QUOTE(Diana24 @ 2011 10 24, 16:29)
Esu girdėjus,kad išviso "be reikalo" po kapines nevaikščiot,nes yra tokių žmonių,kurie mėgsta ten dažnai nueiti,nusiramina na vos ne kaip po parką,bet tai nėra patartina.
Idomu tikrai. Niekada nesu to girdejusi, vakar kaip tik buvom kapinese, ilgai po jas vaiksciojau, nes kapas, paciam gale, dar plius geras oras. Idomu, tad kaip reikia elgtis, nubegi greitai prie kapo, aptvarkai, uzdegi zvakutes, pasimeldi ir greit nesizvalgant atgal

Papildyta:
QUOTE(Snikers @ 2011 10 23, 11:04)
Ar lengva dūšele po kapines vaikštot? Nebijot į namus kokį "svečią" parsivesti?
Na tikrai, kaip tai suprast, ka reiskia vaiksciot su lengva dusele

QUOTE(giedruole @ 2011 10 24, 13:32)
Aš irgi kažkur girdėjau, kad kapinėse gali "kas nors" prisikabinti, bet čia gal nesąmonė.. nors grįžus iš kapinių, aš labai prastai jaučiuosi, taip jau liūdna, sunku ant širdies, kažkaip veikia..
Visą laiką važiuoju gerai nusiteikusi . Juk ten palaidoti manę užauginę žmonės, kuriuos aš karštai myliu iki šiol . Grįžtu rami . Ant dušios ramu ir lengva . Bet kai tenka lankyti vyro tėvo kapą , tikrai būna sunku , na bet ir jų santykiai buvo prasti ir pats jis vyro nemėgo. Ir mirė, kaip visi galvojam, ne sava mirtimi
QUOTE(Rodnega @ 2011 10 25, 10:17)
Visą laiką važiuoju gerai nusiteikusi . Juk ten palaidoti manę užauginę žmonės, kuriuos aš karštai myliu iki šiol . Grįžtu rami . Ant dušios ramu ir lengva . Bet kai tenka lankyti vyro tėvo kapą , tikrai būna sunku , na bet ir jų santykiai buvo prasti ir pats jis vyro nemėgo. Ir mirė, kaip visi galvojam, ne sava mirtimi
As sestadieni buvau ant seneliu ir pries pusmeti del ligos mirusio dedes kapo,tai pirmakart toki keista jausma pajutau, lyg skrisciau, toks keistas pakylejimas-virpejimas,palengvejimo/palaimos jausmas (net nemoku issireiksti,bet buvo taip gera ir lengva),suvirpines mane iki pat sielos gelmiu

QUOTE(Giuste @ 2011 10 24, 20:05)

Na tikrai, kaip tai suprast, ka reiskia vaiksciot su lengva dusele

Su lengva dūšele- ta prasme be nerimo, be baimės, šviesiomis, lengvomis mintimis. Pažįstu nemažai žmonių, kuriuos labai slegia buvimas kapinėse.
Mane slegia kapines. Kiek save pamenu niekada nemegau kapiniu ir negerai ten jausdavaus
QUOTE(Azija @ 2011 09 22, 14:18)
jau ka kalbeti apie tuos, kurie megsta devetu daiktu parduotuves, is ten daug blogio gali parsinesti...
Tai veikia tik tokiu atveju, jei žinai, kad buvęs daikto savininkas yra blogas. O jei nežinai, kam prieš tai daiktas priklausė, tai nieko tokio.
Papildyta:
QUOTE(giedruole @ 2011 10 24, 14:32)
Aš irgi kažkur girdėjau, kad kapinėse gali "kas nors" prisikabinti, bet čia gal nesąmonė.. nors grįžus iš kapinių, aš labai prastai jaučiuosi, taip jau liūdna, sunku ant širdies, kažkaip veikia..
Paprastai tie, kurie gali prisikabinti, kapinėse nevaikšto, nes pagal juos, į kapines šiaip sau eina pasivaikščioti tik psichai

QUOTE(Snikers @ 2011 10 25, 15:11)
Su lengva dūšele- ta prasme be nerimo, be baimės, šviesiomis, lengvomis mintimis. Pažįstu nemažai žmonių, kuriuos labai slegia buvimas kapinėse.
Aa, aisku tada, as taip ir jauciuosi, nejauciu joookios baimes ar nerimo, visi ten atgulsime, ko cia bijot

QUOTE(Giuste @ 2011 10 25, 20:34)
Aa, aisku tada, as taip ir jauciuosi, nejauciu joookios baimes ar nerimo, visi ten atgulsime, ko cia bijot 

man taip pat

šiaip man netgi patinka kapų ramybė, jaučiasi tokia amžinybė, ramybė, jokio streso, sielvarto...
QUOTE(Juxt @ 2011 10 26, 09:12)
man taip pat
šiaip man netgi patinka kapų ramybė, jaučiasi tokia amžinybė, ramybė, jokio streso, sielvarto...

Aš tai klaikiai jaučiuosi, man tuoj įsijungia fantazija, į galvą lenda klaikios mintys. Aš tarsi nematau kas ant viršaus (gėlės, žvakutės), bet imu gilintis- kas po žeme, tuoj iškyla vaizduotėje bendras visų kapinių vaizdas- kiek ten daug guli žmonių, kaip viskas atrodytų, jeigu žemė būtų permatoma ir t.t..... nežinau, gal per daug siaubo filmų žiūriu, matyt, veikia....
mane laiduotuvės blogai veikia, o kapinių lankymas - nepalieka blogo jausmo
kai nustojau žiūrėjus siaubakus, tai ir naktį nebijau į wc eit, o tai anskčiau prisižiūriu baisybių o po to naktį baisu kur nueit
kai nustojau žiūrėjus siaubakus, tai ir naktį nebijau į wc eit, o tai anskčiau prisižiūriu baisybių o po to naktį baisu kur nueit