Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(olajju @ 2011 10 26, 14:12)

kai nustojau žiūrėjus siaubakus, tai ir naktį nebijau į wc eit, o tai anskčiau prisižiūriu baisybių o po to naktį baisu kur nueit

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir as po siaubaku naktimis paciam ramiausiam name imdavau "matyti" dvasias, "jausti" kazka prisilieciant, "girdeti" garsus. doh.gif Nebeziuriu-ir galiu ramiai miegoti nors ir kapinese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2011 10 26, 13:12)
mane laiduotuvės blogai veikia, o kapinių lankymas - nepalieka blogo jausmo

kai nustojau žiūrėjus siaubakus, tai ir naktį nebijau į wc eit, o tai anskčiau prisižiūriu baisybių o po to naktį baisu kur nueit

Na laidotuvese kiekvienas zmogus jauciasi blogai, o kai mires artimas zmogus, tai cia ir kalbos nera, kaip galima jaustis, cia visai kas kita.

Bet, kai zmogus jau palaidotas, skausmas aprimsta, ir zinai, kad verkdamas tik kankini save, bet nieko pakeist negali, tai i kapines eini jau susigyvenes su ta skaudzia netektimi, tiesiog eini aplankyti , pabut salia nors prie kapo....

O siaubiakai tai mane irgi taip ibaugina, kad bijau eit uzgesinti net sviesos biggrin.gif
Atsakyti
Kas skaitot angliskai, cia tukstanciais istoriju parasytu paprastu zmogeliu http://www.yourghost...ost-stories.php
Galima istorijas ir pagal kategorija pasirinkti, pvz pagal sali.. Yra 6 istorijos ir is Lietuvos thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, ar Jums tai pasirodys baisybės, bet aš nejuokais įsibauginus.

Mažiau nei prieš savaitę mirė artimas žmogus, su kuriuo gyvenome.
Mirė namuose, ne savo mirtimi.

Nuo tos dienos namuose normaliai miegoti nebegaliu. Dienos metu būna nejauku, o vakare prasideda baimės.
Kiekvieną naktį keliuosi po kelis kartus ir negaliu užmigti. Kasnakt - pabudus laikrodis rodo 3.19, šianakt pabudau nuo beldimo į duris, tiesiog pašokau iš lovos. Pati galvojau, kad man su nervais negerai, bet miegojau ne viena, ir beldimą girdėjome abu. Pažiūrėjus į laikrodį - 3.19.
Žmogus ~3.15 patyrė mirtiną traumą. Yra begalė keistų sutapimų.

Kaip nugalėti baimę? Padėkit, gal kam nors buvo panaši situacija...
Atsakyti
Hmm manau vertėtų kreiptis pas kunigą ir pašventinti namus g.gif Beje ar santykiai su velioniu(e) buvo geri? nes tai irgi turi reikšmės....
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2011 11 18, 09:12)
Hmm manau vertėtų kreiptis pas kunigą ir pašventinti namus g.gif Beje ar santykiai su velioniu(e) buvo geri? nes tai irgi turi reikšmės....

drinks_cheers.gif as ir manau,kad dusele ramybes neranda...,kai mire ne naturalia mirtimi...matyt, ne laikas jai iskeliauti dar buvo... blink.gif , tai ir blaskosi Jums ramybe drumsdama.
Gal kazkiek ir vaizduote Jusu"isijungia",nes kai dar labiau apie tai galvojam, daugiau jauciam ir prisigalvojam,bet neabejoju,kad tai nesutapimas,kad girdite bilsnojimus, baimes pojuti...To zmogaus energetinis laukas dar likes...
As kviesciausi kuniga namu pasventinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2011 11 18, 09:06)

manau 03:19 prabudus matai dėl to, kad jei patyrė traumą 03:15 o faktiškai mirė 03:19 g.gif

pamenu mama man pasakojo, kai vieną naktį niekaip negalėjo užmigti, vartėsi vartėsi, vis atrodė kad kažką pamiršus bet niekaip negalėjo prisiminti, na ir taip jau po valiuką lyg rimdama pradėjo pagaliau snausti ir taip telefonas 00:00 val. suskamba (pas mus būdavo toks kur rodydavo tel. nr. kas skambina, o kai skambindavo iš užsienio ar mob. tel. rodydavo brūkšniukus ----- ) ir rodo tuos brūkšniukus, pakelia ragelį - tyloj kažkoks tylus tylus alsavimas... lyg mažiuko vaikučio kažkoks šnabždėjimas... unsure.gif mama klausia, kas čia skambina, kas atsitiko (visgi vidurnaktis...) nieko neatsako ir ryšys nutrūksta. Mama atsigula, tada vėl skambutis - vėl tas pats, kartojosi tas pats tris kartus kokių 5 min. intervalais. Mama jau net supykus paskutinį prašė pabaigti šitas nesąmones. Na kai jau jau daugiau nesikartojo vėl išsiblaškius negalėjo užmigti, ir taip gal iki 3 val nakties prasivartė, kaip tada tik dzingt!!! kokia šiandien diena! o pasirodo kad būtent tą dieną buvo mano mirusio broliuko gimtadienis (30 metų) o mirė jis 9 metų būdamas. Mama sakė praverkė likusią nakties dalį, kaip galėjo užmiršti ir vos prašvitus nulėkė į kapus, o vėliau ir mišias už visus mirusius artimuosius užsakė verysad.gif

aš tikiu kad mirusieji siunčia vienokias ar kitokias "žinutes" mums gyviesiems 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo nutikimą. Greičiau čia tik sutapimas ir gal nelabai šiai temai tinkamas. Sapnavau savo a.a. močiutę (gan dažnai ją sapnuoju nors mirus prieš 6 m.), kvietė ji mane picos valgyti pas save, prašė tel. nr. duoti, kad galėtų man prisiskambinti. Nedaviau, netgi sulaužiau telefoną, kad nepaskambintų. Po kurio laiko nusižudė jos brolis (90 m. buvo). Vis tik prisikvietė, matyt, kažką iš artimųjų pas save unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhetta: 18 lapkričio 2011 - 15:12
QUOTE(Moshino*** @ 2011 10 23, 15:33)
cirskia mano koleges mobilusis telefonas,as sedziu netoliese,ji man sako,kam tu budama cia skambini,juokauji?Sakau niekam as siuo momentu neskambinu,pribegu paziuret,tikrai raso mano varda,sakau nu tai pakelk(as telefono prie saves neturejau,buvau palikus namie),ji pakele alio,alio bet tyla,ir kol ji neisjunge tol ir buvo tyla.Tada ji pabande perskambint,niekas nekele.Kai grizau namo,zinoma iskart prie telefono,bet neradau absoliuciai nieko,nei kur rinkti nr,nei kur praleisti.As buvau visiskai viena,ieiti niekas tikrai negalejo.Buvo labai nejauku,nakti ypac,visokios mintys lindo kas cia buvo?Kita diena sakau,tu gal turi isivedus kazka dar su tokiu pat vardu,sako nu ne,pasiziurejau pas ja rodo viska,kad buvo skambinta is mano tel nr,ir kad ji perskambinus atgal.Tai vat toks tas mano mobilus tel,pabaisino mane,veliau niekad nieko pan nebuvo,bet as ji pakeiciau i kita drinks_cheers.gif

panašiai ir mums buvo nutikę, neseniai dukra pametė tel. išmanųjį, prieš savaitę suskamba sūnaus tel, beja pirktas jis jis buvo jau po dukros te. pametimo ir jokių nr dar nebuvo, ir telefone rodė dukros vardą blink.gif nors jis net nebuvo niekada jo įsivedęs, nu mistika kažkokia unsure.gif bandžiau skambint tuo nr, bet tel. išjungtas, o sūnaus nr. irgi dar niekas nežinojo išskyrus mane unsure.gif
Atsakyti
kalbat apie paslaptingus skambucius. kazkas ir man buvo panasaus- as darbe, man i mobilu skambina pazistamas, negaliu kalbeti, atmetu, kai istaikau minute laisva perskambinu, sakau, ko skambinai? sako- tai tu man skambinai, ko norejai? blink.gif perziurejau tel. istorija,jokio skambucio is mano tel., nu ir siaip niekas be manes negalejo, o pas ji rodo. ir , beje, mes susiskambinam labai retai, tai taip ir liko man neaisku, kas cia buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausė: 18 lapkričio 2011 - 16:08
QUOTE(volungele @ 2011 11 18, 11:12)

Santykiai buvo labai geri, na zinoma, pasipykdavom, bet kas to nedaro, gyvendami kartu... blush2.gif

QUOTE(Juxt @ 2011 11 18, 11:56)
manau 03:19 prabudus matai dėl to, kad jei patyrė traumą 03:15 o faktiškai mirė 03:19  g.gif

aš tikiu kad mirusieji siunčia vienokias ar kitokias "žinutes" mums gyviesiems  4u.gif

Faktiškai mirė 9 valandą ryto, bet 3.18 buvo mano pirmas skambutis medikams, ji jau buvo komos būsenoje.

Dar klausimas, ką reikia padaryti namuose mirus žmogui? Ar galima uždaryti kambario duris, kuriame jis gyveno? (Trauma įvyko ne kambaryje, o ant laiptų). Žvakę uždegiau, portretą su juoda juostele padėjau, pamerkiau 4 baltas rožes, padėjau kryžiuką, šventintą paveiksliuką ir sustabdėm laikrodį.

Ar tvarkyti kambarį, kuriame gyveno? Ką daryti su asmeniniais daiktais, rūbais? Po kiek laiko galima būtų išsikraustyti?

Atrodo, kad išprotėt galima... verysad.gif
Atsakyti
Po 30d gali tvarkyti daiktus anksciau neliesk nieko g.gif o dar gali sventu vandeniu namus paslakstyti ir baznycioje misias uzpirk
Atsakyti