Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(naitas @ 2011 08 28, 21:30)
tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi  ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos lens.gif - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger? yu.gif

Nė nesiruošiu liezuvis.gif , kraustytis reiktų neskubant , kad neprapultu geri daiktai ( kaži kibiriuko nei vieno nepametei ? g.gif ) ...... be to , jei pastatysiu tiesiai , nesimatys kas ant šono , ir atrodys bais ilgi , o per ilgi , kartais suteikia nemalonų jausmą smileysex.gif .

Labos visoms naktelės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 28 rugpjūčio 2011 - 22:02
labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 29, 00:01)
Nė nesiruošiu liezuvis.gif  , kraustytis reiktų neskubant , kad neprapultu geri daiktai  ( kaži kibiriuko nei vieno nepametei ?  g.gif  ) ...... be to , jei pastatysiu tiesiai , nesimatys kas ant šono , ir atrodys bais ilgi , o per ilgi , kartais suteikia nemalonų jausmą  smileysex.gif .

Labos visoms naktelės .

nu kad tik ne per ilga būtų.. laugh.gif tai ramios tada, cyp cyp...
Atsakyti
K.lapelyte,as buvau rasius,kad mum Rygoj torto i vid isinesti neleido.po pietu buvo....o zinant latvius smile.gif .Ryte nebent bandyt.Tikiu ,kad lietuviai daug sukalbamesni.KIRBE, visus Jusu tortus nusikopinau,nu tokio grozio wub.gif ,ASSENI,man vaikiskas laaaaaaaabai patiko 4u.gif .@ADRIJ@ ,stebiuosi Jusu talentu,ypac su baibokais,na jie kaip tikri... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 28, 18:26)
ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu

Į Angliją bent jau leido gabentis ir niekas nesigilino, kas kelioniniame lagamine, bet būtent-jis buvo lagamine, nežinau kaip ten su tuo lagaminu buvo elgiamasi, bet tortas išliko sveikas ir gražus cool.gif
Atsakyti
Nuostabūs tortai, mergaitės Jūs Auksarankės.
Esu siuntusi tortus į Šiaulius ir Panevežį per autobusų siuntas,tortai puikiai atlaikė keliones , tik dariau truputį tvirtesnius tortukus
Atsakyti
Oi mergaites kokia tortai smile.gif
Aseni ir Adrija labai labai grazu, na tiesiog idealu
Labai grazi knyga, neatsimenu tik nico 4u.gif

Ikeliu ir as savo pirma karta idealiai vykusius batukus is moldo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 28, 18:27)
vyro krikstasuniui "sukakojo"21,tai labai apsidziauge gaves merga ant stuplo

Labai grazi mergina wub.gif (nors as irgi pagalvojau kad ragana, kai foto nebuvo apsukta)

@adrija@, Neli, Asseni pasakiski Jusu tortai. wub.gif wub.gif wub.gif Visada ziuriu ir zaviuosi tyliai JUSU kuriniais , nes zodziu cia truksta.
Atsakyti
Na, is tikruju, kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus ir padekas smile.gif Nei pykciu, nei nieko smile.gif
Atsakyti
Dar karta del sventios ramybes pasiklausiu del pastilazo cipciuko doh.gif Glicerina det vietoj aliejaus? Nes esu skaiciusi cia kad reik vietoj aliejaus 5saukstu deti viena glicerino g.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 08 29, 13:15)
Dar karta del sventios ramybes pasiklausiu del pastilazo cipciuko  doh.gif  Glicerina det vietoj aliejaus? Nes esu skaiciusi cia kad reik vietoj aliejaus 5saukstu deti viena glicerino g.gif

Aliejaus niekuo keisti nereikia...o vat glicerina pakeisti aliejumi galima...tad dekit tuos 5v.s. aliejaus tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 15:08)
OK  unsure.gif ...

Visur pastilažas .

Oho.... Yra ko siekti - čia aš apie save....
Nu bet jau gražu...
Vau....
Atsakyti