Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:19)
Zodziu, paskaicius straipsni, tampa aisku, kad persileidziama nuo visko. A, tiesa, oficialiai papildau gretas.
Persileidimo priezastis - angina ir auksta temperatura einant 5-6 nestumo savaitei. po ketvirto IUI.

ech....Kaip liūdna ... unsure.gif

O straipsnis šiurpinantis, pagal jį beiškodamas žmogus persileidimo priežasties galą gali gaut doh.gif nes gi ne visos ligos išlipa pakankamai matomai į paviršių ir kad kažkuo sergi net nenutuoki doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 01 11, 15:27)
ech....Kaip liūdna ... unsure.gif
O straipsnis šiurpinantis, pagal jį beiškodamas žmogus persileidimo priežasties galą gali gaut  doh.gif nes gi ne visos ligos išlipa pakankamai matomai į paviršių ir kad kažkuo sergi net nenutuoki doh.gif   doh.gif

atmetimo principu gali daug maz susiaurinti priezasciu ieskojima.. pvz, vyro gera spermograma ir jis jokiomis infekcijomis nesirgo, kad pati nesirgai, kad neturejai aukstos temperaturos... Ten taip pat parasyta, kad dazniausiai persileidimas vyksta del genetiniu mutaciju kazkokiu, kurie vadinami "gamtos klaida".
Tik as pagalvojau, ten taip pat parasyta, kad gali buti chorioninio gonadotropino stygiu. bet, pvz, progesterona mes palaikome duphastonu, crinone arba urogestanu, tai kodel negalima chorioninio palaikyti ovitrelle irba pregnyl? Juk jie irgi yra svarus gonadotropinai.. g.gif

p.s. cia tik puse straipsnio.. ten dar yra apie persileidimu rusis.. nekilo ranka kopinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 sausio 2012 - 14:42
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 14:19)
Zodziu, paskaicius straipsni, tampa aisku, kad persileidziama nuo visko. A, tiesa, oficialiai papildau gretas. mano persileidimas numatytas sestadieniui. Vakar per apziura mano dvynukai einant astuntai savaitei paskelbti zuvusiais. Vienas pries pora savaiciu zuvo, kitas pirmadieni, todel del jo dar vartojame vaistus iki sestadienio, o tada jau isitikinam jo mirtimi ir nutraukus vaistus pradedame valytis naturaliai.. Gydytoja nori apseiti be A. Persileidimo priezastis - angina ir auksta temperatura einant 5-6 nestumo savaitei. po ketvirto IUI.

console.gif žinau, kad užuojauta nepadės, tiesiog laikykis

O gal būtų naudinga perskaityti ir likusią straipsniuko dalį ax.gif
Atsakyti
Meidenana, žiauru...

O mane šiandien praechoskopavo. Gimda išsivalė idealiai. Jeigu norime planuoti, sakė palaukti poros mėnesinių ir galime tuo užsiimti. Tik nežinau ar bedrįsiu... Kadangi aš į KMUK nulėkiau per pažįstamą akušerę, tai pasirodo kortelės mano nebuvo... Liepė visus surinktus vaikučio likučius kurie iškrito išmesti į šiukšliadėžę. Sakė tyrimo dėl kortelės nebuvimo nedarys...

Jaučiuosi sumautai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:41)
atmetimo principu gali daug maz susiaurinti priezasciu ieskojima..

p.s. cia tik puse straipsnio.. ten dar yra apie persileidimu rusis.. nekilo ranka kopinti.

na kai ką galima atmesti, bet gi gali būt tai ko net nežinai, pvz kaip rašoma širdies, kraujagyslių, inkstų ir t.t. Nes nevisada simptomai atsiranda doh.gif

įmesk nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 01 11, 16:03)
na kai ką galima atmesti, bet gi gali būt tai ko net nežinai, pvz kaip rašoma širdies, kraujagyslių, inkstų ir t.t. Nes nevisada simptomai atsiranda  doh.gif

įmesk nuorodą  4u.gif

Na, del sirdies, tarkim, vistiek zinotum, kad streikuoja, kraujagysles - irgi butu ar tai galvos skausmai, ar dar kazkas, inkstai - irgi nebutu nepastebeta inkstu liga.. Zodziu, persileidziama nuo visko, ir nuo baimes persileisti persileidzia ne ka reciau..

Apie priezastis, rusis, simptomus...
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 11, 15:57)
Meidenana, žiauru...

O mane šiandien praechoskopavo.  Gimda išsivalė idealiai. Jeigu norime planuoti, sakė palaukti poros mėnesinių ir galime tuo užsiimti. Tik nežinau ar bedrįsiu... Kadangi aš į KMUK nulėkiau per pažįstamą akušerę, tai pasirodo kortelės mano nebuvo... Liepė visus surinktus vaikučio likučius kurie iškrito išmesti į šiukšliadėžę. Sakė tyrimo dėl kortelės nebuvimo nedarys...

Jaučiuosi sumautai.

Labukas, nors aš ir anksčiau buvau lankiusis KMUK, bet kaip man vyko savaiminis namuose neliepė rinkti likučių ir tirti, o kai ligoninėj viskas buvo daroma tai abu kartus tyrė, matyt, tokia pas juos tvarka unsure.gif
...Maidenana nesmagu, kai taip yra, bet išgyvensim visos kartu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 11, 16:32)
Labukas, nors aš ir anksčiau buvau lankiusis KMUK, bet kaip man vyko savaiminis namuose neliepė rinkti likučių ir tirti, o kai ligoninėj viskas buvo daroma tai abu kartus tyrė, matyt, tokia pas juos tvarka  unsure.gif
...Maidenana nesmagu, kai taip yra, bet išgyvensim visos kartu  cool.gif

man irgi ivyko savaiminis,bet kai paziurejo echo tai ne viskas buvo issivale,vakar pagulde i lygonine ir isvale kas buvo like,sake tuos likucius sius i vilniu ir po 2sav.bus atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Novenkaja @ 2012 01 11, 16:37)
man irgi ivyko savaiminis,bet kai paziurejo echo tai ne viskas buvo issivale,vakar pagulde i lygonine ir isvale kas buvo like,sake tuos likucius sius i vilniu ir po 2sav.bus atsakymas.

...tai va esmė, kad ima tik tai ką ligoninėj randa, o namų likučiai juos nedomina unsure.gif nebent pačiai mokėtis gal tada tirtų, bet kai atsakymas dažniausiai būna nelabai informatyvus tai manau netikslinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 11, 15:57)
Meidenana, žiauru...

O mane šiandien praechoskopavo.  Gimda išsivalė idealiai. Jeigu norime planuoti, sakė palaukti poros mėnesinių ir galime tuo užsiimti. Tik nežinau ar bedrįsiu... Kadangi aš į KMUK nulėkiau per pažįstamą akušerę, tai pasirodo kortelės mano nebuvo... Liepė visus surinktus vaikučio likučius kurie iškrito išmesti į šiukšliadėžę. Sakė tyrimo dėl kortelės nebuvimo nedarys...

Jaučiuosi sumautai.

As tame puslapyje skaiciau, kad geriausia pastoti per 6 menesius nuo persileidimo, bet sulaukius nors vienu mmm... Uzsikabinau skaityti, tai labai idomiai, kad daziausiai pirmas nestumas baigiasi persileidimu.. Tai matyt, tas antras pastojimas per artimiausia pusmeti sumazina antrojo persileidimo rizika.. Tipo, nebesiskaito pirmas...

O tu i sorpo nenori nunesti likuciu? Tiesa, menesi laukti ir 500 lt, bet.. nors ka cia, jie tik pasako ar buvo anomalijos, apsigimimai.. Ar verta.. Cia tavo nebepirmas toks ivykis?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 15:19)
Man OT kazkaip nuolat meluoja. Nusprendziau, kad OT metodas ne man. man kazkaip kalendoriukas elementarusis labiau padeda, as is tu laiminguju, kuriu ciklas reguliarus ir tvarkingas. BT man sunku ir nepatogu matuoti, tai nematuoju.

Zodziu, paskaicius straipsni, tampa aisku, kad persileidziama nuo visko. A, tiesa, oficialiai papildau gretas. mano persileidimas numatytas sestadieniui. Vakar per apziura mano dvynukai einant astuntai savaitei paskelbti zuvusiais. Vienas pries pora savaiciu zuvo, kitas pirmadieni, todel del jo dar vartojame vaistus iki sestadienio, o tada jau isitikinam jo mirtimi ir nutraukus vaistus pradedame valytis naturaliai.. Gydytoja nori apseiti be A. Persileidimo priezastis - angina ir auksta temperatura einant 5-6 nestumo savaitei. po ketvirto IUI.

kaip liudna... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 11, 16:45)
As tame puslapyje skaiciau, kad geriausia pastoti per 6 menesius nuo persileidimo, bet sulaukius nors vienu mmm... Uzsikabinau skaityti, tai labai idomiai, kad daziausiai pirmas nestumas baigiasi persileidimu.. Tai matyt, tas antras pastojimas per artimiausia pusmeti sumazina antrojo persileidimo rizika.. Tipo, nebesiskaito pirmas...

O tu i sorpo nenori nunesti likuciu? Tiesa, menesi laukti ir 500 lt, bet.. nors ka cia, jie tik pasako ar buvo anomalijos, apsigimimai.. Ar verta.. Cia tavo nebepirmas toks ivykis?

...man gydytoja ir minėjo, kad jei ilgai nelauki dar hormonai kurį laiką dirba nestuke.gif ir tai savotiškai lengviau organizmui dėl to po pirmos nesėkmės pastojau iškart - nesėkmingai, o po antros po pirmų mm ir išnešiojau vaikutį cool.gif
...dabar ir laukiu mm ir tada jau planuosim ax.gif
Atsakyti