Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

sveikutes, va ir sulaukiau tu nelemtu mmm, verysad.gif bet perdaug nenusiminiau dar tik pirmas ciklas kaip bandom, tik nesinori kad uztruktu ilgai tie bandymai.
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 11 10, 11:45]
pvz, prolaktino norma iki 520, bet norint pastoti is isnesioti turi buti 200-220;

Sveikos 4u.gif
noreciau suzinot, kadangi man aktualu, i is kur traukiat inf. kad norint isnesioti prolaktinas turi buti 200? g.gif kiek zinau nestumo metu jis padideja 10 ar 20 kartu ir matuojamas tukstanciais. man atrodo kad prolaktinas pastojimui labiau aktualus nes slopina ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 10, 10:45)
Tiesiog reikia pasakyti, kad nori priduoti hormonu tyrimus. na, as savo klinikoje bent jau taip pasakiau. tai istire ovuliacijos (LH), testosterona, prg, prl ir dar ten visokiu. Uz viska sumokejau 370 atrodo, uz visus hormonus.

Aciu uz info, tai manau man reiktu lytiniu hormonu tyrimu, nes skydliaukes jau tyriausi ir sumokejau 170. tik reik pasitikrint, kokie tie skydliaukes, kokie lytiniai yra, kad netektu uzdubliuoti ir permoketi...
Pas gin as vaikstau privaciai, siaip pasitikiu....Dabar pirmadieni varysiu pas genetikus, ziuresiu, ka ten pasakys...
Atsakyti
QUOTE(*camomila* @ 2011 11 10, 13:34)
Sveikos 4u.gif
noreciau suzinot, kadangi man aktualu, i is kur traukiat inf. kad norint isnesioti prolaktinas turi buti 200? g.gif  kiek zinau nestumo metu jis padideja 10 ar 20 kartu ir matuojamas tukstanciais. man atrodo kad prolaktinas pastojimui labiau aktualus nes slopina ovuliacija.

PRL padideja nuo 8 nestumo savaites tik. Ir tas norma. Info traukiu is nevaisingumo gydytojo, pas kuri pedinu reguliariai jau dievazi kiek. Butent, kad PRL slopina O, todel jo pastojimui turi buti mazai. kai pastoji - nutrauki PRL slopinancius vaistus.
Atsakyti
sveikos visos.
neperskaiciau visos temos, tiesiog del laiko stokos skubu prie reikalo.

situacija tokia:
pries 4 men turejau nustojusi vystytis nestuma ( 18 sav) po jo skatinima, gimdyma. Kaip ir dazniausiai, niekas nieko neissaiskejo, kodel vaikelis nustojo augti. nestumas buvo pirmas,

Dabar jau esu sulaukusi triju mmm ciklu. Viskas gerai, ciklas kaip niekad reguliarus.Vis jau pamastom apie kito nestumo bandymus, nes kaip ir atsigavau fiziskai ir emociskai sustiprejau.

ketinu apsilankyti pas savo gine, noriu pasitikrinti ar viskas ok.

norejau patarimo, kokius tyrimus rekomenduotumet dabar pries planavima, po tokios mano situacijos?

nebenoriu daugiau patirti tokios nelaimes. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 11 14, 23:01)
sveikos visos.
neperskaiciau visos temos, tiesiog del laiko stokos skubu prie reikalo.

situacija tokia:
pries 4 men turejau nustojusi vystytis nestuma ( 18 sav) po jo skatinima, gimdyma. Kaip ir dazniausiai, niekas nieko neissaiskejo, kodel vaikelis nustojo augti. nestumas buvo pirmas,

Dabar jau esu sulaukusi triju mmm ciklu. Viskas gerai, ciklas kaip niekad reguliarus.Vis jau pamastom apie kito nestumo bandymus, nes kaip ir atsigavau fiziskai ir emociskai sustiprejau.

ketinu apsilankyti pas savo gine, noriu pasitikrinti ar viskas ok.

norejau patarimo, kokius tyrimus rekomenduotumet dabar pries planavima, po tokios mano situacijos?

nebenoriu daugiau patirti tokios nelaimes. sad.gif

Visus imanomus. Isivaizduoju, kaip turetu buti neramu, nestumas tikrai buvo nemazas. Is savo patirties be AFS dar sakyciau reiktu issitirti citomegala, toksiplazmoze, chlamidijas bet geriausiai patartu patyrusi gydytoja, gali buti daugybe visokiu galimu priezasciu. Dziaugiuosi kad atsigavai, linkiu sekmingo sekancio nestumo 4u.gif .
Atsakyti
merginos, o kiek laiko jums dar teplioja...... ? po persileidimo.... man viskas savaime graziai valesi, buvau pas gine 5 a diena. Bet iki pat dabar dar teplioja.... 13 dienu jau praktiskai kai prasidejo g.gif uztenka tik ikloteliu, bet kazkaip man taip ilgai atrodo doh.gif

visus tyrimus manau kai jau planuosime darysiu ir as....
Atsakyti
man pamenu sakė, kad jei per maždaug 10 dienų nepraeina reikia daryti gimdos echoskopiją. bet tau gal ginekologė darė?
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 15, 16:22)
man pamenu sakė, kad jei per maždaug 10 dienų nepraeina reikia daryti gimdos echoskopiją. bet tau gal ginekologė darė?

man dare 5oje dienoje (jau buvo praejes visas gausus kraujavimas, 3 dienos). Ir sake kad dar kraujuos kuri laika, minejo apie 10 dienu, ir kad jei nebus stipraus staigaus kraujavimo, tada vadinasi ir viskas gerai.
tas kraujavimas nekraujavimas toks, tokios negausios gleivytes dar karts nuo karto.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivian @ 2011 11 15, 13:54)
merginos, o kiek laiko jums dar teplioja...... ? po persileidimo....  man viskas savaime graziai valesi, buvau pas gine 5 a diena. Bet iki pat dabar dar teplioja.... 13 dienu jau praktiskai kai prasidejo  g.gif  uztenka tik ikloteliu, bet kazkaip man taip ilgai atrodo  doh.gif

visus tyrimus manau kai jau planuosime darysiu ir as....

jei pas jus savaiminis buvo, tai gali ir iki 5 savaičių būti tepliojimas...
man pernai taip ir buvo... 5 savaites linksmai tam tikrą pramonę "rėmiau"...
dabar du šiemetiniai išsivalė greičiau, per 6 dienas viskas baigdavosi... bet šitie ir mažesni buvo, pernai 8ta savaitė, šiemet vienas 6ta, kita 7ta.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 11 14, 21:01)
sveikos visos.

uzjauciu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2011 11 15, 17:09)
jei pas jus savaiminis buvo, tai gali ir iki 5 savaičių būti tepliojimas...
man pernai taip ir buvo... 5 savaites linksmai tam tikrą pramonę "rėmiau"...
dabar du šiemetiniai išsivalė greičiau, per 6 dienas viskas baigdavosi... bet šitie ir mažesni buvo, pernai 8ta savaitė, šiemet vienas 6ta, kita 7ta....  ax.gif

Kaip jus dar neisprotejot? Man tik du, o as apsitrizniavus sedziu.....

Po paskutinio (buvo 11 sav) man tepliojo apie 20 dienu...
Atsakyti