Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Bananamio @ 2013 04 08, 11:16)
Rhodos – bandymas įpūsti Kaunui graikiškos dvasios 4u.gif

http://maistodiletan...sti-kaunui.html

Prieštarauju 4u.gif Buvom užsukę vakar. Pamatėm meniu ir apsisukom atgal. Mūsų 4 asmenų šeimai be kokių 250 lt tan nėra ką veikti. Na taip, mes galime sau tą leisti. Bet tada ir aplinka turėtų būti verta tų pinigų. Už tokią sumą galima pavalgyti restorane su balta staltiese, o ne sėdint snt taburečių...
Atsakyti
Gal žinote ar Kaune yra tailandietiškos, turkiškos ar kokios kitokios neįprastesnės virtuvės restoranų?
Atsakyti
Oazeje, Pas Paolo, picerija atidare tik nauju pavadinimu - Pollo. Labai grazi aplinka, maisto ir aptarnavimo kokybe nenuvyle. Pliusas kad yra didele auto aikstele thumbup.gif

Beje nebuvome, taciau maciau senamiestyje graiku restoranas atsidare (pavadinimo nepastebejau) - gal jau kas lanketes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tenelga @ 2013 04 14, 08:20)
Oazeje, Pas Paolo,  picerija atidare tik nauju pavadinimu - Pollo. Labai grazi aplinka, maisto ir aptarnavimo kokybe nenuvyle. Pliusas kad yra didele auto aikstele  thumbup.gif
Beje nebuvome, taciau maciau senamiestyje graiku restoranas atsidare (pavadinimo nepastebejau)  - gal jau kas lanketes  ax.gif

4 postai atgal aprašytas graikiškas restoranas Rhodos.
Atsakyti
Cheby – čėburėkai Kaune 4u.gif

http://maistodiletan...-vaikystes.html
Atsakyti
Apie dvi ledaines Kaune 4u.gif

http://maistodiletan...-yogo-mojo.html
Atsakyti
nors jau ir buvo rasyta apie Buon Giorno Trattoria, bet negaliu pasidalinti savo atradimu: trintos pomidoru sriubos ir kam patinka juros gerybiu sriuba, valgau jau nuo ziemos ir vis sakau kad gal jau gana ir vis neatsivalgau smile.gif
tik gaila su desertais ne visada jiems pasiseka, karstas obuoliu pyragas buna arba labai skanus arba visai nevykes...
Atsakyti
Vis laukiau laukaiu atidarymo Talutti. Vis pravažiuodavom, kai remontavosi vis. Meniu įvairus, bet... Reikia laukt daug, jei ateini šiaip pasisedėt, tai viskas ok, bet jei pavalgyt, tai geriau eit kitur, nes čia gali ir gerokai užtrukti. biggrin.gif Užsisakėm Nachos su jautiena, tai nelabai patiko. Sūrio labai mažai buvo, jelapeno apskritai nebuvo, padažų taip pat. Nors sudėty ir parašyta. Kai kreipiausi į administraciją (tik jau grįžus namo, nes geriau pasiskaitinėjau meniu), paaiškino, kad tai virtuvės klaida. biggrin.gif Ir pas juos ale Nachos skaniausias, o išragavo jie visur Vilniuj.. O su Vilniuj ragautu Nachos Cactus bare tai net nėr ką lygint, nes ten buvo man tooobulas. Kritikos jie nepriima. biggrin.gif Dar ragavom Valencia Paella su jūros gėrybėm, tai pusė midijų buvo užsidariusiu kiautu, tai jų ir valgyt neišėjo, krevečių norėjosi daugiau, bet šiaip skanu. Noooors irgi atrodė, kad kažko trūksta. Aš tikėjausi, kad bent pradžioj atsidarymo tikrai labiau stengsis. Pliusas, kad interjeras jaukus, smagu sėdėt. Nors gal čia tik man nepasisekė arba per daug tikėjausi. biggrin.gif
Atsakyti
Vis dėlto leidau pasitaisyt Talutti ir nuvažiavau vėl. Ir..... likau maloniai nustebinta. biggrin.gif Nachos buvo toooobulas wub.gif Makaronus dar ragavom, tai irgi thumbup.gif Reiškias reaguoja į kritiką ir taisosi. thumbup.gif
Atsakyti
Apie Arena Pizza Kaune:

http://maistodiletan...s-ar-biura.html
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 06 29, 20:23)
Vis dėlto leidau pasitaisyt Talutti ir nuvažiavau vėl. Ir..... likau maloniai nustebinta.  biggrin.gif Nachos buvo toooobulas wub.gif  Makaronus dar ragavom, tai irgi  thumbup.gif Reiškias reaguoja į kritiką ir taisosi.  thumbup.gif

Su Talluti mano patirtis labai panaši smile.gif Kai buvom pirmą kartą, užsakymo laukėm vos ne valandą, o ir žmonių nebuvo daug. Valgėm makaronus, kuriais nusivylėm schmoll.gif
Atram kartui pasiryžom, nes labai viliojo burgeriai...Dydžio tai jie nemažo, man sunkoka buvo įveikti biggrin.gif, ir skonis nenuvylė, nutarėm, kad grįšim. Šį kartą ir aptarnavo greičiau smile.gif
P.S. interjeras jų man taip pat patinka, tik lauke sedėti man ten nesinori, viduje jaukiau smile.gif
Atsakyti
As taip pat is dalies atejau paliaupsinti Talutt, interjeras nuostabus, aptarnavimas puikus, maistas skanus, bet kainos pasirode didokos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bananamio @ 2013 07 15, 11:33)

neseniai kaip tik apsilankiau Arena pizza, ir tikrai labai skani pica buvo su surio krastu, ir jusu komentaras, kad deda prasciausia suri i krastus, kazkodel sukele sypsena, nes logiska jei jau toki deda i krastus, tai manau ta pati deda ir ant virsaus, nes kazkokio skirtumo nepastebejau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2013 04 03, 15:46)
Mums labai patinka dienos pietūs BAR PM Laisves al. kur anksciau buvo senoji vynine rusyje.  4u.gif

teko dalyvauti vakarelyje, nezinau kiek tai galima sieti su maistu dienos metu, bet buvau labai apzaveta skoniais ir ismone smile.gif
Atsakyti