QUOTE(Vivian @ 2011 11 07, 02:38)
mane namo isleido po apziuros priemime, liepe siuntima pasiimt kad daryt A
o nakti prasidejo persileidimas. Bent jau namie, savo lovoj miegojau ir paskui isbalusi wc sedejau , aciu dievui.... kad taip gerai viskas baigesi man....
man irgi atrodo kad 3. Po 6 jau tikrai gali but stogas nuvaziaves
taigi, mergaites, buvau pas gine, 5a diena, kur turejau talona. Paziurejo echo, viskas valosi savaime, sake dar kraujuosiu, jei nebus gausaus staigaus tai ir .... viskas tvarkoje. Tvarkoje viskas is visko kas buvo blogai
3 menesius nebandyti pastoti, dar geriau sake 6. Ir jau planuoti pastojima... pasidaryti tyrimus, gerti foline ir kt.... zodziu isirasau i ta sarasa, kur netyciuku geriau negaudyt
kosmaras. zmogus jau nebe zmogaus vietoje.. 
man irgi atrodo kad 3. Po 6 jau tikrai gali but stogas nuvaziaves

taigi, mergaites, buvau pas gine, 5a diena, kur turejau talona. Paziurejo echo, viskas valosi savaime, sake dar kraujuosiu, jei nebus gausaus staigaus tai ir .... viskas tvarkoje. Tvarkoje viskas is visko kas buvo blogai

3 menesius nebandyti pastoti, dar geriau sake 6. Ir jau planuoti pastojima... pasidaryti tyrimus, gerti foline ir kt.... zodziu isirasau i ta sarasa, kur netyciuku geriau negaudyt

anksciau jo, sake 6, dabar 3 - tai ka, organizmai mutavo? zodziu - nekreipk demesio, nustosi kraujoti ir pati jausi, kada jau gali. paskaityk merginu istorijas,. po menesio po A pastoja ir isnesioja be problemu ir pagimdo grazius sveikus vaikus.
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 07, 09:12)
Man sake, kol viskas nesusitvarkys, gimda neatsistatys, tai ir bandydama nepastosiu, todel kazkaip ypatingai saugotis nera reikalo.
ir plius dar bus padidejes prolaktinas nuo buvusio nestumo - o su juo padidejusiu tikrai nepastosi.