Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

ASSENI , AŠ Š O K I R U O T A thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ačiū labai už mano tortukų įvertinimą 4u.gif

Asseni, nuostabūs tortai, nėra prie ko prikibti smile.gif

Atnešiau dar kelis savo tortukus rolleyes.gif

"Miegantis meškiukas" - berniuko krikštynoms:
user posted image

"Afrika" - berniuko pirmąjam gimtadieniui:
user posted image
Atsakyti
Nu nuostabus tortai thumbup.gif saunuoles visos thumbup.gif
Atsakyti
Kokie tortai... Apsalus.... 4u.gif

As cia gal kiek kuklesni ir daugumos simtakart daryta imesiu. Bet barbe dariau pirma karta. Nebauskit per daug.

Rafaelo sijonas, Varskinis gaivumelis apacia, pastilazas.

user posted image

Atsakyti
Migle79 nu bet jau Jūsų tortai tai be galo gražūs, copy padariau wink.gif man paskui smagu atsidarius failą grožėtis jais ax.gif išbaigti iki galo, kruopštūs labai labai ir jau veidukų išraiškos kokios tikroiškos, mielos, gražios thumbup.gif man taip neina blush2.gif nemoku, reikėjo vaikystėj dailės būrelį lankyti g.gif sakykit, Jūs su maistiniais flomasteriais veidukus dailinat, ar su teptuku?

Anber - barbė labai graži, mergytei turėjo patikti wink.gif 4u.gif copy ir ją blush2.gif
Atsakyti
MIGLE , super thumbup.gif tokie mieli, svelnus tortukai wub.gif wub.gif
Papildyta:
Anber, kokia mis clap_1.gif labai grazu!
Atsakyti
Si tema tapo mano megstamiausia...nors pati nesu iskepus ne vieno torto, siandien kaip tik bandysiu pirma karta, ryt dukrytes gimtadienis. Bet kas del puosimo - bijau pradet kazka rimtesnio, o jei sugadinsiu doh.gif man nuostabiai atrodo tortai, dengti pastilazu arba saldainiu mase (is saldainiuku kur), pastaraja noreciau isbandyt, bet neturiu mikrobangu krosneles, o pavyktu man tuos saldainiukus istirpint ant garu voneles? g.gif aisku, ryt dienai jau nespesiu, bet netolimoj ateity galima pabandyt, nesant progos, kad tada slapta namie galima butu suvalgyt niekam neparodzius biggrin.gif
Sedevrus darot mergytes wub.gif
Truputi sugedo nuotaika is pat ryto, galvojau, kad i darzelius negalima nestis tortu vaikam, pasirodo, klydau, tai siandien teks kazka mastyt, taip nesinori is parduotuves pirkt, jei pataikysiu ant pastovejusio. Zodziu, ilga naktis laukia virtuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2011 09 06, 08:06)
pastaraja noreciau isbandyt, bet neturiu mikrobangu krosneles, o pavyktu man tuos saldainiukus istirpint ant garu voneles?

Aš tuos saldainius tirpinu ant garų, puikiausiai ištirpsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 09 06, 07:29)
Aš tuos saldainius tirpinu ant garų, puikiausiai ištirpsta mirksiukas.gif

Aciu bigsmile.gif 4u.gif tada dar vienas klausimas, o jei as nenupjaustyciau spalvotu daliu, o daryciau is viso saldainio, kokia spalva gautusi mases, kazin nebutu "purvina" kokia...tas suvalkietiskumas vis lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 09 05, 22:32)
Kokie tortai... Apsalus....  4u.gif

As cia gal kiek kuklesni ir daugumos simtakart daryta imesiu. Bet barbe dariau pirma karta. Nebauskit per daug.
Rafaelo sijonas, Varskinis gaivumelis apacia, pastilazas.

Net vėjo gūsis sijoną pagavo thumbup.gif
Asseni, Miglės tortų negirsiu, nes pasakyt "gražu" - maža, o daugiau galiu pasakyti tik mmmmmm wub.gif
Atsakyti
labučiukas visoms smile.gif na aš ateinu su savo nelaimėliu smile.gif kaip sakoma po pakilimo visada turi ateiti ir nukritimas biggrin.gif iš vis šitą tortą norėjau puošt mase, nes dar turėjau jos likusios nuo dvieju tortukų, perdažiau ir jau mačiau, kad nieko neišeis, nes ji man visiškai sutrupėjo smile.gif niu tai šlapia bezė puošiau, viskas buvo gerai, kol man neužsikimšo ploniukas antgaliukas, nu nžn niekaip man su juo nepavyko nieko padaryt, tai užraičiau tokiu storu....ir pasigailėjau smile.gif be šito didžiulio trūkumo dar laukiu kritikos smile.gif ačiū smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2011 09 06, 07:47)
Aciu bigsmile.gif  4u.gif tada dar vienas klausimas, o jei as nenupjaustyciau spalvotu daliu, o daryciau is viso saldainio, kokia spalva gautusi mases, kazin nebutu "purvina" kokia...tas suvalkietiskumas vis lenda biggrin.gif

Aš IKI pirkau tuos saldainius, jie dideli, 300 g kainavo 5 lt, pusė baltų pusė rožinių buvo ir gavosi masė rožinė, tik nežinau ką blogai padariau, nes gavosi guminė, ilgą laiką kibo smarkiai prie rankų... Atrodė taip viskas paprasta, bet tokia nelygi, porėta, uždengt išėjo, bet vaizdelis tai labai šiaip sau buvo, tai nuėmiau ir išmečiau, tada dariau bezė kremą, trumpam reikėjo nubėgti į tualetą, todėl palikau SB pažiūrėt, prigrąsiau, kad stebėtų, kad neruduotų, na ir spėkit ar nužiūrėjo... biggrin.gif Tai vėl iš naujo dariau ir gavosi puikiai, labai patiko puošti su bezė, o saldainių masę dar kada bandysiu, bet kolkas pirmas blynas ne tai, kad prisvilęs, bet gerokai sudegęs buvo biggrin.gif
Atsakyti