kitas ivykis buvo,kai man buvo 14metu.tada mire mano prosenele. tevai buvo ligonineje,budejo prie jos,o mes su broliu likom namie. nakti kai sokau is miegu,net atsisedau.paziurejau i laikrodi buvo 3.17min. ryte mama,pasake,kad nakti tokiu laiku mire mano prosenele
paauglystej teko su dar dviem draugem kviestis dvasias su adata. buvom pas drauge,jos tevu nebuvo.na ir pabandem

.pradejom klausinet aisku ispradziu visokiu nesamoniu,pvz kiek gausim is matematikos kontrolinio ar kazka panasaus

.ispradziu galvojom,kad cia ta drauge ta adata vedzioja,bet kai pradejom klaust tokiu dalyku kur ta drauge nezino ir kai budavo tikslus atsakymai,tai pasidare nejauku. skaitem,kad gale reikia padekot ir paprasyt,kad dvasia iseitu.mes padekojom ir paprasem kad ji iseitu.ir klausiam 'dvaisia ar isejai?' atsakymas 'ne'

,kelis kartus kartojos 'ne'

,mes paklausem 'kodel?' atsake 'nenoriu'

,paskui vel padekojom ir vel paprasem kad iseitu,tada jau pasake 'taip' ir po to 'taip' daugiau adata nejudejo.
kita nutikima pasakojo mano vyras. kai jis buvo paauglys vazinejosi su dviraciu .vaziuoja pro kaimynu nama ir mato,kad draugo senelis stovi pasiremes prie tvoros.MB sako pasisveikinau as su juo,jis man atgal atsake ir mb nuvaziavo toliau.grizus namo sako tevam,va vazinejau,maciau kaimynas pasiremes prie tvoros stovi.mb tevai susizvalge tik ir sako: 'tai kad jis pries 3 dienas mire' (mano mb tada buvo isvaziaves i stovykla ar kur ir to fakto nezinojo). tai jo klause tevai,gal supainiojai ar ka,bet mano vyras sako,kad tikrai negalejo supainiot,nes su tuo seneliu pastoviai snekedavosi,tuolabiau visai pro ji pravaziavo.niekaip negalejo supainioti
kitas ivykis tai ne taip kad kazkoks mistinis ar labai baisus,bet man siaip sukeles isgyvenimu nekokiu.mes gyvenom pas mano uosvius.didelis kiemas,didelis namas su atskirais iejimais.zodziu vieni kitiems nemaisem.kai laukiaus savo antro vaiko mire mano uosvis. nukrito kieme,sustojo sirdis.man tada buvo 16sav

. sedejau diena prie kompo,sunus miegojo pietu miegeli.girdziu kieme kazkoks vyras sneka garsiai.ka sneka neisejo suprast,nes langai uzdaryti buvo.na galvoju gal pas uosvi kas atvaziavo.sedziu ir galvoju reik paziuret kas ten nerimsta.paziuriu,ogi mano a.a uosvis nukrites guli. tas kitas zmogus sako nezinau ka daryt,atejes pamaciau,kad nukrites.as pradejau saukt,kad kviestu greitaja ir puoliau daryt sirdies masaza,dirbtina kvepavima(pati esu gydytoja),bet realiai matau,kad nieko jau nebus

,nes pulso ner,kvepavimo irgi ir siaip neaisku pries kiek laiko jis nukrito.visa ta laika kol atvaziavo greitoji ( 'TIK' per 48min!!!! ) gaivinau. vakare ir kita diena galvojau pacia isves i ligonine,nes strenas skaudejo,pilva sutraukinejo.gaivint zmogu yra ka veikt,o cia dar 48min. laidotuvese nadalyvavau,anyta sake,kad geriau neiciau,pagal kazkoki paparoti sako,kad

negalima.kaip ir ziuret i laidotuviu procesija.o del ko nezinau.tai vat mane labai ilga laika kankino sazine,kad nebuvau laidotuvese,kad velai pamaciau ji nukritusi,gal buciau anksciau pamacius,gal butu pavyke atgaivint.nors po skrodimo,sake,kad be sansu

. ir matyt del to,kad vis grauziausi,kiekviena nakti sapnuodavau as ji.bet jis man vis sypsojos ir dekojo. po kurio laiko sapnai liovesi...
oi,nu ir prirasiau