Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(senmerge @ 2012 02 16, 22:22)
Po tomis įdaubomis , kalvomis , miškeliais irgi senovėje kas nors galėjo būti palaidotas . Nežinia , kaip melioracija tarybiniais laikas vyko . O dar nužudytų partizanų sielos , juk visi žinom kiek pokario laikais buvo žuvusių . tai dabar ir trukdo raudonosios armijos , kareivių , partizanų ir nužudytų lietuvių ar žuvusių keliuose ir miškuose sielos mūsų mob. ryšiams .

Bet ir laki gi Jūsų vaizduotė hihihi.gif
Atsakyti
Pagal ta teorija,visur yra kasnors mires,nes zmones egzistuoja jau labai senai. Tada mobilus rysys galetu neveikti apskritai niekur. Turbut baisu miske zingsni zengti,jei visur po kojom kaulai vaidenasi.
Atsakyti
Senelių sodybos laukuose būnant būdavo nemalonus jausmas , kad kažkas seka , nors nieko šalia nebūdavo . fear.gif Panašus jausmas būdavo miške esančiame šalia tėvų sodo , nežinia kur ir kas buvo sušaudytas , nužudytas . paaukotas , ar palaikytas žvėrimi ir sumedžiotas . smile.gif
Atsakyti
Kai buvau mažesnė/jaunesnė, tai baisi jautruolė buvau tokiems dalykams. Dabar nebe. Pakankamai skeptiškai į visokius bildukus, vaiduoklius žiūriu.
Prieš porą metų su draugais nuvažiavome savaitgaliui į Paberžę. Na, kas žinot, tai šalia bažnyčios šventoriaus yra namukas, kuriame saugomi tėvo Stanislovo kaupti religiniai apdarai. Vieną vakarą (galim sakyti, kad jau ir naktis buvo) su drauge sėdėjome ant to namo laiptelių. Priešais - bažnyčia, matosi kelias, kažkas iš chebros kažkur toliau sėdėjo. Žodžiu, gražu, ramu, sėdim, valgom sausainius. biggrin.gif Žiūrim - keliu važiuoja traktorius. Garsas kaip iš siaubo filmo. Šviesos - baisios, ryškios, baltai baltai šviečia. Apšvietė visą kiemą, lyg dieną nušvietė. Mes, miesto vaikai, iškart: "Ooo, geras, kaip čia taip nušvietė viską.." Kažkaip atrodė labai normalu viskas, bet supratom, kad mums traktorių ir kaimų vaizdai nėra įprasti, tai galbūt dėl to tokia nuostaba. Gi ne kasdien (kasnakt) traktoriai vidury miesto važinėja. Žodžiu, pasisėdėjom, paplepėjom dar šiek tiek ir nuėjom miegot. Ryte - pusryčiai, visi įspūdžiais dalinasi, kas kaip miegojo, ką vakare veikė. Na, mes, aišku, pasipasakojom apie savo potyrį. Žiūri visi, nieko nesupranta. Niekas nieko nematė, negirdėjo blink.gif O garsas ir šviesos tai šiurpios buvo. Chebra nemiegojo, TIKRAI turėjo matyt blink.gif Dar kažkas pasakojo, kad prie Stanislovo klebonijos vėlai vakare sutiko kažkokią moterį, kuri nuėjo keliu. O kelias tai mums prieš akis buvo. Nieko nematėm.
Tai kad ir kaip skeptiškai žiūrėčiau į viską, šito dalyko paaiškinti nesugebu po šiai dienai.
Atsakyti
Negi niekas nieko neturi ka papasakoti?
Man va neseniai buvo toks bajeris. Pas mus koridoriaus nera. Tiesiog durys atsidaro ir arba i saliona, arba i virtuve. Na MB buvo isejes. Ir tuo metu kaip jauciau, kad jis turejo grizti,sedejau nugara i duris, o priekiu i langa. Prie kompo. Na ir girdziu lyg laiptais lipant Mb ir prisiekiu girdejau atsidarancias duris ir lyg ji ieinanti, ir netgi gali manau, kad maciau lango atspindy kazka panasaus. Ir pradejau kalbeti lyg jis butu, o ten nieko... Taip ir likau nesusipratusi kas cia galetu buti. MB grizo po kokios valandos.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 03 12, 09:11)
Negi niekas nieko neturi ka papasakoti?
Man va neseniai buvo toks bajeris. Pas mus koridoriaus nera. Tiesiog durys atsidaro ir arba i saliona, arba i virtuve. Na MB buvo isejes. Ir tuo metu kaip jauciau, kad jis turejo grizti,sedejau nugara i duris, o priekiu i langa. Prie kompo. Na ir girdziu lyg laiptais lipant Mb ir prisiekiu girdejau atsidarancias duris ir lyg ji ieinanti, ir netgi gali manau, kad maciau lango atspindy kazka panasaus. Ir pradejau kalbeti lyg jis butu, o ten nieko... Taip ir likau nesusipratusi kas cia galetu buti. MB grizo po kokios valandos.

gali buti,tai lyg nuovokos praradimas,esi visa demesi sukaupusi i pc,o tau atrodo kad aplink tave kazkas vyksta ax.gif
Atsakyti
Žiūrėjau " ekstrasensų mūšio " įrašą per pc , kai viena ekstrasensė prisipažino esanti juodoji ragana . Ir pažiūrėjo į filmavimo kamerą . Žiūrint į jos žvilgsnį tapo nejauku ir baisu . Atrodė , kad per pc ekraną žiūrėtų į mane .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 12 kovo 2012 - 11:58
Kai buvau mazesne apie 13,14m. Su draugem nusprendem pabandyti burta su adata ir lapu,ten nusipiesi raides pasiemi adata siula ir klausineji biggrin.gif Nelabai bijojau,nors buvau girdejus kad kartu pasikvieti ir dvasia.Kvietemes pas mane namie,mano kambary. Zinoma tada nieko nebuvo namuose.Zodzu,susirinkom pasiruosem viska.Pradejom klausineti ivairiu dalyko,neiko baisaus nebuvo,atsake viska pamenu dar klausinejom koks berniukas tave myli ar kazkas tokio biggrin.gif
Nu,pasizaidem ir viskas,nesupratau kas cia tokio baisaus turejo buti doh.gif .Bet...
Jau po poros menesiu (ziemos viduri),sedziu,paisau .Ir staiga,atsididare langas(kuris buvo labai gerai uzdarytas,usvirtintas),as sedziu issiziojus,drebu visa (ir is salcio ir is baimes) , drebedama visa einu uzdrayti ta langa ir toks dvelksmas kapiniu man i veida papute,kaip vejas bet kapiniu grynai kvapo. Uzdariau viska,nesuprantu sedziu persigandus visa. blink.gif Taip ir nesupratau kas ten buvo as atsidare pats ar kaip.. g.gif
Dar pamenu mano brolis sakydavo kad nakti is po mano duru kambario islenda kazkokie ateiviai ar gyviai blink.gif . (tikriausiai kazkokio mazo vaiko sapaliones,bet man tada buvo tikrai baisu)...Poto laiko prasidejo keisti dalykai.pvz...:Padedavai puoduka ANT STALIUKO prie to lango,ir nukrisdavo,lapa pasidedavai ar sasiuvini ir kaip nupusavo taip lengvai nuskrisdavo nuo stalo ir geles toje vietoje neaukdavo.Ta vieta kaip uzkereta ira. O prisiminaiu kad butent prie lango ir burem viska.
Man iki siol taip nejauku toje vietoje miegoti.Ten dabar mano tevai gyvena blink.gif
Atsakyti
Dvasios atsakė į klausimus ir pasiliko . Gerai būtu namus pašventinti
Atsakyti
Keista,niekas neraso.
Atsakyti
Galiu perpasakoti ką tik skaitytą istoriją . Gyvena šeima nuosavame name priemiestyje , vyras , žmona ir vyresnė dukra ir sūnus . Vyrasišvažiavo į komandiruotę , auklės jie neturėjo (žmona namų šeimininkė) ir jai atėjo diena kai buvo užsirašiusi pas gydytoją ir reikėjo apsilankyti . Vaikus paliko vienus , pamanė , kad greitai grįš , vaikai , kokią valandą pabus vieni , bet pas gydytoją buvo labai didelė eilė ir ji užtruko gana ilgai , kol sutemo . Grįžusi namo pamatė miegančius vaikus . Vėliau pabudusi dukra papasakojo , kad po mamos išėjimo sūnus veržėsi eiti ieškoti mamos . Ir tuo metu kažkas garsiai beldėsi į kiemo vartelius . Dukra atidariusi laukines duris prie vartelių pamatė labai baltą moterį kuri pasakė , kad reikia paguldyti brolį ir paskaityti jam pasaką ir , kad mama grįš už poros valandų . Nors moteris ir nesiuntė nieko iš kaimynų , prižiūrėti vaikų . Ir pasakojimo gale buvo paklausta kas per moteris buvo atėjusi ir nuraminusi vaikus ?("mystical-stories.ru") smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu istorija, kuri iš pirmo žvilgsnio turi pagrindo būti šiurpia, tačiau tuo pat metu, gali būti paaiškinti moksliškai.

Po tvankios ir itin karštos vasaros dienos, danguje pradėjo kauptis didžiuliai, tamsūs, debesų luitai. Atmosfera tinkanti Davido Lynčo filmams. Horizontą nutvieskė žaibo blyksnis, pasigirdo pirmasis griaustinis. Sutemos jau baigė užlieti laukus. Pasirodo pirmieji personažai - mano močiutė bei senelis. Jie gyvena nuosavame name. Tvankuma niekur nedingsta, lauke kvėpuoti sunku. Natūralu, jog artėjanti siautulinga audra, pradeda kutenti pilvą, lyg jame skraidytų šūsnis drugelių. Šiltnamiai uždarinėjami, kabantys drabužiai nudžiaunami, namo langai užsiveria, elektros prietaisai atjungiami. Griaustinis darosi vis garsesnis, audra alsuoja į nugarą ir regis yra jau čia pat. Nemokamas elektros iškrovų žaismo spektaklis, vėlyvo vakaro glėbyje, kuomet aplink jau pakankamai tamsu. Kaip ir tikėtasi, pradeda baisingai lyti, Dzeusas trankosi žabais, nuo perkūno įsijungia automobilių signalizacijos. Pasigirsta durų skambutis. Dzin dzilin. Mano seneliams kyla natūralus nuostabos įspūdis. Kas per tokią audrą galėjo užklysti? Tuo labiau, kuomet jau ir metas viešnagėms vėlokas. Senelis atidaro duris - nieko. Prieangis tuščias. Jis apsuka ratą aplink namą, tačiau taipogi nieko neranda. Jeigu mėgčiau mistiką, o ją ir mėgstu, sakyčiau, jog netolies esančių miškų vėlės užtiko durų skambutį, tačiau, tai būtų pernelyg fantastiška, nors ir šaunu. Būkime racionaliais, suaugusiais mokslo šalininkais. Panašu, jog į durų skambutį bus trinktelėjusi viena iš elektros iškrovų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išeik: 01 liepos 2012 - 16:53