik dar dar ateis ta harmoninga aplinka, pas jus po kazkokios konfliktines situacijos...(jei ji buvo aišku)hmz zodziu, Aisku saikingumo korta santykiuose reiskia, kad tiek viena ir tiek kita pusė turbūt priemą parnerį koks jis yra iš tiesų ,ir tiek vienas ir tiek kitas toleruoja partnerį.
7 ir 2 akivaizdūs ir sąmojingi santykių aspektai...
Tauriu astuoneto korta vaizduoja, kad jus tikrai atliekate turbut kazkoki veiksma siuo metu kuris gal itakoja santykius.. siaip manau, kad jus jau esate priemusi sprendima..tai, kad jus dabar tolstate nuo jausmu neatsigrezdama gal jumis kamuoja abejingumas, vidiniai priestaravimai, sielvartas nepasitenkinimas įpastinėm gyvenimo sąlygom...
Na o partnerio puseje kaip tik toks dziaugsmas atrodo tryksta kaip ir minėjau optimistiska nuotaika.. ištikro man ši korta labai sudetinga yra ir sunkiai pačiai suvokiama, ITIN SUNKIAI PABREZIU AŠ JĄ SUPRANTU (kas galės paskui man paaškinkite prašau, nes apskritai trejetuko kortos man sunkiai paaiskinamos)

tai kažkokie susitikimai, šventės,vakarėliai...Šiaip kalbant apie santykius nurodo, kad partneris jaučiasi laimingas šiuo momentu..
Bendrai rišant šias kortas kažkaip siejasi taip, kad jūs pradedat naują gyvenimo etapą, atvertėt naują gyvenimo pasulapį, kažką keičiate ... o jis kažkaip atrodo labai čia laimingas svencia... visiškai pasimetusi dabar jaučiuosi , kai matau kad vienas partneris jaucia vieną, o kitas visai kas kitą
KEBLU CIA daug sudetingesne man si delione nei mirabeles
6 ir 3 tai partneriu emocijos ir esami jausmai... Zodziu jūsų puseje žinys..Vienišumas..o jo pusejė irgi taurių 5tuko korta...

Istikro vyriskis labai yra nusivyles, ispiltos taures tai apgailestavimo, sielvarto zenklas istikro korta simbolizuoja isiskyrima, sielvarta... depresija...kaip ir paneigtu jo pirmaja.. ir kad tai yra sunkus metas jam... ir jūsų korta žinys simbolizuoja dabar apmąstymus kas vyko praeityje ir kas dabar vyksta šiuo metu gyvenime....(patvirtintu jusu pirmaja). Visas šias kortas tris žvelngiant bendrai: TAI žinys, saikingumas ir tauriu 5... Nu man niekaip nesirisa jokie santykiai cia, nekvepia jokia partneryste, o tik senom kazkokiom nuoskaudom

o ir ta saikingumo korta mane labai cia klaidina...

Gal pas jumis dabar toks metas kaip nusprendet pabuti atskirai kuriam laikui? O gal tiesiog tai yra susitike du zmones karjeristai su savo tikslais savo svajonem ir dabar juos įgyvendina ir santykiams nera laiko,taciau jūs tai priemate kaip jūsų santykių išbandymą ir toleruojate vienas kita??... Pagal merginos pusę norėčiau teigti, kad nutraukti santykiai cia.. o pirmoji korta tauriu 8 merginos puseje man tai ir patvirtina.. bijau net kazka interpretuoti kad į lankas nenusikalbėčiau kalbant apie tokias situacijas..
na ir paskutine kortos 5 ir 4 tai merginos puse zvaigzde...vyro puse kardu pazas
Nezinau arba moteris tikisi susitaikymo po pertraukos, arba tikisi geresnes ateities santykiuose, nebutinai su situo partneriu gal su kitu...o vaikinas tai kardu pazas tai irgi kazkokios naujos galimybes... Na tai arba nezinau naujos galimybes atkurti santykius esamus (jei jie yra) arba naujos perspektyvos su kitais partneriais
Ta Delione yra tik santykiams, tai tik santykius ir interpretavau.. Zodziu istikro sorriukas jeigu taip kazka baisia prisnekejau