Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Bananamio @ 2013 12 30, 09:42)
Apie Grill London ir Grizzly Grill Kaune:

http://maistodiletan...ll-kas-kam.html

Ar bandet kada? 4u.gif

Bandem, grizzly grill kiek nusivaziavo, suprastejo, o Grill London smagi vietele smile.gif) labai skani lasisa buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ruosiames atostogoms i Lietuva, sausio pabaigoje, taip iseina kad cia uk negalesime dviese pamineti valentino dienos, gristam i uk 12 vasario, tad noreciau pasidziaugti vyro draugija tik dviese kokioje jaukioje kavinukeje, na kad butu kazka galima suderinti ir su personalu del kazkokiu papuosimu ar kazko, norisi jaukaus, skanaus ir nebrangaus varianto, busiu labai dekinga uz bet koki pasiulyma ir pagalba.smile.gif
Atsakyti
Buvom Grill London, su Grizzly ner nebera ka lyginti.
Asmeniskai man buvo labai skanu
kainos irgi super
reikes dar pabandyti kitu patiekalu paragaut, viskas skaniai atrode...
Kolduniukai suintrigavo 4u.gif
rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2013 08 27, 09:08)
O aš nusivyliau CanCan picerija. Buvom toj kur tik nusileidus nuo kalno pačioj savanorių pr pradžioj. Picos buvo neskanios, pridegusios, kraštai kieti.
Iš picerijų labiausiai mėgstu Milanno 4u.gif
Iš kitų kavinių anksčiau labai patiko Forto dvaras, bet dabar kažkaip suprastėjo.

Cancanas isvis neskanu, nei picos nei dar kas. Ypac Akropoly nudrozta, siukslynelis toks belikes. Su drauge buvom pernai pries Kaledas, tai apetita sugadino, po kojom voliojos cipu isedos doh.gif
Man asmeniskai skanios picos Pas Paolo ir Carlio picoj turiu megstamas kelias.
o kur labiausiai traukia nueiti - tai Bon jorno tratoria Daukanto gatvej ir Vilniaus g., bet ten pastoviai prikimsta buna zmoniu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Tizide @ 2014 01 10, 00:15)
Buvom Grill London, su Grizzly ner nebera ka lyginti.
Asmeniskai man buvo labai skanu
kainos irgi super
reikes dar pabandyti kitu patiekalu paragaut, viskas skaniai atrode...
Kolduniukai suintrigavo 4u.gif
rekomenduoju

Aciu uz rekomendacija, butinai isbandysim 4u.gif
Atsakyti
Dar „Le Rouge“ prancūziškas restoranas tikrai super. Maistas ir vynas puikūs.

PRITARIU 4u.gif
Atsakyti
Buvom Grill London. Aplinka aukstesnio lygio nei Grizzly Grill. Kainos kepsniu tokios pacios, nors man Grizlyje daugiau pasirinkimo. Valgem mesytes iesmelius, tai labai jau nedaug tos mesos gavom, aisku, kompensavo didelis kiekis bulviu puseliu ir kupinas bliudelis salotu, zodziu pavalgem skaniai thumbup.gif bet susidare ispudis, kad Grizlyje didesni kepsniai buna, nors, aisku ten iesmeliu nesu emus, gal tokie patys g.gif Zodziu, ispudis neblogas tikrai, uzsuksim dar cool.gif
Atsakyti
Ar kas uzsisakinejote sushi express silainiuose? Pora kartu uzsisakiau tokius sushi kaip seniau pirkdavau senamiestyje ir kazko nesupratau - ryziai sudziuve, kremo pagaileta, lasisa padziuvus, nu tiesa sakant pavakarieniavau bjauriai, vos pabaigiau porcija.. Ar cia jie apskritai taip suprastejo visuose taskuose ar tik silainiuose cia kazkokius padziuvelius suka? Taip apsidziaugiau, kad silainiuose atsidare, o toks vaizdas be reikalo..
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2014 01 23, 19:59)
Ar kas uzsisakinejote sushi express silainiuose? Pora kartu uzsisakiau tokius sushi kaip seniau pirkdavau senamiestyje ir kazko nesupratau - ryziai sudziuve, kremo pagaileta, lasisa padziuvus, nu tiesa sakant pavakarieniavau bjauriai, vos pabaigiau porcija.. Ar cia jie apskritai taip suprastejo visuose taskuose ar tik silainiuose cia kazkokius padziuvelius suka? Taip apsidziaugiau, kad silainiuose atsidare, o toks vaizdas be reikalo..

Paciai neteko lankytis, bet butent apie silainiu sushi express vien blogus atsiliepimus girdejau. Tai net nesinori rizikuot ten, nors butu ir patogu kartais ten uzlekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2014 01 23, 20:59)

As daznai cia nulekiu pietu pasiimti, man viskas gerai su ju susiukais unsure.gif Gal cia Jums taip nenusiseke, papuole kokios nors blogos nuotaikos darbuotojas g.gif
Atsakyti
noriu pagirti G vine, gal kazkam nepatiks, kad jie neturi meniu, bet man tuo patiko, kad gamina grynai tai dienai, neturi uzsistovejusio maisto ir kasdien vis kazkas naujo... kiek pavyko suzinot, tai antradieniais ir penktadieniais jie gauna sviezia zuvi, tai meniu zuvies galima tom dienom tikrai rast, mes valgem tuna, labai skanus buvo, dar paklause kokio kepimo norim, rekomendavo vyna, na mano skoniui buvo super thumbup.gif ledai irgi pas juos fantastiski thumbup.gif
dar patinka pasisedet isgert vyno su uzkandziukais Gurme vyninej, labai maloni aplinka ir aptarnavimas...
kas liecia sushi express silainiuose, tai kazkoks nesusipratimas... sushi ant tiek sausi, kad toks vaizdas, kad nesviezi doh.gif
Atsakyti
Šį kartą nerekomendacija - XL Pizza schmoll.gif

http://maistodiletan...keliauja-i.html
Atsakyti
Trattoria Piccola Italia Mairinio g. man labai patinka, labai dėmesingi detalėms, interjeras šaunus.

Maisto skonis tiesiog nenuviliantis, buvom jau kelis kartus.
O ledų skonis...mmm...
Atsakyti