QUOTE(Triniti @ 2011 12 09, 11:46)
Sveikos mielosios esu toj pacioj geldoj su 2 persileidimais. Siuo metu kaip tik esu laukime ir reikia Jusu visu nuomoniu.
Nuejus pas gydytoja (2 vizitas, pirmam viskas buvo gerai 7 savaites tada buvo) gydytoja nemate jokios pulsacijos, niestumo maiselis siek tiek atsilikes nuo augimo. Liepe nutraukti progesterona. Tuo metu ir dabar laaaaaabai nezymiai teplioja, ant kelnaiciu vos vos keli lasai sviesiai rudu isskyru.
Dabar parasysiu savo aejones. Visu pirma siendien antra diena kai nutraukiau progesterono gerima, ir jokiu didesniu pokyciu nejauciu, nei daugiau teplioja, nei pilvo per labiausiai nemaudzia. Krutine yra jautroka. Bet kaip ir nuo pradziu neturejau labai dideliu niestumo pozymiu , taip ir dabar tokia pati situacija. Kitas dalykas, toks jausmas kad is pradziu liktai ir maciau normalu vaisiuka, o kai ziurejo vaginaliniu dopleriu vaisiuko vos vos matyt.... esu baisiai sunerimus. su Egipte o daktarais cia pasitiket aklai negalima... nusprendziau dar gauti antra nuomone perskaicius kai kuriu is Jusu istoriju, na siandien jau neiseis. O problema pagrindine pas mane skydliauke ir gan didokas virssvoris.... Laukiu visu Jusu nuomoniu, bele kokiu
Kaži ar galiu patarti, bet krūtinė išlieka dar keletą sav. jautri ir po nėštumo nutraukimo

Patarčiau pasirodyti dar pas vieną gydytoją ir palaukti, jei ir po savaitės vaisiukas nebus paaugęs ir širdutės nematys, tada ir bus aišku
Stiprybės, suprantu ką reiškia ieškoti kažko, kas paneigtų nuogastavimus