Apie Pepper Pizza:
http://maistodiletan...-jau-darai.html
O aš nusivyliau CanCan picerija. Buvom toj kur tik nusileidus nuo kalno pačioj savanorių pr pradžioj. Picos buvo neskanios, pridegusios, kraštai kieti.
Iš picerijų labiausiai mėgstu Milanno
Iš kitų kavinių anksčiau labai patiko Forto dvaras, bet dabar kažkaip suprastėjo.

Iš kitų kavinių anksčiau labai patiko Forto dvaras, bet dabar kažkaip suprastėjo.
QUOTE(Loranija @ 2013 08 27, 08:08)
O aš nusivyliau CanCan picerija. Buvom toj kur tik nusileidus nuo kalno pačioj savanorių pr pradžioj. Picos buvo neskanios, pridegusios, kraštai kieti.

Dar labai patinka Pas Stanley ar kažkaip panašiai. Aš išvis mėgstu "ūkiškai" valgyt taip sakant: kepsniai, cepelinai. Su sushi ar salotom manęs nesužavėsi

Gal kas girdeje atsiliepimus apie Piccola Italia Maironio gatvej?
Skamba viliojanciai, bet kazin ar siekia bent kiek 'italiska' lygi

QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 19:10)

atsiliepimai neblogi, pati buvau 3 kartus, viskuo, išskyrus aptarnavimą likau patenkinta, va vyrui vieną kart su pica nepasisekė, pavandenijus buvo, bet padavėjas atšovė, kad čia taip ir turi būti, tai nesiginčijom, Italijoj nebuvom, neturim su kuo palyginti

QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 20:10)

pica man labai patiko. desertas buvo skanus. O vat vyriškis mano ravioliais nusivylė... nors... aš paragavus taip pat nelikau sužavėta.

Gal kas Yakatoj Valančiaus gatvėj buvot? Noriu sesei gimtadienio proga šitą padovanot https://www.geradova...a.aspx?CtgID=10
Kaip ten maistas? Kaip aplinka?
Kaip ten maistas? Kaip aplinka?
QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 19:10)

Siekia

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 08 27, 19:28)
atsiliepimai neblogi, pati buvau 3 kartus, viskuo, išskyrus aptarnavimą likau patenkinta, va vyrui vieną kart su pica nepasisekė, pavandenijus buvo, bet padavėjas atšovė, kad čia taip ir turi būti, tai nesiginčijom, Italijoj nebuvom, neturim su kuo palyginti
Bet šiaip skanų maistą skiriam, tai tikrai buvo skanu 

O kas buvo negerai su aptarnavimu? Nes mums kaip tik aptarnavimas visada atrodo nepriekaištingas, Lietuvoje ne dažnai toks pasitaiko

Niekur taip skaniai nemaitina, kaip "Uokse"
Vilniaus g. 14

QUOTE(kavenska @ 2013 09 04, 13:48)
O kaip ten kainos? vis traukia mane ten uzsukti

QUOTE(Kosmeta @ 2013 09 05, 19:09)
Facebook'e susiraskit Uoksas ( nupiesta peleda) , ideta meniu su kainom, bet tie patiekalai nuo 15 val., iki tol dienos pietus sriuba 5lt, karstas 11lt, uzkandis 7 lt, desertas 7lt, stalo vanduo nemokamai ir uztepele su ju keptomis ruginemis bandelemis t.p.

QUOTE(lotta23 @ 2013 08 27, 20:10)

Man tai ten tragedija toj Italijoj buvo