Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(princeless @ 2013 06 06, 17:13)
mane irgi domina. Gal galit rekomenduoti geras trasas silauogems? Kai pirkau, sake geriau granuliuotos, o kur trasom prekiauja siule primygtinai skystas, visai pasimeciau  unsure.gif

biggrin.gif Parduoti lietuviai moka. Kas ka turi, tas ta pardavineja kaip moka.
O apie tresima tai buvo diskutuota sitoje temoje daug... perskaitykite visa tema. As asmeniskai esu pries nuolatini tresima kompleksinemis trasomis, ypac jei augalas ju "nepraso".
Atsakyti
tas tręšimas man tikra mįslė doh.gif Jei pas mane ph 5, o šilauogės neauga, reiškia, trūksta joms kažko.
Patręšiau - pradėjo augt. Bet su dozavimu aš niekaip neatsirenku. Kaip atsirinkt, kiek vienai šilauogei tų trąšų reik? Laisčiau skystom trąšom, šilauogės nei metro nesiekia, žemė po durpe smėlis - naudingos medžiagos ilgai neužsilaiko. Pertręšt bijau...
Tik vistiek, tręšiant ar ne, nauji ūgliai iš žemės pas mane augt atsisako. Auga ūgliukai tik nuo jau esančių šakelių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 05, 10:40)
Kažkuri prašėte parodyti, kaip atrodo šilauogės + spanguolės. Beje , šiemet spanguolės žydi kaip išprotėjusios, ir šilauogių bus nemažai. Jei įžiūrėsit, tai čia ilga "grabė", {kažkurios išsireiškimas labai patiko 4u.gif ", šilauogės kas metrą ir spanguolės kur joms patinka kabinasi

Laaabai gražu. Noriu ir aš tokios didelės. Pas mus žymiai trumpesnė "grabutė" su trim šilauogėm ir spanguolių pieva.. Jei gerai augs vėliau gal ir prailginsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 07 birželio 2013 - 07:37
QUOTE(MRD @ 2013 06 07, 07:42)
biggrin.gif  Parduoti lietuviai moka. Kas ka turi, tas ta pardavineja kaip moka.
O apie tresima tai buvo diskutuota sitoje temoje daug... perskaitykite visa tema. As asmeniskai esu pries nuolatini tresima kompleksinemis trasomis, ypac jei augalas ju "nepraso".

MDR, bet kur yra beda, kad vienas derlius gausus, o va uzklojus jas ziemai (kaip ir prisiskaiciau siame forume) man kitas sezonas nesekmingas. Tresti trasomis netresiau, bet ar tai reiskia, kad silauogems truksta medziagu, jei jos neduoda derliaus? As jau pasimeciau verysad.gif
Atsakyti
Maniškės ir šiemet tik viena žiedus sukrovė g.gif , kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Kad nebūtų liūdna atnešu nuotraukyčių. Tik jos 2 sav. senumo. Žiedelių vietoj jau kabo uogelės:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu, patinka joms pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 06 11, 13:47)
Kaip gražu, patinka joms pas jus.

nežinau tik metai jos dar pas mane...... kolkas bent jau lygtai viskas gerai. Kaikurios dar tik šį pavasarį sodintos, tai derliaus bais daug ir nebus ax.gif Bet kitais metais jau tikiuosi............ iš tikro labai smalsu visas veisles kai jos derės įvertinti. Tada turbūt dar reiks pasisodinti kelis krūmelius. Na negi ties 8 krūmais apsistosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 11, 13:52)
nežinau tik metai jos dar pas mane...... kolkas bent jau lygtai viskas gerai. Kaikurios dar tik šį pavasarį sodintos, tai derliaus bais daug ir nebus  ax.gif  Bet kitais metais jau tikiuosi............ iš tikro labai smalsu visas veisles kai jos derės įvertinti. Tada turbūt dar reiks pasisodinti kelis krūmelius. Na negi ties 8 krūmais apsistosi  lotuliukas.gif

O kokiom kol kas patenkinta esat. Kaimyne mano tai patriot ir toro turi. TAI ŽIEDŲ IR UOGŲ thumbup.gif Aš šiemet tų veislių negavau
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 06 11, 13:54)
O kokiom kol kas patenkinta esat. Kaimyne mano tai patriot ir toro turi. TAI ŽIEDŲ IR UOGŲ  thumbup.gif  Aš šiemet tų veislių negavau

Oi kolkas nežinau - dar gi tik metai kaip pasodintos pas mane. Bet turiu - patriot, Toro, Spartan, Danutė, Bluecrop, north country, Duke. Labiausiai žydėjo Duke bet gal kad krūmelis vienas anksčiausiai ir didesnis pasodintas. Ai nežinau ar tų uogų man labiau norisi ar domina labiau pats jų sodinimo procesas lotuliukas.gif nors mažą paukštelį turiu, tai jis jau ir praeitais metais tuos krūmelius apėjo ir uogeles sulesė rolleyes.gif mano vaikiukui labiau patinka mėlynės ar šilauogės nei braškės.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 11, 13:59)
  mano vaikiukui labiau patinka mėlynės ar šilauogės nei braškės.

mano panom ir labai patiko šilauogių uogos
Atsakyti