Vis laukiau laukaiu atidarymo Talutti. Vis pravažiuodavom, kai remontavosi vis. Meniu įvairus, bet... Reikia laukt daug, jei ateini šiaip pasisedėt, tai viskas ok, bet jei pavalgyt, tai geriau eit kitur, nes čia gali ir gerokai užtrukti.

Užsisakėm Nachos su jautiena, tai nelabai patiko. Sūrio labai mažai buvo, jelapeno apskritai nebuvo, padažų taip pat. Nors sudėty ir parašyta. Kai kreipiausi į administraciją (tik jau grįžus namo, nes geriau pasiskaitinėjau meniu), paaiškino, kad tai virtuvės klaida.

Ir pas juos ale Nachos skaniausias, o išragavo jie visur Vilniuj.. O su Vilniuj ragautu Nachos Cactus bare tai net nėr ką lygint, nes ten buvo man tooobulas. Kritikos jie nepriima.

Dar ragavom Valencia Paella su jūros gėrybėm, tai pusė midijų buvo užsidariusiu kiautu, tai jų ir valgyt neišėjo, krevečių norėjosi daugiau, bet šiaip skanu. Noooors irgi atrodė, kad kažko trūksta. Aš tikėjausi, kad bent pradžioj atsidarymo tikrai labiau stengsis. Pliusas, kad interjeras jaukus, smagu sėdėt. Nors gal čia tik man nepasisekė arba per daug tikėjausi.