Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(senmerge @ 2011 09 16, 14:15)

Tada reikia tvarkyti fotoaparatą , arba nežaisti fotošopu , nefotografuoti kai daug lempų įjungta , nefotografuoti , kai saulė pro langą šviečia .  smile.gif Arba išsiklausinėti vaikų ar nekvietė kokių dvasių .  smile.gif

biggrin.gif nejuokink.. as gi nelabai tikiu ir pati,siaip primine su istorijom, kad aptikusi esu pora foto su tais rutuliais.. viena foto klube,apsvietimo isvis nulis,o kita miske,apniukusia diena rolleyes.gif tai va..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 09 16, 15:25)
biggrin.gif nejuokink.. as gi nelabai tikiu ir pati,siaip primine su istorijom, kad aptikusi esu pora foto su tais rutuliais.. viena foto klube,apsvietimo isvis nulis,o kita miske,apniukusia diena  rolleyes.gif  tai va..

Gat tada tikrai kažkas antgamtiško yra . Gal namas stovi ant buvusių kapinių .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 16, 14:37)
Gat tada tikrai kažkas antgamtiško yra . Gal namas stovi ant buvusių kapinių .

eik tu lotuliukas.gif
Atsakyti
Einu aš , nereikia dvasių kviestis , fotografuotis toje vietoje miške kur kažkas buvo nužudytas ir Orbai neskraidys . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 16 rugsėjo 2011 - 14:29
QUOTE(senmerge @ 2011 09 16, 15:28)
Einu aš , nereikia dvasių kviestis ir Orbai neskraidys .

aij nu nepavydek kad angelai paskui mane valkiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 09 16, 16:29)
aij nu nepavydek kad angelai paskui mane valkiojasi  lotuliukas.gif

Nepavydžiu . Geriau įmesiu jei netingėsiu keletą liaudiškų šiurpių , bus įdomiau iž istorijas su Orbais . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 16, 15:31)
Nepavydžiu . Geriau įmesiu jei netingėsiu keletą liaudiškų šiurpių , bus įdomiau iž istorijas su Orbais .  smile.gif

nu davai bigsmile.gif
Atsakyti
Net patinginiauti neleidžia .
Sudegintas numirėlis
Tėvas mirdamas pasakė sūnui :
- Man mirštant pažiūrėk pro kamanas . Jei man bus blogai . tai nedaryk taip , kaip ašdariau .
Kai tėvas ėmė mirti , sūnus užlipo ant krosnies ir žiūrėjo pro kamanas . Pamatė , kad prisistatė velniai . Jie nuėmė odą . kūną išsinešė . Į odą įlindo vienas velnias ir būna .
Sūnus pašarvojo numirėlį , pakvietė žmones . Paskui prinešė malkų , užkūrė krosnį , labai prikūreno . Atsinešė grandinę , virvių ir kaip įmanydamas pradėjo raišioti numirėlį .
Žmonės pyko ir barė , kad jis savo tėvą taip niekina . Bet sūnus dirbo savo . Suraišiojo . paėmęs įmetė į krosnį ir uždegė . Kai tik oda sudegė , velnias , kad lėkė ir krosnį išgriovė . smile.gif
" sužeistas vėjas "
Papildyta:
balti vyrai
Krttą žmogus atsigulė daržinėje . Po sunkios darbo dienos greitai užmigo . Viename daržinės gale buvo šienas , o kitame- ratai , vežimai .
Vidurnaktį žmogų prikėlė triukšmas . Pramerkęs akis pamatė , kad du baltai apsivilkę vyrai vienas kitam mėto vežimus . Ir vis arčiau eina prie jo . Priartėję vėl ėmė tolti į kitą daržinės galą .
Taip jie pravaikščiojo iki ryto .
Kai išaušo atėjo namų šeimininkas ir paklausė ar niekas nesivaideno .
- Čia - sako - yra pasikorę du vyrai . smile.gif
" sužeistas vėjas "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 16 rugsėjo 2011 - 15:07
Nu prijuokinot su tom savo misiom biggrin.gif va nuoroda apie Orbus

http://www.dvarai.lh..._Orbai-kas-tai-
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2011 09 15, 21:22)
drinks_cheers.gif pati kartais zvake padeginu 4u.gif kartais buna toks nejaukus jausmas, bet nesureiksminu ir svarbiausia ,kad taip yra ne nuolatinej musu gyvenamojoj vietoj ax.gif  mirksiukas.gif
o sako,kad mazi vaikai mato dvaseles,tai jei matytu tikrai,tai manau,kazkaip sureaguotu, dabar nesulaukiu jokios reakcijos is dukrytes, tai man ir ramiau mirksiukas.gif  4u.gif O as pati kai domiuosi visokiais tokiais dalykais,gan jautri esu persona,tai ir suverciau vaizduotei lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

4u.gif
O aš jau atsikračiau "tų svečių" mirksiukas.gif
Tuose kambariuose apnakvindinau savo tėvus. Vasarą jie lankėsi mūsų sodyboje. Po baliaus mamą paguldžiau vyro mirusios močiutėlės kambarėlyje, o tėtį- tame, kur buvo kvailiojama su visokiais dvasių kvietimais. Svarbiausia, kad ir mama, ir tėtis yra didžiausi skeptikai tuo atžvilgiu- visiškai nebijo ir netiki tokiais dalykais...
Ir mama, ir tėtis išsimiegojo kuo puikiausiai. Nuo tos jų nakvynės man praėjo visos baimės, dingo tas jausmas, kad mane kažkas stebi, dingo baimė eiti tamsoje pro tuos kambarius. Kažkaip viskas tarsi pasikeitė. Net negaliu paaiškinti- kodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 09 16, 13:41)

Oi mergina mane prajuokinot su tom misiom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2011 09 16, 18:28)
Nu prijuokinot su tom savo misiom biggrin.gif va nuoroda apie Orbus

http://www.dvarai.lh..._Orbai-kas-tai-

Aciu, gera nuoroda. Issigandau, kad pilkuosius orbus galima prisikviesti mintimis, ir dar jie gali is kokios vietos parkeliaut kartu i namus, pasiurpau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2011 09 20, 12:30)
4u.gif
O aš jau atsikračiau "tų svečių" mirksiukas.gif
Tuose kambariuose apnakvindinau savo tėvus. Vasarą jie lankėsi mūsų sodyboje. Po baliaus mamą paguldžiau vyro mirusios močiutėlės kambarėlyje, o tėtį- tame, kur buvo kvailiojama su visokiais dvasių kvietimais. Svarbiausia, kad ir mama, ir tėtis yra didžiausi skeptikai tuo atžvilgiu- visiškai nebijo ir netiki tokiais dalykais...
Ir mama, ir tėtis išsimiegojo kuo puikiausiai. Nuo tos jų nakvynės man praėjo visos baimės, dingo tas jausmas, kad mane kažkas stebi, dingo baimė eiti tamsoje pro tuos kambarius. Kažkaip viskas tarsi pasikeitė. Net negaliu paaiškinti- kodėl  biggrin.gif

Isvada tokia padaryciau, jusu tevai nieko nebijojo, tuom netiki ir galbut juos nuvijo ar orbus ar dvasias, nes tikrai, ka ir dabar perskaiciau apie orbus, kad juos prisaukia musu baime, stiprios emocijos, manau, kad ir dvaseles prisisaukiam bijodami, skleisdami stipria baimes energija g.gif
Atsakyti
kai gyvendavau su tevais,tai budavo,kad isvaro i kaima ir sako,kad gris vakare kokia 23h,laukiu laukiu,jau 24 ,o ju nera,jau kai pati paskambinu,ir paaiskeja kad nusivelino ir nebevaziuos,tada kazko bijau likt viena,gal psichologiskai nepasiruosus likt viena nakvot smile.gif dabar jau kituose namuose gyvenu,kazkaip nieko cia nebijau kolka biggrin.gif
Atsakyti