QUOTE(sufle @ 2012 03 27, 22:45)
Sužadėtuvių žiedą?

QUOTE(l'emurė @ 2012 03 27, 18:08)
Nesuprasi tu vyrų,negi tokie bailiai,kad negalima į akis kaip suaugusiems žmonėms pakalbėt
na jau ne,metus laiko aš tikrai dėl jo nesikankinsiu,čia jis gailėsis,kad mane paleido,va taip 

Saunus poziuris, saunuole

QUOTE(migleine @ 2012 03 27, 20:29)
Mačiau parduotuvėj jį su kita, o jau koks laimingas... Taip suskaudo ir verkdama namo parbėgau... 

Laikykis

QUOTE(sufle @ 2012 03 27, 22:57)
O tai ką planuoji daryt?

QUOTE(sufle @ 2012 03 27, 23:15)
tai vat noriu patarimu, nes esu labai pasimetus
nezinau, gal reiketu pakalbet su juo..

Va čia tai labai sunku patart ką tuo klausimu. o savo draugą myli? nes ar nebaisu, kad sutikus su tuo kitu paskui netektų gailėtis? nors aišku, visokių istorijų būna, pvz mano pažįstama panelė metė savo sužadėtinį likus gal mėnesiui iki vestuvių ir tą pačią dieną , kai turėjo būti jų vestuvės ištekėjo už kito. Viskas liko tas pats tik, kad svečiai pasikeitė. Ji laiminga, o tam jos sužadėtiniui buvo labai sunku

QUOTE(sufle @ 2012 03 27, 23:15)
tai vat noriu patarimu, nes esu labai pasimetus

O kuri is ju tu pati myli? Prie kurio sirdis linksta? Ar tiesiog yra vienokie ar kitokie jausmai ir vienam, ir kitam ir del to sudetinga apsisprest?
QUOTE(cukraus_vata @ 2012 03 27, 13:57)
Aaaa
dabar supratau
o pati nenorėjai persikelti į kitą miestą? mano ex, tai išvis ne LT gyveno, bet skraidydavau ten. Na iš pradžių buvo visokių minčių, ar norėčiau ten gyvent ir panašiai, o kai jau galutinai apsispręndžiau, kad išvažiuosiu , tai jam manęs nebereikia... Dar gerai, kad ne paskutinę dieną pasakė.

na, ne ta situacija, kad persikelčiau, apie tai nebuvo net kalbos, jis labai bijojo įsipareigojimų

o santykius per atstumą irgi turėjau, deja, jie nutrūko, nes supratau, kad ne man tokie

savo drauga myliu. tam kitam yra kazkokie jausmai, bet nemanau, kad tai meile.didziule trauka, aistra..visai kitokie jausmai nei draugui. taciau jauciuosi isduota, sumisusi, nes nesuprantu, kaip galima po puses metu pasirodyti ir svaidytis tokiais zodziais ir veiksmais
ziedas matosi ne pigus, bet gal cia kazkoks prikolas..na net nezinau...

QUOTE(sufle @ 2012 03 28, 07:22)
savo drauga myliu. tam kitam yra kazkokie jausmai, bet nemanau, kad tai meile.didziule trauka, aistra..visai kitokie jausmai nei draugui. taciau jauciuosi isduota, sumisusi, nes nesuprantu, kaip galima po puses metu pasirodyti ir svaidytis tokiais zodziais ir veiksmais
ziedas matosi ne pigus, bet gal cia kazkoks prikolas..na net nezinau...

del kokiu priezasciu buvai issikyrusi su pirmuoju 2 men.? Ar jis tau siulo rimtus santykius, galvojate apie vedybas? Su antruoju bendravote trumpai, kad gerai ji pazinti, plius dar rysys prasidejo nuo apgaules ( pasake, kad laisvas), o cia jau didelis minusas. Pakalbek su juo, tegul parodo istuokos dokumenta (jei isviso toki turi), paklausk, kodel vel isiverze i tavo gyvenima. Kai turesiatsakymus, tada galesi blaivia galva spresti. Isiklausyk i savo emocijas. ar apsidziagei, kai jis pasirode,ar atvirksciai, nuliudai, kad jis jaukia tavo gyvenima ?Ka isgyveni siuo metu ?
su draugu buvom issiskyre del rutinos, del mano dvejoniu ar noriu but kartu.
vakar buvau susitikusi su drauge kavineje ir staiga ateina jis. drauge pasisalino, bet kaip supratau jie suorganizavo ta susitikima, nes yra pazystami. as buvau soke, nes tikrai nesitikejau ji dar kada pamatyti. o jis sedejo visiskai ramus, patenkintas. eme kalbeti apie pastaraji pusmeti, kaip galvojo apie mane, kaip vyko jo skyrybos, kad issiskyre del manes ir pan. parode skyryby dokumenta, paziurejau as i ji..nu bet nieko as ten nesupratau, nezinau ar tikras..buvau labai pasimetusi. norejau pult jam i glebi, but su juo, bet negalejau, jauciausi isduota ir abejojau, kad tikrai issiskyre. as beveik nekalbejau, jis daug pasakojo, kalbejo apie darba, namus, skyrybas, apie mane. issitrauke zieda ir pasake, kad jis man.ji tipi buvo nupirkes jau tada kai buvom kartu. paklause ar suprantu ka tai reiskia.pasakiau kad taip, bet kazkaip nesugebejau pasakyti, kad turiu drauga ir kad esu susizadejusi. galiausiai as isejau. is pradziu buvau laiminga, atrode, kad gal jis tikrai manes nepamirso...bet poto kazkaip isijunge blaivus protas....jam 31m, vedes, susirado jauna merguzele, ji suzinojo,kad jis vedes,nutrauke rysius, poto vel ja susirado, pakniso prota, kad issiskyre, iteike zieda...tokia istorija realesne...
vakar buvau susitikusi su drauge kavineje ir staiga ateina jis. drauge pasisalino, bet kaip supratau jie suorganizavo ta susitikima, nes yra pazystami. as buvau soke, nes tikrai nesitikejau ji dar kada pamatyti. o jis sedejo visiskai ramus, patenkintas. eme kalbeti apie pastaraji pusmeti, kaip galvojo apie mane, kaip vyko jo skyrybos, kad issiskyre del manes ir pan. parode skyryby dokumenta, paziurejau as i ji..nu bet nieko as ten nesupratau, nezinau ar tikras..buvau labai pasimetusi. norejau pult jam i glebi, but su juo, bet negalejau, jauciausi isduota ir abejojau, kad tikrai issiskyre. as beveik nekalbejau, jis daug pasakojo, kalbejo apie darba, namus, skyrybas, apie mane. issitrauke zieda ir pasake, kad jis man.ji tipi buvo nupirkes jau tada kai buvom kartu. paklause ar suprantu ka tai reiskia.pasakiau kad taip, bet kazkaip nesugebejau pasakyti, kad turiu drauga ir kad esu susizadejusi. galiausiai as isejau. is pradziu buvau laiminga, atrode, kad gal jis tikrai manes nepamirso...bet poto kazkaip isijunge blaivus protas....jam 31m, vedes, susirado jauna merguzele, ji suzinojo,kad jis vedes,nutrauke rysius, poto vel ja susirado, pakniso prota, kad issiskyre, iteike zieda...tokia istorija realesne...