Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(laurija @ 2011 08 29, 14:59)
sveikos
labai patiko

viena pradinuke turėjo fonogramas dainelių, labai norėčiau 3 kl. blush2.gif

Tuoj ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 29, 16:20)
Aš dėjau į didelę šiaudinę pintinę.... Gaali ant viršaus uždėti kokios nors medžiagos gabalėlį ir niekas nieko nematys  mirksiukas.gif

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 08 29, 16:20)
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 29, 16:07)

o jeigu padarytumėte didelį gėlės žiedą su žiedlapiais (iš krepinio popieriaus) ir jame sutupdytumėte drugelius? pradžioje pamokos gėlė galėtų būti susiskleidusi (žiedlapiai tvarkingai surišti), o gale pamokos paskleisti žiedlapius ir drugeliai su saldainukais skristų pas vaikučius ax.gif dar ir kokią pasaką galima būtų pasekti... blush2.gif

Ačiū mergaitės už greitą pagalbą 4u.gif . Niekaip negaliu atsidžiaugti, kad esam kartu, nes kai pradėjau su jumis bendrauti, tai pati jaučiu, kad dirbti pasidarė daug lengviau ir įdomiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 29, 16:26)
Ačiū mergaitės už greitą pagalbą  4u.gif . Niekaip negaliu atsidžiaugti, kad esam kartu, nes kai pradėjau su jumis bendrauti, tai pati jaučiu, kad dirbti pasidarė daug lengviau ir įdomiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Va čia pritariu 100% thumbup.gif taip pat ačiū už pelėdžiukus - šaunūs puslapiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 29, 15:26)
Ačiū mergaitės už greitą pagalbą  4u.gif . Niekaip negaliu atsidžiaugti, kad esam kartu, nes kai pradėjau su jumis bendrauti, tai pati jaučiu, kad dirbti pasidarė daug lengviau ir įdomiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sutinku ir aš thumbup.gif Be galo džiaugiuosi, kad esu čia užsiregistravusi drinks_cheers.gif AČIŪ už mintis ir idėjas 4u.gif
Atsakyti
Labas, pleputės...

Ir kaip jūs spėjat?..

QUOTE(Jolita 02 @ 2011 08 28, 19:50)
galėsiu ir nuotraukų įkelt, kai išmoksiu sumažinti

jei kelt nori į mūsų pašto nuotraukas, tai picasa automatiškai sumažina.

QUOTE(zuzanele @ 2011 08 28, 20:07)
Tad geriausia medžiagą siųsti iš savo pašto.

Aš tai visada siunčiu tik iš savo pašto...

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 28, 21:21)
Internete radau 12 dalių torčiuko trafaretą. Tereikia antram aukštui gabalėlius sutrumpinti ir viskas  thumbup.gif  thumbup.gif

Sėsk bigsmile.gif . Dešimtukas 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 29, 15:21)
Tuoj ikelsiu

Ar gavot. Aš dabar įmečiau į pradinukeirmama2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 29, 16:54)
Ar gavot.  Aš dabar įmečiau į pradinukeirmama2 smile.gif

schmoll.gif , parašiau jums až
Papildyta:
kur būtų galima rasti gražių varpelių trafaretų?
Atsakyti
[quote=smilga1972,2011 08 29, 16:26]
o jeigu padarytumėte didelį gėlės žiedą su žiedlapiais (iš krepinio popieriaus) ir jame sutupdytumėte drugelius? pradžioje pamokos gėlė galėtų būti susiskleidusi (žiedlapiai tvarkingai surišti), o gale pamokos paskleisti žiedlapius ir drugeliai su saldainukais skristų pas vaikučius ax.gif dar ir kokią pasaką galima būtų pasekti... blush2.gif
[/quote]
Ačiū mergaitės už greitą pagalbą 4u.gif . Niekaip negaliu atsidžiaugti, kad esam kartu, nes kai pradėjau su jumis bendrauti, tai pati jaučiu, kad dirbti pasidarė daug lengviau ir įdomiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

O aš kaip tik juos sukabinčiau ant lentos: juk jie tokie gražūs, padaryčiau
gėlės žiedus didžiulius, o ant jų "sutūpdyčiau" drugelius. Ir būtų kaip paskutinis
vasaros prisilietimas. Atsiprašau, kad įkišau savo nosį blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, prašau pagalbos biggrin.gif , neberandu tos pasakėlės pirmokams, kur miško žvėrys visko pridavė... ir gale , kad svarbiausia galvą atsinešti...na kažkas panašaus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Riesutasgile, user posted image
Atsakyti
[quote=Aurute,2011 08 29, 16:44]
Labas, pleputės...

Ir kaip jūs spėjat?..
jei kelt nori į mūsų pašto nuotraukas, tai picasa automatiškai sumažina.

O aš į mūsų paštą kur nuotraukos ir nemoku nuotraukų įkelti. Pabandžiau - šnipšt... blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 08 29, 00:05)
Nežinau tiksliai ko reikia, todėl pradžiai  čia, čia, čia.

as dirbu etnokulturos mokykloje, todel galeciau pagelbeti, bet nezinau ka noretum
Atsakyti