Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Labuka mergaites.tinulia84 issisaugojau Jusu tortuka,laaabai wub.gif ,Jolka999,prabalsavom mirksiukas.gif ,Eda.dita,nu ir ideja wub.gif 4u.gif super
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 31, 18:41)
Ikeliu savo vakaryksti tortuka.

labai mielas zirniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2011 08 31, 20:33)
Labuka mergaites.tinulia84 issisaugojau Jusu tortuka,laaabai wub.gif ,Jolka999,prabalsavom  mirksiukas.gif ,Eda.dita,nu ir ideja wub.gif  4u.gif super

ačiū labai smile.gif
Atsakyti
tinulia84 – pirmas ispudis pamacius oranzini tortuka – OX. Spalvyte nereali!!! 4u.gif
smailyttte – meskiukai tiek ant vienetuko, tiek ant kito tortuko - nuostabus, kruopsciai nulipdyti. Oranzine torto spalva fainuoliska. Ir tortukas Arijuj bei paskutinis tortukas ant rato labai profesionaliai papuosti mirksiukas.gif
dzokada – drugelis – mirk negyvas! Zaismingas, grazus tortukas thumbup.gif
Erina – f*a*n*t*a*s*t*i*s*k*a*s tortas, tiesiog fantastiskas!!! bigsmile.gif
...Pikciurniene... – labai grazus tortas. Man patinka ne tik geles, bet ir piesimas aisingu bei spalvu derinukas wub.gif
astatortas – tobulas parselis 4u.gif
kr1stute – as niekad nedariau zolytes is grietineles, nes bijau, kad nepavyks. Tad lenkiu galva uz drasa – zolyte puiki! O knyga, tai isvis kaip tikra smile.gif
Neli – nindziukas IDEALUS! Plytine siena su kabliais, stogas, liukai – zodziu idealu! 4u.gif
pasta222 – sviestinio kremo rozytes tiesiog puikios 4u.gif

Nagi, eile atejo Asseni, kirbes ir @adrij@ tortukams:
Asseni – tavo gebejimas daryti subtilius, neperktautus, idealiai spalviskai suderintus, kruopscius tortus yra stulbinantis ir pavydetinas. Vienetukas atrodo tobulai, o vestuvinis – stulbinanciai, sokiruojanciai, fantastiskai!!! wub.gif wub.gif wub.gif
kirbe – isskirtiniai tortukai, matosi, kad jau ne metus tortukai puosiami: profesionalu, puikus suderinimas, daug skirting techniku ir visos atliktos nepriekaistingai. Saunuole! wub.gif wub.gif wub.gif
@adrij@ - Miss tobulybe! Profesionale is Didziosios Raides! Tortai tiesiog fantastiski. As net is UK atlekciau, kad tik man kursus pravestum, kaip tokius baibokus lipdyti ax.gif Kruopstu, tobula! Ir slavos, spalvos, spalvos... wow! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 08 31, 17:25)

O tos popierines serveteles jums po tortu nesuslampa? Nes man darosi tokia kose, ir prilimpa prie torto. Todel dedu dabar tik po pyragais arba sausainiais  ax.gif

as tai dedu popierines po kartoniuku. Tada nesuslampa.
Atsakyti
mergaites turiu klausimuka, kai kocioju ar darau is mases ka nors vis tiek ji apsinesa siek tiek cukraus pudra, kaip jus nuvalot paskiau ta cukraus pudra nuo tortuku ir gelyciu 4u.gif nes bandziau nuvalyti nuo gelyciu tai sulauziau kelias, paskiau bijojau liesti doh.gif

ir dar veinas klausimukas, bandziau siandien daryti su marshmalow mase torta doh.gif bet kazkoks kosmaras gavosi, tysta, plysta nesilygina doh.gif verysad.gif ka priduoda receptuke minimas kokoso sirupas? as jo neturejau, gal del to ji man nesigavo verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Nugi zirniukai kokie!!!!! 4u.gif Visu kitu tortukai irgi labai grazus! 4u.gif

Ikeliu dovanele, ananasinis, pastilazas (tik kokybe nuotraukos nekokia.. )

user posted image
Atsakyti
Aciu uz zirniuku pagyrima 4u.gif

anber, labai saunu, kad suderinai padekliuko ir torto dekoraciju spalvas, atrodo profesionaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 08 31, 19:53)
mergaites turiu klausimuka, kai kocioju ar darau is mases ka nors vis tiek ji apsinesa siek tiek cukraus pudra, kaip jus nuvalot paskiau ta cukraus pudra nuo tortuku ir gelyciu  4u.gif nes bandziau nuvalyti nuo gelyciu tai sulauziau kelias, paskiau bijojau liesti  doh.gif

As tai siek tiek, ciuuuciut sudrekinu teptuka, marliuka ar kosmetine vatyte vandeniuku ir nuvalau
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 31, 20:59)
Aciu uz zirniuku pagyrima  4u.gif

anber, labai saunu, kad suderinai padekliuko ir torto dekoraciju spalvas, atrodo profesionaliai  smile.gif

Aciu, aciu. 4u.gif Iki idealumo dar kaip varlei iki dangaus, bet dirbsim ir tikimes, kad gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 08 31, 18:53)
ir dar veinas klausimukas, bandziau siandien daryti su marshmalow mase torta  doh.gif  bet kazkoks kosmaras gavosi, tysta, plysta nesilygina  ka priduoda receptuke minimas kokoso sirupas? as jo neturejau, gal del to ji man nesigavo 

As ne tokia darau mase...kodel visi renkasi ta sudetingesni varijanta? g.gif (o paskui klausia kodel nesigauna) paciam pirmam papuosimu temos psl (jei neklystu!) yra paprasciausia marshmellows mases receptukas,visada nuo pirmo karto iseina puikiai ax.gif

Ta zirniuku torta ir as turiu savo diske nusikopinus,bet irgi nepamenu kieno ten ideja,bet lb patiko,o cia nuostabi kopija! thumbup.gif

Dar labai patiko tas geltonasis su meskiukais torciukas ir tas paprastutis su lapeliais! thumbup.gif ir ta dovanele grazu ir paprasta smile.gif

TAI NIEKAS NEATSAKYS MAN kaip ten del tu burnycu buiboku ir sparneliu? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 31 rugpjūčio 2011 - 21:58
QUOTE(dzokada @ 2011 08 31, 21:57)
TAI NIEKAS NEATSAKYS MAN kaip ten del tu burnycu buiboku ir sparneliu? verysad.gif

Kazkada dariau baibokus is marcipano tai pastebejau, kad jie nemegsta buti dazomi - kodel, pati neturiu jokio supratimo, taciau dabar marcipano privengiu.
O sparnelus asmeniskai as daryciau is valgomo popieriaus arba pastiliazo lipdymui pries kokia savaite, kad gerai sudziutu ir laikytu forma - i mase dar iminkyciau gum tragachan.
Atsakyti
user posted image
Niu, pagaliau ir man pavyko įkelti nuotraukytę. Gaila, kad tokią mažą.
Atnešu savo paskutinį darbelį. Idėja iš interneto platybių. Jogurtinis su persikais, apdengtas MMG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 01 rugsėjo 2011 - 06:22