Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Kaip apsidziaugiau liktos atsakymu, pasiskambinau i stoti ir pikta bobute man paaskino kad "tokiu daiktu nepriimam...nuves kose.." doh.gif Vat gyvenimo provincijoje privalumai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 08 29, 11:46)
Na, is tikruju, kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus ir padekas smile.gif Nei pykciu, nei nieko smile.gif

dar ne 30 psl...... lotuliukas.gif

Adrija,nuostabus tortai..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medija @ 2011 08 29, 12:43)
Kaip apsidziaugiau liktos atsakymu, pasiskambinau i stoti ir pikta bobute man paaskino kad "tokiu daiktu nepriimam...nuves kose.."  doh.gif Vat gyvenimo provincijoje privalumai... lotuliukas.gif

va aš ir nerizikuočiau autobusu siųsti, nes nežinia koks vairuotojas paklius ir kokie jo vairavimo įpročiai. esu gavus aplamdytų siuntinukų, o čia dar tortas. kaži ar jie cackinasi gražiai dėžes padėt. anksčiau kai su vairuotoju eidavo tartis dėl perdavimo tai gal ir daugiau šansų buvo g.gif
Atsakyti
esu tortus siuntus ir į palangą ir į plungę, visada nukeliaudavo sėkmingai (tfu tfu tfu), nesulamdyti ir su sveikom figūrėlėm wink.gif ant dėžės užrašau didelėm raidėm, kad tortas, gal tas padeda, kad tortas saugiai nukeliauja smile.gif
Atsakyti
Neli taip pat jau galima karūnuoti 3D tortų ase smile.gif

Adrijos tortuose kaip visad nerasi klaidų biggrin.gif

kirbe dailūs tortai wub.gif

ir šiaip visos šaunuolės, kad taip stengiasi ir kepa wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 13:55)

Lyginant su Jumis as tai kukliai siandien labai  biggrin.gif

Vestuvinis tortas su hortenziju ziedais

nu jau tikrai labai kukliai lotuliukas.gif tortas fantastiškas wub.gif man iškilo klausimas koks jo svoris ir ant kokio padėklo galima dėti sunkiasvorius tortukus?
Atsakyti
Mergaitės o ar nebuvo kur tai parodyta išsamiai nuotraukom kaip daryti tortą bokalą?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 29, 15:23)
Mergaitės o ar nebuvo kur tai parodyta išsamiai nuotraukom kaip daryti tortą bokalą?

o kas butent neaisku? apvalus biskvitai sutepti kremu.gerai butu,kad tortas butu aukstesnis nei iprastai,nes jei zemas,gausis nebe bokalas,o backute,kaip pvz pas mane biggrin.gif http://public.fotki....7-01-alaus.html isivaizdavimui galiu parasyti,kad cia darytas tortas 24cm skersmens is 5biskvitu ir 4kremo pertepimu.
sonus dengiau is atskiru juosteliu,kurias dejau viena salia kitos.apjuosiau juostelem.ant virsaus mases nedejau,tik aptepiau plonai sviestiniu kremu ir is slapios beze padariau puta.bokalui dar reiketu rankenos,kuri turetu buti is anksto isdziovinta,nes kitaip formos nelaikytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 08 29, 12:55)
dar ne 30 psl...... lotuliukas.gif

Adrija,nuostabus tortai..... thumbup.gif

...kirbe nevaražink ...tfu tfu user posted image....

Ačiū , abipusis smile.gif .
Atsakyti
Na ikelsiu ir as Jusu teismui pirma savo knyga,Cipciuko medutis ,dengta marcipanu,aisingas.plyso keliose vietose marcipanas,turbut per plonai kociojau,sorry uz nekokybiska padekla,cia namams blush2.gif user posted image
Atsakyti
Kr1stute , kaip pirmas tai labai saunus, 4u.gif ne visiem ir kepantiem taip pavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 29, 17:42)
Kr1stute , kaip pirmas tai labai saunus, 4u.gif ne visiem ir kepantiem taip pavyksta smile.gif

Aciu ,labai noriu ismokt puost nors minimaliai 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu as savo ka tik iskepta barbe 4u.gif Pirmas puostas tortas blush2.gif Medutis cipciuko dengtas pastilazu maisytu su marcipanu (turejau marcipano reikejo sunaudot 4u.gif ) Labai greit dziuvo tai kaip kur itrukimai gavos doh.gif kita kart bandysiu tik pastilaza gal geriau bus g.gif
user posted image
Atsakyti