Kaip apsidziaugiau liktos atsakymu, pasiskambinau i stoti ir pikta bobute man paaskino kad "tokiu daiktu nepriimam...nuves kose.."
Vat gyvenimo provincijoje privalumai...
QUOTE(anber @ 2011 08 29, 11:46)
Na, is tikruju, kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus ir padekas
Nei pykciu, nei nieko 
dar ne 30 psl......
Adrija,nuostabus tortai.....
QUOTE(medija @ 2011 08 29, 12:43)
Kaip apsidziaugiau liktos atsakymu, pasiskambinau i stoti ir pikta bobute man paaskino kad "tokiu daiktu nepriimam...nuves kose.."
Vat gyvenimo provincijoje privalumai... 
va aš ir nerizikuočiau autobusu siųsti, nes nežinia koks vairuotojas paklius ir kokie jo vairavimo įpročiai. esu gavus aplamdytų siuntinukų, o čia dar tortas. kaži ar jie cackinasi gražiai dėžes padėt. anksčiau kai su vairuotoju eidavo tartis dėl perdavimo tai gal ir daugiau šansų buvo
esu tortus siuntus ir į palangą ir į plungę, visada nukeliaudavo sėkmingai (tfu tfu tfu), nesulamdyti ir su sveikom figūrėlėm
ant dėžės užrašau didelėm raidėm, kad tortas, gal tas padeda, kad tortas saugiai nukeliauja
Neli taip pat jau galima karūnuoti 3D tortų ase
Adrijos tortuose kaip visad nerasi klaidų
kirbe dailūs tortai
ir šiaip visos šaunuolės, kad taip stengiasi ir kepa
Lyginant su Jumis as tai kukliai siandien labai
Vestuvinis tortas su hortenziju ziedais
nu jau tikrai labai kukliai
tortas fantastiškas
man iškilo klausimas koks jo svoris ir ant kokio padėklo galima dėti sunkiasvorius tortukus?
Adrijos tortuose kaip visad nerasi klaidų
kirbe dailūs tortai
ir šiaip visos šaunuolės, kad taip stengiasi ir kepa
QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 13:55)
Lyginant su Jumis as tai kukliai siandien labai
Vestuvinis tortas su hortenziju ziedais
nu jau tikrai labai kukliai
Mergaitės o ar nebuvo kur tai parodyta išsamiai nuotraukom kaip daryti tortą bokalą?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 29, 15:23)
Mergaitės o ar nebuvo kur tai parodyta išsamiai nuotraukom kaip daryti tortą bokalą?
o kas butent neaisku? apvalus biskvitai sutepti kremu.gerai butu,kad tortas butu aukstesnis nei iprastai,nes jei zemas,gausis nebe bokalas,o backute,kaip pvz pas mane
sonus dengiau is atskiru juosteliu,kurias dejau viena salia kitos.apjuosiau juostelem.ant virsaus mases nedejau,tik aptepiau plonai sviestiniu kremu ir is slapios beze padariau puta.bokalui dar reiketu rankenos,kuri turetu buti is anksto isdziovinta,nes kitaip formos nelaikytu
QUOTE(kirbe @ 2011 08 29, 12:55)
...kirbe nevaražink ...tfu tfu
.... Ačiū , abipusis
Kr1stute , kaip pirmas tai labai saunus,
ne visiem ir kepantiem taip pavyksta
QUOTE(astatortas @ 2011 08 29, 17:42)
Aciu ,labai noriu ismokt puost nors minimaliai