Laba diena, norėčiau jūsų paklausti, turiu padaryti 2 aukštų tortą, darysiu varškinį su vaisiais, ir noriu paklausti, man reik kuo sutvirtinti?Ir dar o po tuo antru aukštu dėti kokį padėkliuką? ar taip uždėti ir viskas?Puošiu pastilažu
Ačiū už pagalbą

QUOTE(aura. @ 2011 09 04, 20:32)
mano pirmas blynas [attachmentid=216186]
tikrai neblogas...o pasipraktikavus-tikrai padarysit suneliui švente su mašinytėmis....
QUOTE(eda.dita @ 2011 09 04, 20:38)
Ir dar turiu viena klausimuka, gal kas galetumet patarti: sudege mano mikseris, nunesiau ir pridaviau i parduotuve, nes dar garantinis buvo (galingumas tik 380W). Dabar nusiziurejau du ir niekaip negaliu apsispresti ka daryti, ar pirkti galingesni (1000W) su vienu metu garantija, ar 800W su 3 metu garantija?

man atrodo 800 jau tikrai nemažas galingumas......aš naudoju 350 W galingumo miksery ir viska su juo padarau...o darau tikrai nemažai......žinoma tešlų neminkau,bet tortams man jo pakanka
QUOTE(medija @ 2011 09 04, 22:06)
Na, merginos, groziu groziai cia pas jus...
Idedu ir as parodyt savo keliauninka, kurio autobusu siuntos nenorejo imti, tai as vingiais...vingiais...tiesiai i autobusa pas vairuotoja ir - torciukas iskeliavo...

pirmasis -nuostabus.....
QUOTE(emiga @ 2011 09 04, 23:41)
Sveikos ,kepejeles!
As turiu Kenwood Chef Titanium 1400w jau gal kokie 3 metai,puikus aparatas... Dabar su kitokiu galingumo ne neisivaizduoju.
As turiu Kenwood Chef Titanium 1400w jau gal kokie 3 metai,puikus aparatas... Dabar su kitokiu galingumo ne neisivaizduoju.

Aciu labai uz atsakyma. Beje, del slapio beze as turiu atskirai rankini mikseri

QUOTE(Nesugausi @ 2011 09 05, 08:28)
si savaitgali pirma karta pameginau puost torta MMG, tai gavos labai labai prisviles blynas, mase truputi trukinejo, torta pries tai aptepiau ganasu,
o kam ganasu aptepat jei mase dengiat? reik sviestiniu kremuku...
Sveikos, kepejeles!
Gal jau visos ir apsirupinusios marcipanine mase lipdymui, bet gal dar yra, kurios noretumet prisijungti prie mases pirkimo?
Mase parduodama 2,5 kg pakuoteje, tai jos kilogramo kaina 32,88 lt.
1 kg as paimciau, o va ka su 1,5 kg daryt neisivaizduoju
.
Tai gal kuri noretumet?
Kita pirmadieni planuociau ja prigriebti ir galima butu atsirokuot
Jei kuri sumastytumet, tai prasom zinute i AZ.
Veiksmas Vilniuje.
Gal jau visos ir apsirupinusios marcipanine mase lipdymui, bet gal dar yra, kurios noretumet prisijungti prie mases pirkimo?
Mase parduodama 2,5 kg pakuoteje, tai jos kilogramo kaina 32,88 lt.
1 kg as paimciau, o va ka su 1,5 kg daryt neisivaizduoju

Tai gal kuri noretumet?
Kita pirmadieni planuociau ja prigriebti ir galima butu atsirokuot

Jei kuri sumastytumet, tai prasom zinute i AZ.
Veiksmas Vilniuje.
Labas, mergaites.
Kiek tortu nuostabiu, be proto grazus savaitgalis buvo.
Bet jau @adrij@'s Alisa superine
, spalvos, ispildymas, na tiesiog super.
Kirbe ir Olesta, labai grazios Jusu rozes.
Migle, kaip visada viskas iki smulkmenu
Neli, galinga tu roze atnesei
medija, Labai tvarkingas, graziu spalvu tortas
pasta222, KOKS piratu laivas
aura., visai ir ne blynas, o labai mielas torciukas
sandrulyte1975, labai grazi knyga, o vestuvinis koks galingas
As irgi siek tiek torciuku atnesiau
Vestuvinis

Ir keli krikstynu

Ir dar vienas, gal kiek neiprastu spalvu, bet irgi krikstynu
Kiek tortu nuostabiu, be proto grazus savaitgalis buvo.
Bet jau @adrij@'s Alisa superine

Kirbe ir Olesta, labai grazios Jusu rozes.
Migle, kaip visada viskas iki smulkmenu
Neli, galinga tu roze atnesei
medija, Labai tvarkingas, graziu spalvu tortas
pasta222, KOKS piratu laivas

aura., visai ir ne blynas, o labai mielas torciukas

sandrulyte1975, labai grazi knyga, o vestuvinis koks galingas

Vestuvinis

Ir keli krikstynu

Ir dar vienas, gal kiek neiprastu spalvu, bet irgi krikstynu

Asseni pasakiški tortukai, o krikštynų pirmieji du tiesiog užkariavo mano širdį

Aciu mergaites uz ivertinima
o jau tie meskuciai
....ir kur jus tokiu grazui smilgu gaunat?

QUOTE(Erina @ 2011 09 05, 10:26)
Necituokite nuotraukų!!!
Tortą apteptą sviestu kuriam laikui įdedu į šaldytuvą, tada sviestas sustengsta ir lengviau apdengt mase.
Masės nuo torto nevalgau, nes man per saldu
, bet pvz, mano rate yra keletas žmonių, kuriems masė skaniausias dalykas , konkrečiai saldaininė masė
Viršutinėje temoje yra video, kur aiškiai rodoma, kaip uždengti kvadratinį tortą
Tortą apteptą sviestu kuriam laikui įdedu į šaldytuvą, tada sviestas sustengsta ir lengviau apdengt mase.
Masės nuo torto nevalgau, nes man per saldu

Viršutinėje temoje yra video, kur aiškiai rodoma, kaip uždengti kvadratinį tortą
1. klaidu nekartosiu

2. planuoju ismeginti cukrine mase ir as, be to, reikia ir pati torta rinktis ne toki saldu, o as kaip prma karta, tai nepagailejau baltojo sokolado

3. aciu, perzvelgsiu

aciu uz ats

QUOTE(gabijux @ 2011 09 05, 12:24)
o kam ganasu aptepat jei mase dengiat? reik sviestiniu kremuku...
skaiciau, kad pries dengiant torta mase ji reikia ir galima aptepti sviestiniais kremais, tinka ir ganasas

QUOTE(Asseni @ 2011 09 05, 14:46)

jus gal mokines priimat

sveikutes,man net silpna darosi ziurint i jusu tortukus,jie tokie lygus,grazus,o man net pastilazas nesigauna zmoniskai,nors dariau jau gal 5kartus,arba limpa prie visko,arba trupa

Asseni, tobulybe, o ne tortai!!! Vestuvinis - prabangus labai ir kruopstus iki smulkmeneliu
O jau tas zuikutis ant krikstynu torto
- tikrai tikrai sita ideja as kopijuosiu - nesupykite prasau, man kaip tik krikstynoms reikia torto greitu metu ir dairiausi kazko idomesnio, ne pabodusio ir staijus su savo nuostabiu zuikiu
As ta zuiki jau dabar myliu
Ir isties, net jei meskuciu torto spalvos ne krikstyniskos - tortas labai grazus
Visi keturi tortai - superiniai
As irgi i kursus uzsirasau 
kirbe, mano mikseris, kuris sudege buvo 380W, tai kazkaip prisibijau del to galingumo. Zinoma, kartais tenka ir duonai teslele issukti, tai naudodavau ji, jausdavau, kad uzkaista, kol galiausiai nesudeginau. Tai dabar metausi. Aisku, geriau 3 metu garantija, kita vertus 1000W galin gumas irgi kaip ir reikalingas, gaila, kad nera 1000W su 3 metu garantija

O jau tas zuikutis ant krikstynu torto

Ir isties, net jei meskuciu torto spalvos ne krikstyniskos - tortas labai grazus

Visi keturi tortai - superiniai

kirbe, mano mikseris, kuris sudege buvo 380W, tai kazkaip prisibijau del to galingumo. Zinoma, kartais tenka ir duonai teslele issukti, tai naudodavau ji, jausdavau, kad uzkaista, kol galiausiai nesudeginau. Tai dabar metausi. Aisku, geriau 3 metu garantija, kita vertus 1000W galin gumas irgi kaip ir reikalingas, gaila, kad nera 1000W su 3 metu garantija

Asseni ir Migle nu griuk negyvas kokie groziai
tiesiog
ir ne tik papuosti,bet ir profesionaliai nufotografuoti