Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

šiaip visada pro miškelius važiuojant tiek telefas prastai ryšį gaudo, radijas - bangas, tiesiog medžiai užstoja ir visa mistika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 01 03, 12:56)
šiaip visada pro miškelius važiuojant tiek telefas prastai ryšį gaudo, radijas - bangas, tiesiog medžiai užstoja ir visa mistika wink.gif

Nesąmonės . Tai paaiškinkit moksliškai , kaip gali medžiai trukdyti ryšiui ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 01 03, 12:12)

moksliškai nepaaiškinsiu, bet žinau vieną vietą už Vilniaus kur ryšio iš vis nėra, bet ten kelias per tokią daubą nutiestas gal tiesiog aparatai ryšio nepagauna yra ten ir miškas bigsmile.gif paskui žinau du rūsius, kuriuose ir beveik ryšio nerasta, kad ryšio nebūna vienoje ar kitoje vietoje tai dažnas reiškinys
Atsakyti
QUOTE(meduza21 @ 2012 01 02, 23:48)
Pas mus po artimo zmogaus mirties namuose buvo prasideje "neiprasti" nuotykiai.

Gal galit plačiau papasakot kas per nuotykiai.
Atsakyti
QUOTE(Nadruvė @ 2012 01 03, 14:51)
moksliškai nepaaiškinsiu, bet žinau vieną vietą už Vilniaus kur ryšio iš vis nėra, bet ten kelias per tokią daubą nutiestas gal tiesiog aparatai ryšio nepagauna yra ten ir miškas  bigsmile.gif paskui žinau du rūsius, kuriuose ir beveik ryšio nerasta, kad ryšio nebūna vienoje ar kitoje vietoje tai dažnas reiškinys

O dar labiau nutrukineja, kai vaziuoju Vilnius-Utena plentu, aplinkui miskai, tai mobiliu praktiskai nesusikalbesi schmoll.gif O jei grybauju Labanore-amen, nutiktu kas, tai net pagalbos nepasikviesciau, nes rysio nebuna.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 01 03, 15:43)
O dar labiau nutrukineja, kai vaziuoju Vilnius-Utena plentu, aplinkui miskai, tai mobiliu praktiskai nesusikalbesi schmoll.gif O jei grybauju Labanore-amen, nutiktu kas, tai net pagalbos nepasikviesciau, nes rysio nebuna.

būtent apie tas vietas ir kalbėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 01 03, 12:12)

na aš ne mokslininkė, bet medžiai (t.y. tankus, sunkiai pereinamas miškas) daubos, įdubos ir pan. taip pat ryšio antenų nepasiskirstymas, fm bangų keitimasis nuo vietovės - nematau aš čia jokios mistikos, kad radijas važiuojant miškeliu kažkurioje vietoje prastai bangas gaudo, kas nutinka pro tunelius važiuojant? kas ten? žydų kapinės? kareivių? šiaip karos aukos užkastos? tai taip išeina kiekvienai tokiai "kapavietei" po tunelį kaip paminklą pastatė?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 01 03, 15:43)
O dar labiau nutrukineja, kai vaziuoju Vilnius-Utena plentu, aplinkui miskai, tai mobiliu praktiskai nesusikalbesi schmoll.gif

ooo aš tą kelią irgi žinau biggrin.gif

arba važiuojant jau nuo Ukmergės link Anykščių yra viena vieta kur ne tik telefono ryšio nėr, ale ir radija netraukia. Ten namuks toks stovi, aš vis gailiuos kas tn gyvena, sakau nabagai įdomu bent tv kokį mato ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2012 01 03, 01:53)
Visada sakiau, kad mane kremuotų - aš šilumą mėgstu  biggrin.gif.

O as vyrui po laidos pasakiau, jei nori ramiai gyventi, geriau nekremuok biggrin.gif stovesiu ir tau grandinem prie lovos zvanginsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza21: 03 sausio 2012 - 21:12
QUOTE(Ozito @ 2011 11 23, 10:34)
O mes vat baliavojom pas drauga kaime, tai vienas is musu rotveileri buvo atsivezes, priristas inkste visa vakara, kol neuzkniso tai paleidom, o tas velnias nuskuode kaskur. Gryzo po pusvalandzio su triusiu dantyse, purvinu tokiu, nuvalkiotu, supratom is kart kame reples, nes kaimynas triusius augina. Nuprausem ta lavoneli, su fenu isdziovinom  biggrin.gif nakti nunesem girti ir paguldem i voljera, mol pats nudvese. Kita ryta darom pachmiela, kaimynas atvaro, veidas isbales, paprase degtines ipilt, kai ipylem, isgere, sako: vyrai triusiukas pastipo... (musu veidai nusvito - nepastebejo), pats blt savo rankom palaidojau, o syryt vel aptvare guli...
Pasirodo iskapste musu Kodas (suns vardas) triusi, o mes kaip durniai nuprausem ji ir nunese i aptvara paguldem. Seniokui nesakem nieko, tai dabar visas kaimas zino sita istorija apie prisikelusi triusi, vat tau ir mistika  lotuliukas.gif

Ziuriu, triusiu "prisikelimai" yra pasaulinis reiskinys, nes as net angliska sios istorijos versija radau: http://www.snopes.co...ome/haredry.asp
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 01 03, 18:31)
na aš ne mokslininkė, bet medžiai (t.y. tankus, sunkiai pereinamas miškas) daubos, įdubos ir pan. taip pat ryšio antenų nepasiskirstymas, fm bangų keitimasis nuo vietovės - nematau aš čia jokios mistikos, kad radijas važiuojant miškeliu kažkurioje vietoje prastai bangas gaudo, kas nutinka pro tunelius važiuojant? kas ten? žydų kapinės? kareivių? šiaip karos aukos užkastos? tai taip išeina kiekvienai tokiai "kapavietei" po tunelį kaip paminklą pastatė?

Po tomis įdaubomis , kalvomis , miškeliais irgi senovėje kas nors galėjo būti palaidotas . Nežinia , kaip melioracija tarybiniais laikas vyko . O dar nužudytų partizanų sielos , juk visi žinom kiek pokario laikais buvo žuvusių . tai dabar ir trukdo raudonosios armijos , kareivių , partizanų ir nužudytų lietuvių ar žuvusių keliuose ir miškuose sielos mūsų mob. ryšiams .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 16 vasario 2012 - 22:29
Nenorėjau toliau veltis į diskusijas, bet matau, jos tebevyksta, tai galiu pasakyti, kad ten palaidoti prancūzų kariai, o miškelio atkarpa besiribojanti su keliu - gal pora šimtų metrų.
Atsakyti