Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(Semilga @ 2011 11 25, 11:20)
na, jei objektyvas tai, manau, butu absoliuciai visose nuotraukose...tiek,kiek tuo metu kadru fotografuota,bet kitose ju nera

Kodel visi isivaizduoja, kad tos demes-tai nuo kokiu riebalu uztiskusiu? biggrin.gif Objektyva pries fotografavima reikia nuvalyti nuo DULKIU, butent viena dulkele, sugebanti kas karta keisti dislokacijos vieta ant objektyvo, fokusavimo metu isdidinama iki a la auros, t.y. iki tokios demes ir uzfiksuojama.
Atsakyti
prisiminiau kelias tokias situacijas,kai atsirandi kokioje nors vietoje,pirmiausia uzlieja toks keistas jausmas,tada smegenys informuoja,kad sioje vietoje jau esi buves,nors tikrai nesi buves...tai va,dalyvavau vestuvese,prie baznycios stovi klebonija,senoviska,is pradziu man nieko nesako,einant i vidu ir uzliejo tas jausmas,tada vyrui sakau,sustok,toliau galiu pasakyti kas kur bus,koridorius,krosnis senoviska,stovejo ten kur ir maniau,kambariai,langai.Buvo labai idomu,viska stebet,rodos dar karta.Patvirtinu dar karta, nesu ten buvusi.Seniau,kai buvau jaunesne tokiu situaciju budavo dazniau,su metais prisiminai dingo,cia turbut is praeito gyvenimo,jei toks egzistuoja.Noreciau...
Atsakyti
Tai vadinama De Javu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 11 25, 09:46)
Per elektroninius pastus, kaip spamas ejo masiskai fotosopintos nuotraukos. Ten is rugsejo 11 deganciu pastatu dumu buvo bandoma isspausti setono veidas.
Zodziu, kiekvienas bando pasipelnyti is kitu nelaimes.

tai kad nefotosopintos, bet mes ir debesyse galime iziureti visokiu dievu ar velniu veidus, viskas nuo fantazijos priklauso, kiekvienas mato tai ka nori matyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ozito @ 2011 11 26, 03:01)
tai kad nefotosopintos, bet mes ir debesyse galime iziureti visokiu dievu ar velniu veidus, viskas nuo fantazijos priklauso, kiekvienas mato tai ka nori matyti
user posted image

Matosi veidas ir tikrai ne dievo . smile.gif
Atsakyti
ziurint kas i ka tiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 11 25, 15:54)
prisiminiau kelias tokias situacijas,kai atsirandi kokioje nors vietoje,pirmiausia uzlieja toks keistas jausmas,tada smegenys informuoja,kad sioje vietoje jau esi buves,nors tikrai nesi buves...tai va,dalyvavau vestuvese,prie baznycios stovi klebonija,senoviska,is pradziu man nieko nesako,einant i vidu ir uzliejo tas jausmas,tada vyrui sakau,sustok,toliau galiu pasakyti kas kur bus,koridorius,krosnis senoviska,stovejo ten kur ir maniau,kambariai,langai.Buvo labai idomu,viska stebet,rodos dar karta.Patvirtinu dar karta, nesu ten buvusi.Seniau,kai buvau jaunesne tokiu situaciju budavo dazniau,su metais prisiminai dingo,cia turbut is praeito  gyvenimo,jei toks egzistuoja.Noreciau...

kai mokiausi mokyklos vyresnese klasese mane istikdavo beveik identiskas jausmas, bet as kitka matydavau.. t.y situacja kokia nors...Na sakant tiksliai - matydavau kelias, o gal keliasdesimt sekundziu i prieki.Pvz kasnors kanors pasakoja, kazkas aplink vyksta, man viskas lyg suleteja, as aptirpstu, uzlieja tokia smalsiai idomi baime kuna ir viska stebiu slow mousene biggrin.gif ir jau zinau kaip ir kas bus, kas ka pasakys ar padarys....eh, gerai, kad tik toki trupineli tematydavau...Po to vistiek likdavau svelniai sukresta.Beja, prasidejo viskas nuo paprastu DEJA VU ir vystesi.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 11 18, 10:56)
manau 03:19 prabudus matai dėl to, kad jei patyrė traumą 03:15 o faktiškai mirė 03:19  g.gif

pamenu mama man pasakojo, kai vieną naktį niekaip negalėjo užmigti, vartėsi vartėsi, vis atrodė kad kažką pamiršus bet niekaip negalėjo prisiminti, na ir taip jau po valiuką lyg rimdama pradėjo pagaliau snausti ir taip telefonas 00:00 val. suskamba (pas mus būdavo toks kur rodydavo tel. nr. kas skambina, o kai skambindavo iš užsienio ar mob. tel. rodydavo brūkšniukus ----- ) ir rodo tuos brūkšniukus, pakelia ragelį - tyloj kažkoks tylus tylus alsavimas... lyg mažiuko vaikučio kažkoks šnabždėjimas...  unsure.gif mama klausia, kas čia skambina, kas atsitiko (visgi vidurnaktis...) nieko neatsako ir ryšys nutrūksta. Mama atsigula, tada vėl skambutis - vėl tas pats, kartojosi tas pats tris kartus kokių 5 min. intervalais. Mama jau net supykus paskutinį prašė pabaigti šitas nesąmones. Na kai jau jau daugiau nesikartojo vėl išsiblaškius negalėjo užmigti, ir taip gal iki 3 val nakties prasivartė, kaip tada tik dzingt!!! kokia šiandien diena! o pasirodo kad būtent tą dieną buvo mano mirusio broliuko gimtadienis (30 metų) o mirė jis 9 metų būdamas. Mama sakė praverkė likusią nakties dalį, kaip galėjo užmiršti ir vos prašvitus nulėkė į kapus, o vėliau ir mišias už visus mirusius artimuosius užsakė  verysad.gif

aš tikiu kad mirusieji siunčia vienokias ar kitokias "žinutes" mums gyviesiems  4u.gif

esu girdejusi ne viena karta panasia istorija, kaip su skambuciu i telefona arba i duris...
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2011 11 19, 00:36)
kiek save pažįstu visą gyvenimą buvau kitokia ir mačiau ir jaučiau kažką daugiau nei kiti, nieks nesuprato ir nesupranta iki šiol smile.gif
Prieš pora dienų labai blaškiaus naktį, na niekaip užmigt negalėjau,vis atsimerkiu, tai vėl užsimerkiu, tikriausiai supratot biggrin.gif
ir kažkaip vieną momentą atsimerkiu, ir matau vyrą sėdintį ant lovos vos ne ant kojų doh.gif kaip išsigandau, vos širdis nesustojo doh.gif tada vėl užsimerkiau, atsimerkiau, nieko nebuvo..bet jis toks keistas buvo atsirėmęs į sieną, lygtais kažko lauktyų, toks pagyvenęs žilas vyriškis, kaip dabar atsimenu, ir matau jo veidą unsure.gif

Dazniausiai tokius reiskinius mato tie, kas neseniai atsigule miegoti, pries uzmigdamas zmogus praeina toki kaip ir tarpini etapa tarp samoningumo ir miego, siame etape zmogus gali pamatyti haliucinacija, tai yra girdeti ir matyti tai, ko is tiesu nera, sios haliucinacijos nuo sapnu skiriasi tuom, kad zmogui gali pasirodyti itin realios, tokias haliucinacijas galima pamatyti ir tik nubudus, kai smegenys, is sapno i realybe, eina per butent si etapa.
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2011 11 18, 10:56)
aš tikiu kad mirusieji siunčia vienokias ar kitokias "žinutes" mums gyviesiems  4u.gif

agha, tik retai tai daro nes saskaitoj pinigu neturi ? biggrin.gif na skeptikas as... viska galima paaiskinti moksliskai, vat tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau sudalyvauti apklausoje apie imoniu socialine atsakomybe.

apklausa. lt/f/socialines-atsakomybes-tyrimas-ptkb7l8/answers/new.html

prieš lt reiktų ištrinti tarpelį, sirdingai dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peaches80 @ 2011 11 29, 16:03)
Sveikutes, labai prasau sudalyvauti apklausoje apie imoniu socialine atsakomybe.
apklausa. lt/f/socialines-atsakomybes-tyrimas-ptkb7l8/answers/new.html

prieš lt reiktų ištrinti tarpelį, sirdingai dekui  4u.gif

blush2.gif NE I TA TEMA PAPUOLET g.gif blush2.gif
Atsakyti
Į temą. Nes tai baisybė lotuliukas.gif
Atsakyti