Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(rityte @ 2011 09 05, 20:44)
Na kur daugiau paguodos rasiu, jei ne čia  wub.gif Aš jau juokauju, kad už kenksmingas sąlygas turėtų nemokamai pieno duoti smile.gif
Papildyta:
Naudokitės į sveikatą, jei tik tinka. Kai tik kažką darysiu saviškiams ir Jums siųsiu  4u.gif . Daug puikių idėjų čia randu, smagu, kad ir aš galiu kažką pasiūlyti smile.gif

Nors šiemt pirmokėlių užderėjo nelabai gausiai, bet darbo su jais sočiai. O čia dar turiu vieną bailiukę, kuri į mamos sijoną įsikniaubusi rauda,o mama tokiom gailiom akim žiūri į mane ir prašo leisti pasilikti per pamokas. Tai "dėkui Dievui" jau antra dieną dieną vedu atvirą pamoką mamytei. O čia dar pirmokėliai- tai vienas į tualetą nori, tai kitam kelnių saga ištrūko, tai pieštukas nulūžo ir kitos bėdelės nestuke.gif
Jau ir su ta mamyte pašnekėjau, kad vaikui nėra gerai toks prisirišimas ir kuo toliau, tuo bus sunkiau mergaitei. Ji tarsi tą supranta, bet vos tik pamato savo dukrytės ašaras, pati vos neapsiverkia. Greitai mokykloje prasidės auditorių vizitacija po klases, tai kai pamatys sėdinčią mamą pamokoje, tikriausiai nepaglostys manęs už tai. schmoll.gif
Mergaitės, ar buvote kuri nors susidūrusi su panašia situacija? Kaip ją sprendėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 05, 22:04)
Mergaitės, ar buvote kuri nors susidūrusi su panašia situacija? Kaip ją sprendėte? g.gif

Panašią situaciją turėjau, bet už durų tėvelis pabuvo. Vėliau namo išėjo, bet buvom su vaiku sutarę, kad jei kas, skambinsim. Oi raudojo... Ilgai raudojo... Vėliau viskas gerai buvo. Trečioj klasėj tapo ir moksle, ir visuomeninėj veikloj nepralenkiama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 05, 22:03)
Aš tai nelabai suprantu kaip iš ten atsisiųsti. Kažko nesigauna blush2.gif (kalbu apie tą diską, kurio mes visos labai norim biggrin.gif ) Lyg tai ir atsisiunčiu, bet man jo neatidaro g.gif

man tai kazkaip atsidare, tik labai jau didelis failas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad jei auditoriai ras klasėje kokį tėvelį, tai tik pagirs - juk dabar taip garsiai pasisakoma už glaudų šeimos ir mokyklos bendradarbiavimą. O jei dar mamytei pakiši kokią pasakėlę paskaityt mokinukams ar dar ką nors, tai esu tikra, būtum auditorių iškelta į aukštybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 05, 22:04)
Nors šiemt pirmokėlių užderėjo nelabai gausiai, bet darbo su jais sočiai. O čia dar turiu vieną bailiukę, kuri į mamos sijoną įsikniaubusi rauda,o mama tokiom gailiom akim žiūri į mane ir prašo leisti pasilikti per pamokas. Tai "dėkui Dievui"  jau antra dieną dieną vedu atvirą pamoką mamytei. O čia dar pirmokėliai- tai vienas į tualetą nori, tai kitam kelnių saga ištrūko, tai pieštukas nulūžo ir kitos bėdelės nestuke.gif
Jau ir su ta mamyte pašnekėjau, kad vaikui nėra gerai toks prisirišimas ir kuo toliau, tuo bus sunkiau mergaitei. Ji tarsi tą supranta, bet vos tik pamato savo dukrytės ašaras, pati vos neapsiverkia. Greitai mokykloje prasidės auditorių vizitacija po klases, tai kai pamatys sėdinčią mamą pamokoje, tikriausiai nepaglostys manęs už tai. schmoll.gif 

Turėjau senokai tokį variantą. Vaikas net į suolą nesėdo, atsisėdo prie gėlių stalelio. Leidau jam ten sėdėti, bet vis pasiūlydavau suolan sėsti. Kategoriškai atsisakydavo. Tėtis su mama pakaitomis už durų sėdėdavo, o berniukas vis pamokos metu bėgdavo pažiūrėti, ar tebėra. Po truputėlį tardavomės, kad išleisime tėtį laikraštį nusipirkti ir jis tuoj ateis. Taip ilginome laiko atkarpas, kol viena dieną berniukas pakilo nuo gėlių stalelio ir su kuprine atsisėdo į suolą prie kito berniuko. O tėvams leido nebesėdėti už durų. Tiesiog priprato prie aplinkos. Manyčiau, kad reikia bandyti kažkaip palaipsniui mamos atsisakyti. Man tada užteko poros savaičių. Dabar jau tam vaikinui 19 metų, labai protingas studentas, pats juokiasi prisiminęs tą istorijąsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, čia iš tiesų didelis failas, kurio neskaidžiau į dalis. Užima 1,04 GB. Įdomu ar patį failą atsisiuntėt, ar iš viso neatsisiunčia? Parašykit aiškiau. Čia video norint atidaryti naudokit FLV grotuvą, tikrai atidarysite. Jeigu pasenęs adobe... taip pat gali nerodyti. Aš išbandžiau mokykloje. Atsisiunčia ir viskas atsidaro. Bandykit visais grotuvais, turėtų pavykti.
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 09 05, 20:27)
Oi, Rityte, ir aš su pirmokiukais "žaliuoju". Buvu pamiršus, kad gali būti taip sunku smile.gif Laikykimės, pirmokytojos wink.gif

Gal kartojuos, bet vienykimės pirmokėlės ir prisijaukinkime mokinukus, bei jų tėvelius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 21:23)
Naudojome diską su įvairiausiais žaidimais, kur tik buvo galima pritaikyti. Pradedant pasisveikinimu ir baigiant atsisveikinimu. Jį įkelsiu į paštą. Ten video kaip galima daryti, muzika, žodžiai. Galima bet kokioje pamokoje kai ką panaudoti, tai paįvairina pamoka. Galiu pasakyti tik tiek. Kuo daugiau netradicinių dalykų pamokoje, tuo labiau auditoriams patinka pamoka. Aišku turi pasiekti užsibrėžtus uždavinius. Svarbiausia pamokoje pasakyti kas bus vertinama, tai reikia priminti kelis kartus. Vertinimas ir pačių vaikų įsi vertinimas. Kiek galima integruoti pamoką į kitus dalykus.

Jaučiuosi blondine, nes niekaip nesuprantu kur tas diskas yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 05, 22:34)
Jaučiuosi blondine, nes niekaip nesuprantu kur tas diskas yra  blush2.gif

Bendrame pašte, laiške yra nuoroda, reikia ant jos spausti ir atsidaro siuntimo langas, kur diskas yra patalpintas. Belieka atsisiųsti ir išsiarchyvuoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 05, 22:28)
Mergaitės, čia iš tiesų didelis failas, kurio neskaidžiau į dalis. Užima 1,04 GB. Įdomu ar patį failą atsisiuntėt, ar iš viso neatsisiunčia? Parašykit aiškiau. Čia video norint atidaryti naudokit FLV grotuvą, tikrai atidarysite. Jeigu pasenęs adobe... taip pat gali nerodyti. Aš išbandžiau mokykloje. Atsisiunčia ir viskas atsidaro. Bandykit visais grotuvais, turėtų pavykti.

Viskas atsisiunčia ir atsidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 09 05, 21:39)
Bendrame pašte, laiške yra nuoroda, reikia ant jos spausti ir atsidaro siuntimo langas, kur diskas yra patalpintas. Belieka atsisiųsti ir išsiarchyvuoti  4u.gif

Ups biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 09 05, 21:19)
Man atrodo, kad jei auditoriai ras klasėje kokį tėvelį, tai tik pagirs - juk dabar taip garsiai pasisakoma už glaudų šeimos ir mokyklos bendradarbiavimą. O jei dar mamytei pakiši kokią pasakėlę paskaityt mokinukams ar dar ką nors, tai esu tikra, būtum auditorių iškelta į aukštybes  4u.gif

O čia tai geniali mintis !:oh Kaip aš pati nesusiprotėjau. Reikia tą mamytę "įdarbinti"- duoti pakarpyti, paklijuoti, išdalinti sąsiuvinius, paprašyti, kad palydėtų vaikus į valgyklą ir t.t. Tik nežinau, ar kitos mokinių mamos nepradės reikšti pretenzijų, kad yra "privilegijuota" mama.
O dėl greitesnio atpratinimo tėvų nuo vaiko arba vaiko nuo tėvų sėdint ( stovint) už durų - taip pat nieko idėja. Visoms dėkui už patarimus. Jūs tikros draugės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif

Tik šiandien prie kompo prisėdau blush2.gif . Ech tas rudens maratonas. Dar net nuotraukos iš fotiko neištrauktos doh.gif .

Rugsėjo antrą dukra parvažiavo namo su trim savo vaikais, tai nebuvo atliekamo laiko nei minutės... Šiandien išvažiavo. Dabar jau laikas tekės ramiai ir stabiliai. Einu skaityt, ką ten tiek priplepėjot... blush2.gif
Atsakyti