Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Zemyna32 @ 2012 01 04, 14:54)
Suprantu, kaip skaudu yra išgirsti žodį ,,nesivystantis" ir prarasti vaikutį, kai su juo sieta tiek daug naujų vilčių, bet laikas žaizdas gydo ir skausmas šiek tiek atlėgsta, tad stiprybės ir linkiu suplanuoti stiprų vaikutį 4u.gif

Ačiū, Žemyna.
Atsakyti
Smagu isgirsti geru istoriju, tikiuosi, kad ju tik dauges...laukiam ir meldziames...

Uzuojauta isgirdusioms - nesivystantis...stiprybes ir vilties...
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 04, 14:38)
Laukiausi trečio savo vaikiuko. Turėjo būti nėštumas apie 6 sav ir 5 d. Šiandien pradėjo teplioti. Po pusvalandžio kai pasirodė išskyros gydytoja pasakė kad man nesivystantis. Pūslelė yra, ji netaisyklinga. Jos skersmuo tik 5.7 mm... kai tokiu metu vaikeliukas turėtų būti apie 1 cm.  Kad ir kaip bebūtų, liūdesys milžiniškas, nor spati suprantu, kad gamta padaro taip kaip reikia.

Zinau kaip dabar skauda..stiprybes Jums su vyru... 29 diena vaziavom i vilniu pirmam pasimatymui su mazyliu...buvo 13 savaiciu...vietoj to kad pamatyti savo spurdanti stebukla,pamaciau ekrane tustuma...tai ir stovi gyd zodziai -tuscia...taip dabar ir sieloj -tuscia... visiska tustuma... nuo 8 savaiciu nesivystantis... as buvau tokia tikra,kad viskas mums gerai...
sako,turi jau viena..dziaukis...aisku ir dziaugiosi,bet to antro nera, labai laukto ir jau taip myleto... gali tureti ir penkis vaikus,bet tokia netektis nebus maziau skaudi...
Stiprybes visoms...Visad uzjauciau merginas is sito skyrelio, bet tik dabar supratau ka is tikro tenka Jums isgyventi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 04 sausio 2012 - 23:26
Sveikos 4u.gif

Kaip ir visos matyt, as irgi nesitikejau isgirsti tokia diagnoze bet isgridau.. savaiteliu mazai, 6-7.. Apie skausma sirdy net nekalbesiu, nes manau kad zinot koks jis..

Tik daabr klausimas- o kas toliau buna? nes man dave savaitele, sake po jos spresim ka daryt..man jau vakar nakti uzeidinejo pilvo skausmai, dabar jie dazneja, lyg teplioti pradejo tai vel nustojo...parasykit kas patyret- ko tiketis man dabar.. kad skaudes neblogai turbut tai isivaizduoju, bet kada ta riba, kai yra pavojinga..o kada galima da rbuti namie ir laukti..
Atsakyti
Labukas, aš ir dabar nežinau kas geriau tokiu atveju..kiek laukti..
mano atveju užėjo skausmai dieną, jie kartodavosi periodais..buvau pas gydytoją, ji pasakė, kad turi savaime išsivalyti. Naktį pradėjau kraujuoti. Skambinau į antakalnio klinikas. Ten atsakymas buvo toks:kai upeliu per kojas bėgs, tada atvažiuok, kad nenukraujuotum doh.gif
Kitą dieną taip ir buvo, upeliu bėgo, nuvykau į Lazdynus, ten padarė skubų valymą.
Nežinau nuo ko priklauso, bet vieni gydytojai vaistais bando padėti išsivalyti, kiti natūraliai laukia, dar kiti abraziją siūlo. Greičiausiai nuo nėštumo laiko priklauso. Man buvo 8sav.
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 01 05, 12:09)
Nežinau nuo ko priklauso, bet vieni gydytojai vaistais bando padėti išsivalyti, kiti natūraliai laukia, dar kiti abraziją siūlo. Greičiausiai nuo nėštumo laiko priklauso. Man buvo 8sav.

Zinau kad visi dabar siulo naturaliau.. O kaip su skausmu buvo kai i ligonine vaziavot? Ir idomu ka galima is skausmo malsinanciu vaistu? Ibuprom? nes kazkurie spazmus nuiima o tai nera gerai kiek zinau.. matyt man po tos savaites jei nieko tai kazka irgi siulys.. bet kazkur skaiciau kad ir su vaistais i ligonine guldo ir stebi kad tu upeliu nebutu..
Atsakyti
Aš vaistų negėriau, nes nesakė, kad nesivystantis..bet poliklinikos ginė buvo sakiusi 6sav, kad vaisius mažokas..tai kai atsirado pirmi tepliojimai sunerimau ir į tyzenhausus nulėkiau, ten apžiūrėjo, pasakė, kad vaisius vis dar yra. Liepė važiuoti į polikliniką, pasiimti biuletenį ir namuose gulėti pastoviai..ale arba išsilaikys arba ne. Iki paskutinės akimirkos tikėjausi, jog išsilaikys, tai vaistų nevartojau. Tik po abrazijos tos mintys liovėsi.
Kai darė lp lazdynuose, toj pačioj palatoj buvo mergina, kuriai taikė vaistus. Tai tikrai pastoviai ją stebėjo, žiūrėjo ar viskas gerai valosi. Bet manau viskas priklauso kokiam kolektyvui į rankas papuoli g.gif
Atsakyti
Mano situaciją jau skaitėte, kraujuoti normaliai pradėjau jau tos pačios dienos vakare, sekančia dieną pradėjo eiti krešuliai ir vakar vakare kaip supratau iškrito mano lėliukas su visu savo nameliu ir placentos gabalu, visą tą dalyką pagavau, sudėjau į formaliną ir vešiu į klinikas ištirti. Panašu kad valosi natūraliai, kraujas klanu nebėga. Kitą savaitę dar tikrins su echoskopu ar viskas tvarkinga. Labai tikiuosi nors kažkokio atsakymo, kas atsitiko...

Laikykitės merginos.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 11:58)
Kaip ir visos matyt, as irgi nesitikejau isgirsti tokia diagnoze bet isgridau.. savaiteliu mazai, 6-7.. Apie skausma sirdy net nekalbesiu, nes manau kad zinot koks jis..

4u.gif 4u.gif angel_sadangel.gif console.gif apkabiname tave ir paglostome...
o kuo remiantis konstatavo sia baisybe? neatitiko 6-7 savaiciu? juk ten dar visai visko mazai.. kada nustojo vystytis?
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

savo istorija aprasiau kiek anksciau, gal kas pamena blush2.gif

tik norejau pasiteirauti tu merginu, kurios jau turejo ne viena praradima (as ju turejau 3)..

nerandam jokiu priezasciu.. dabar antradieni vesim vyra tirtis, gal pas ji kokiu bedeliu yra g.gif

ar kuri yra radusi priezasti buten vyro spermos kokybeje? ar visoms cia buta bedu del paciu organizmo?
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 19:27)
Sveikutes ax.gif

nerandam jokiu priezasciu.. dabar antradieni vesim vyra tirtis, gal pas ji kokiu bedeliu yra g.gif

ar kuri yra radusi priezasti buten vyro spermos kokybeje? ar visoms cia buta bedu del paciu organizmo?

progesterona tyre, tiriausiai, ane? kaip ir visus kitus lytinius hormonus?

as nezinau kaip istirti toki dalyka, bet man gyvenime pasitaike moteru, kurios persileisdavo (net ir 14 savaite), nesiodamos tam tikros lyties vaika. kazkaip vienu organizmas atmesdavo visus berniukus, kitu - mergaites..

Del spermos kokybes.. Cia SM merginos man aiskino, kad gali buti nekokybiski spermatozoidai, as to paties paklausiau vyro gydytojo, tai jis pasake, kad nekokybiski spermatozoidai negali apvaisinti, nes elementariai jie negali prasibrauti prie kiausialastes "nameli", bet dazniausiai nekokybiski zusta dar net nepasieke kiausintakiu finiso..

dar kaip variantas - tirstas kraujas, bet tada labai greitai ivyksta persileidimas. dar antifosfolipidinis sindromas. imunologiniai tyrimai dar yra. genetiniai tyrimai. mikroplazmos ir ureoplazmos.. uoj, daug priezasciu gali buti...
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 07, 19:27)
Sveikutes ax.gif

savo istorija aprasiau kiek anksciau, gal kas pamena blush2.gif

tik norejau pasiteirauti tu merginu, kurios jau turejo ne viena praradima (as ju turejau 3).. 

Labukas, mano istorijoje irgi trys nesėkme pasibaigę nestuke.gif ir visi apie 12 sav., paskutinis košmaras baigėsi tik vakar verysad.gif bet niekada nei viena gydytoja nėra užsiminusi apie vyro kaltę, juk pastojama? blush2.gif
Be to mes daręsi vyro tyrimai buvo geri, o vyro nesuderinamumas nebent galėtų būti (tai daromi kariotipo - suderinamumo tyrimai) - abiejų kartu suderinamumo g.gif
Atsakyti