Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Gal kas turite atsiliepimų apie "Portofino" savanorių gale ?
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 02 07, 16:03)

pati nebuvau,bet kiek girdejau, tai vien tik teigiami atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 02 07, 16:03)

labai grazi aplinka, daznai savaitgalio vakarais (bent jau kiek buvau ziema), grodavo pianistas wub.gif maistas geras, porcijos nedideles, bet lb estetiskai pateiktos, kainos irgi didesnes, nei kokiuose berneliu uzeigose...
Atsakyti
Vakar iš Gan bei pasiėmiau išsinešimui miso ir koldūniukus su daržovėm. Parsivežiau namo, galvojau man sriuba, vyrui- koldūniukai. Tai "numirėm" iš juoko. Sriuboj lygiai VIENAS mažas gabaliukas tofu. Virtiniai betkaip sumesti, ir buvo toks pusgabalis agurko, vienas vyšninis pomidoras ir 2 petruškos. Kaip sakant skanaus. Tik man nesuvokiama, ką galvoja tinklo savininkai, direktoriai ar kas ten dar. Juk taip prarasdami po vieną kitą klientą, kažkada liks be nieko. Kitą kart bandysiu soya, gal ten geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2014 01 18, 17:53)
Buvom Grill London. Aplinka aukstesnio lygio nei Grizzly Grill. Kainos kepsniu tokios pacios, nors man Grizlyje daugiau pasirinkimo. Valgem mesytes iesmelius, tai labai jau nedaug tos mesos gavom, aisku, kompensavo didelis kiekis bulviu puseliu ir kupinas bliudelis salotu, zodziu pavalgem skaniai thumbup.gif bet susidare ispudis, kad Grizlyje didesni kepsniai buna, nors, aisku ten iesmeliu nesu emus, gal tokie patys  g.gif Zodziu, ispudis neblogas tikrai, uzsuksim dar  cool.gif

vakar ir mes apsilankem London Grillyje, pritariu sitai nuomonei, porcijos mesos tikrai mazesnes, bet garnyro daug... aplinka grazi, tikrai skanu, gal tik ilgai labai reikejo laukti... blush2.gif
Atsakyti
Apie Bernelių užeigą 4u.gif

http://maistodiletan...kalus-ir-i.html
Atsakyti
Mes mėgstam nueiti į Piccola Italia, bet pastarąjį kartą nuvylė lašišos karpačio ir apdegusios picos, jei ne nuostabus aliejus, būtų skonio niekas nepataisę...
Praitą savaite buvome G vine, kainos aukštokos lyginant pagal kokybę, tuno tartaras buvo sausokas...bet vynas ten skanus:)

Naujas mūsų atradimas Nacionalinio Kaunos dramos kavinukė (berods Chef's Lounge vadinasi), labai jau užsislėpusi, bet maistas ten gaminamas kažkokio stebukladario. Pirma kart paragavome atsitiktinai užsukę anksčiau prieš spektaklį, valgiau salotas su antiena, o vyras burgerį...Turbūt skaniausiai pavalgyti pavakariai. Pasirodo jie dirba ir dienomis, turi dienos pietus. Atradimas Kaune thumbup.gif
Dabar dar dažniau užsuksim
Atsakyti
Crispy Chick - dar vienas žaidėjas fast food rinkoje arba lietuviškasis KFC 4u.gif

http://maistodiletan...dejas-fast.html
Atsakyti
Viva Kaunas - puikus vaizdas, bet prastas maistas 4u.gif

http://maistodiletan...tai-blogai.html
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2014 05 26, 10:05)
Viva Kaunas - puikus vaizdas, bet prastas maistas 4u.gif

http://maistodiletan...tai-blogai.html

Nespręskit apieblogą maistą iš vieno nevykusio pyrago biggrin.gif Nėra ten restoranas, kainos nedidelės, tad nereikia tikėtis kaip Stikliuose biggrin.gif Mes buvom ir mums labai labai patiko biggrin.gif Valgėm picas (saviškės neįveikiau, kas retai pasitaiko lotuliukas.gif ), kepta duona tikrai šviežutėlė karštutėlė buvo ir labai skani, o vaikas apsiputojęs valgė fri bulvytes, kurios taip pat buvo ką tik iš fritiųrinės, traškios, o viduj minkštos thumbup.gif Mes kaip tik nusprendėm, kad labai geros kainos ir skanus maistas, dar patys apsilankysim ir draugus prigriebsim biggrin.gif
Atsakyti
O aš nusivyliau Jachtklubu. doh.gif Nežinau, kaip dar gali vadintis restoranu... Anksčiau dar viskas buvo ok. Bet dabar tai klaiku.. doh.gif Užsisakius vienos rūšies alaus, atnešė visai kitą, nes tos ale neturi. Nei paklausė ar tiks, nei ką. Keptą duoną sugalvojo daryt su krapų padažu... Šalta kava neskaniausia, kokią tik esu kur gėrus (o pernai buvo pas juos labai skani) ir dar 12lt. biggrin.gif Kepsnys su bruknių padažu... Bruknių padažo nebuvo nė kvapo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl Jachtklubo pritariu - paskutinius kartus, kiek ten teko lankytis, vis kažko neturi, kas meniu parašyta arba išvis supainioja tarkim, torto rūšis doh.gif
Atsakyti