Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Apie Pepper Pizza:

http://maistodiletan...-jau-darai.html
Atsakyti
O aš nusivyliau CanCan picerija. Buvom toj kur tik nusileidus nuo kalno pačioj savanorių pr pradžioj. Picos buvo neskanios, pridegusios, kraštai kieti.
Iš picerijų labiausiai mėgstu Milanno 4u.gif
Iš kitų kavinių anksčiau labai patiko Forto dvaras, bet dabar kažkaip suprastėjo.
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2013 08 27, 08:08)
O aš nusivyliau CanCan picerija. Buvom toj kur tik nusileidus nuo kalno pačioj savanorių pr pradžioj. Picos buvo neskanios, pridegusios, kraštai kieti.
Iš picerijų labiausiai mėgstu Milanno 4u.gif
Iš kitų kavinių anksčiau labai patiko Forto dvaras, bet dabar kažkaip suprastėjo.

Dar labai patinka Pas Stanley ar kažkaip panašiai. Aš išvis mėgstu "ūkiškai" valgyt taip sakant: kepsniai, cepelinai. Su sushi ar salotom manęs nesužavėsi biggrin.gif o šiaip labiausiai mėgstu greitą maistą, taip, kad picos į namus keliauja dažnai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas girdeje atsiliepimus apie Piccola Italia Maironio gatvej?

Skamba viliojanciai, bet kazin ar siekia bent kiek 'italiska' lygi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 19:10)

Skamba viliojanciai, bet kazin ar siekia bent kiek 'italiska' lygi  4u.gif

atsiliepimai neblogi, pati buvau 3 kartus, viskuo, išskyrus aptarnavimą likau patenkinta, va vyrui vieną kart su pica nepasisekė, pavandenijus buvo, bet padavėjas atšovė, kad čia taip ir turi būti, tai nesiginčijom, Italijoj nebuvom, neturim su kuo palyginti biggrin.gif Bet šiaip skanų maistą skiriam, tai tikrai buvo skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 27 rugpjūčio 2013 - 19:28
QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 20:10)

pica man labai patiko. desertas buvo skanus. O vat vyriškis mano ravioliais nusivylė... nors... aš paragavus taip pat nelikau sužavėta. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas Yakatoj Valančiaus gatvėj buvot? Noriu sesei gimtadienio proga šitą padovanot https://www.geradova...a.aspx?CtgID=10
Kaip ten maistas? Kaip aplinka?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 19:10)

Siekia smile.gif

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 08 27, 19:28)
atsiliepimai neblogi, pati buvau 3 kartus, viskuo, išskyrus aptarnavimą likau patenkinta, va vyrui vieną kart su pica nepasisekė, pavandenijus buvo, bet padavėjas atšovė, kad čia taip ir turi būti, tai nesiginčijom, Italijoj nebuvom, neturim su kuo palyginti biggrin.gif Bet šiaip skanų maistą skiriam, tai tikrai buvo skanu smile.gif

O kas buvo negerai su aptarnavimu? Nes mums kaip tik aptarnavimas visada atrodo nepriekaištingas, Lietuvoje ne dažnai toks pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 rugsėjo 2013 - 10:46
Niekur taip skaniai nemaitina, kaip "Uokse" wub.gif Vilniaus g. 14
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 09 04, 13:48)
Niekur taip skaniai nemaitina, kaip "Uokse" wub.gif Vilniaus g. 14

O kaip ten kainos? vis traukia mane ten uzsukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2013 09 05, 19:09)
O kaip ten kainos? vis traukia mane ten uzsukti smile.gif

Facebook'e susiraskit Uoksas ( nupiesta peleda) , ideta meniu su kainom, bet tie patiekalai nuo 15 val., iki tol dienos pietus sriuba 5lt, karstas 11lt, uzkandis 7 lt, desertas 7lt, stalo vanduo nemokamai ir uztepele su ju keptomis ruginemis bandelemis t.p. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 20:10)

Man tai ten tragedija toj Italijoj buvo schmoll.gif Gal tik taip užtaikiau, bet picoj buvo tiek prieskonių privaryta kad vos prakvėpavau. Atidaviau pusę picos kolegai, bet jis irgi nedavalgė. Gaila nepamenu picos pavadinimo, gal ten kažkokia specifinė tiesiog doh.gif
Atsakyti