Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(smailyttte @ 2011 08 31, 08:10)
Na grietinele puosti man neteko, as kazkaip jos prisibijau blush2.gif

O cia mano paskutinysis tortukas apie 4 kg, pastiliazas, pirmas aukstas meducio lakstai pertepti grietineles-rudud kremu su kriausemis, ir grietineles kremu su tarkuotu juodu sokoladu, o antrasis aukstas tai kinder delice (pagal sonatina) tik dar viena sluoksni dejau sokoladinio kremuko su lkepintais lazdyno riesutais smile.gif pirma karta dariau dvieju aukstu

labai svelnus mielas torciukas.Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Smailyttte meskiai mabai mieli tokie biski pavalge biggrin.gif fainuoliai thumbup.gif
QUOTE(aura. @ 2011 08 31, 09:22)
dar klausymas, aptepimui svietiniu kremu, tortą na paruošiant dengt pastiliažu, tai kiek reikia sviesto ? na tortinė 24 artai 26 , labai patiko mintis  sviestas, kondensuotas ir džiuvesėliai. (busiu balta varna čia torto biskvito sudžiovinta ir sutarkuota)
ehhh vis kaskart prie kompo priėjus lekiu žiurėt kokiu dar grožybių pridarėt, ehhh  wub.gif

dziuveseliai tai gali buti kaip ir saket tarkuotas biskvitas ar paprasti sausainiai (pvz gaidelis), kondensuoto dedu perpus maziau nei sviesto, bet va kiek tiksliai nepasakysiu, gal kitos parasys, nes visad buna likuciu sviesto tai dedu is akies blush2.gif
Atsakyti
Smagu girdeti grazius zodzius is jusu merginos 4u.gif

As tai tiems dziuveseliams naudoju likusius galiukus nuo medaus torto lakstu (tik pora kartui dar su tais dziuveseliais dariau), sumalu juos su kombainu smulkiai ir dedu i sviesto ir kondensuoto misini, tik irgi kaip ir ramune.v dedu is akies tai negaliu pasakyti tikslaus kiekio, bet tarkim tortui kur cia su meskuciais orandzinis idetas sunaudojau kiek pamenu apie 200g sviesto, kondensuoto neturejau si karta tai dejau cukrauis pudros is akies ir dziuveseliu irgi is akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 08 31, 09:10)
O cia mano paskutinysis tortukas apie 4 kg, pastiliazas, pirmas aukstas meducio lakstai pertepti grietineles-rudud kremu su kriausemis, ir grietineles kremu su tarkuotu juodu sokoladu, o antrasis aukstas tai kinder delice (pagal sonatina) tik dar viena sluoksni dejau sokoladinio kremuko su lkepintais lazdyno riesutais smile.gif pirma karta dariau dvieju aukstu

labai grazus jusu tortukas. Ir spalvos, ir meskiukai tokie faini. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
nuo vakar vakaro kiek graziu tortuku uzderejo bigsmile.gif bet jau smailytttes oranzinis tortukas tai be zodziu kaip graziai ziurisi! wub.gif
Atsakyti

QUOTE(ramune.v @ 2011 08 31, 01:26)
oi kiek groziu wub.gif
o jus cia virsuj ant grietineles pastilazinius papuosimus sudejot? jei taip ir niekuo jie netepti is apacios tai grietinele juos aptirpinti turejo, manau laisvai jie galejo nuciuozti... kaip jau kalbeta nesenai dar Olesta minejo, kad norint "sodinti" ant grietineles papuosimus reiktu ju apacia imerkti i sokolada tada netirps.

QUOTE(rutyte11 @ 2011 08 31, 09:34)
kad nuciuoze nuo torto papuosimai tai tikiu, nes pastilazas ir visos kitos mases labai nemegsta dregmes, ypac jogurtinio kremo. Man tas pats buvo, nenorejo jokiu cukriniu masiu, o tik papuosimai, tai is vakaro uzdejau, o ryte imant torta papuosimai plauke, tai teko staigiai tept sviestiniu ir det cukrine mase, ir dar gerai, kad papuosimu daraus visada daugiau  doh.gif

ne nepapuosimai nuciuoze,papuosimai liko vietoj tik apktito basuciu priekis sake truputi,bet pati grietinele nuo torto nuciuoze ji man taip paaiskino doh.gif nu kaskoks kosmaras as nebezinau su kuo jai bepuos tai jei bezas slapes nubega tai grietinele nusprendziau mesiu ta tortu kepima kaimynams ir galva del to maziau skaudes bigsmile.gif

o tortai su meskiukais man jie kokie mieli wub.gif
Atsakyti
Smailytes tortas su meskiais thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 08 30, 21:16)
kaip pritariu, tai net nežinau kaip.. dengti mase plonai ploniausiai ir po to gailėt, kad nesigavo  unsure.gif tai masės tokia paskirtis - kad būtų gražu, patvaru ir  prabangu. Dengti mase visus tortus iš eilės, tai tas pats kaip su vakarine suknele eiti į darbą ofise.

lotuliukas.gif Bet sykart ne visai tokia situacija - tortas pasveikint sese su gimtadieniu, nereiskia kad visi is eiles dengiami mase schmoll.gif Beja, gyveni ir mokaisi, o su praktika tik ir ateina patirtis ir ismintis ax.gif
Atsakyti
Seniai besirodziau ir beskaiciau, kaip jus gyvenat ir puosiat, bet pries skaitydama imetu kelis savo torciukus:
user posted image
user posted image
user posted image

o cia nei tortas nei ka, bet atnesu Jus pavaisinti. Skonis-nerealus. "Pavlova" su grietinele ir svieziom uogom essen.gif:
user posted image
Atsakyti
Nuo tos Pavlovos tai silpna swoon.gif Grozis nerealus ,skonis irgi ,teko ragauti kazkada ,lb nesunku padaryt ir visus pribloskia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2011 08 31, 00:59)
kad per toki laika taip sutizo tortas nes tikrai as pati kiek esu dariusi nei karto taip nebuvo o ir i jogurto krema dejau daugiau zelatinos  ax.gif

jetau, negi žmogus gali šitaip meluot..gal tikrai patižo tortas.. vežė jeigu tvankioj mašinoj, kokiu nors duobėtu keliu.. gal dar kur tas tortas švelniai tariant "pasivoliojo" bagažinėj.. ai, neimkit labai į plaučius. Pasiėmė gražų? gražų, tvarkingą, tai ir turėjo nusivežti gražų biggrin.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 31, 09:47)
thumbup.gif  Naitą aš myyyyliu  wub.gif  po šitų žodžių, keičiu orientaciją  tongue.gif

nu nu... dasigyvenau.. laugh.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 08 31, 10:10)
O cia mano paskutinysis tortukas apie 4 kg,

tiesiog TALENTAS wub.gif
Atsakyti
Auksiuke, kaip jūs prilipinate prie beze ar grietinėlės (nežinau kuom jūs tengėte tortukus) laivus, lėktuviukus? su sokolatu? bet kaip tada nuo šonų nenučiuožia?
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 08 31, 16:20)
Auksiuke, kaip jūs prilipinate prie beze ar grietinėlės (nežinau kuom jūs tengėte tortukus) laivus, lėktuviukus? su sokolatu? bet kaip tada nuo šonų nenučiuožia?

ten gi lengvos detalės ant šonų, ko joms čiuožti. Beze kai apdžiūna, ir jeigu ką nors prilipini prie jos, tai kai nori nuimti, lupasi "su šaknimis" tiesiog. biggrin.gif
Atsakyti