Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 13, 12:31)
Geras klausimas.  Bet manau kad 95% gydytojų yra įsitikinę, kad mes tokios ir esam. Mano draugė psichologė pasakė, kad netektis kad ir tik užsimezgusio vaikelio yra tokia pati kaip ir tikra netektis žmogaus.  Todėl manęs neveikė postringavimai: "Kad taip matyt turėjo būti", "gamtos klaida - džiaukis kad anksčiau nei vėliau"... na ir panašiai, manau kiekviena panašios beletristikos girdėjom per akis. Vemt verčia. Man skauda vis dar.  Negaliu žiūrėti į nėštukes. Negaliu žiūrėti į tiksinčias liniuotes. Mane tiesiog siutas ima. Gerbiu tas, kurios sugeba susitvardyti.

mane ir tos kalbos siutina.. "nusiramink, jauna esi, viskas pries akis" (man jau 29 ir jau bandom 4 metus) "viskas bus gerai, tau pasiseks" o kaip tuom tiketi ir nebijoti, jei jau 3 kartus buvo blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 13, 12:05)
mane ir tos kalbos siutina.. "nusiramink, jauna esi, viskas pries akis" (man jau 29 ir jau bandom 4 metus) "viskas bus gerai, tau pasiseks" o kaip tuom tiketi ir nebijoti, jei jau 3 kartus buvo blogai g.gif

na mano situacija buvo panasi......tik as jau po 2 nesekmiu ieskojau problemos...ieskojau iv budu, kad sekantis kartas butu TAS sekmingasis....bet 3-iasis vel buvo nesekmingas....taciau, as ranku nenuleidau, bandziau viska...o gal kazkas pades....ir va 4-asis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 13, 13:05)

Man 40 sulaukus ta pati sakydavo.... blink.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 13, 13:51)
na mano situacija buvo panasi......tik as jau po 2 nesekmiu ieskojau problemos...ieskojau iv budu, kad sekantis kartas butu TAS sekmingasis....bet 3-iasis vel buvo nesekmingas....taciau, as ranku nenuleidau, bandziau viska...o gal kazkas pades....ir va 4-asis  thumbup.gif

Paveluotai sveikinu, puiki naujiena. Kazkada rasemes AZ, kai pati ieskojau kur kreiptis. Sekmes tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2012 01 13, 12:31)
Geras klausimas.  Bet manau kad 95% gydytojų yra įsitikinę, kad mes tokios ir esam. Mano draugė psichologė pasakė, kad netektis kad ir tik užsimezgusio vaikelio yra tokia pati kaip ir tikra netektis žmogaus.  Todėl manęs neveikė postringavimai: "Kad taip matyt turėjo būti", "gamtos klaida - džiaukis kad anksčiau nei vėliau"... na ir panašiai, manau kiekviena panašios beletristikos girdėjom per akis. Vemt verčia. Man skauda vis dar.  Negaliu žiūrėti į nėštukes. Negaliu žiūrėti į tiksinčias liniuotes. Mane tiesiog siutas ima. Gerbiu tas, kurios sugeba susitvardyti.

Nu taip, daktarai tikrai isitikine.. mane irgi siutina, kad "taip turejo buti".. taip norisi atrezti, kad cia tau taip turejo buti, o mane per klaida pasirinko.. bepigu kalbeti, kai pas pacia viskas gerai..
Papildyta:
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 13, 13:51)
na mano situacija buvo panasi......tik as jau po 2 nesekmiu ieskojau problemos...ieskojau iv budu, kad sekantis kartas butu TAS sekmingasis....bet 3-iasis vel buvo nesekmingas....taciau, as ranku nenuleidau, bandziau viska...o gal kazkas pades....ir va 4-asis  thumbup.gif

O ka tu padarei? Ka pabandei, kad pavyko?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 13, 12:58)
Man 40 sulaukus ta pati sakydavo....  blink.gif  doh.gif

Papildyta:

Paveluotai sveikinu, puiki naujiena. Kazkada rasemes AZ, kai pati ieskojau kur kreiptis. Sekmes tau.  4u.gif

Aciukas smile.gif
O kaip paciai sekas?
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 01 13, 14:08)
Aciukas  smile.gif
O kaip paciai sekas?

Kai kreipiausi privaciai, iskart ledai pajudejo. Dabar bent zinau kas vyksta ir kodel, rado priezasciu ir pas mane ir pas MB. Taigi pasiremontavus turiu vilciu dar suspeti i traukini mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas vakaras,
Niekad negalvojau,kad esu tokia skysta...paskaicius kiek Jums merginos teko/tenka isgyventi ,tai mano situacija lengvesne (jei galima taip sakyti ir lyginti...) bet is tikruju zaviuosi Jusu stiprybe 4u.gif Skauam
Turiu klausima, nerantu nete sau info...gal kuri gales is patirties pakomentuoti...mano atveju kai buvau pas gyd 13 sav , nesivystanti nestuma nustate 8 sav. bet genetike mazylio nemate,sake greiciausiai per 5 sav . rezorbavosi...buvau ir pas kita gyd,tai visgi jis suabejojo ir sake,kad negalejo visiskai rezorbuotis,turejo per echo bent jau konturai matytis..tai gal buvo tuscia gemaline puslyte, bet tada ar galejo normaliai augti iki 8 sav,ar neturejo jau anksciau sustoti HCG augti...mano klaida,kad nenuejau kokiu 7 savaiciu per echo paziureti...tiesiog gal jau tada zinociau kaip maziukas auga...gal tada jau butu aisku,kad ne viskas gerai ir nereiketu tu 13 sav. nestumo iliuzijos...siaip,vis galvoju ka ne taip padariau...gal reikejo kazka kitaip daryti..tiesiog tokia tikra buvau,kad viskas mums bus gerai... atrodo,kad kitas nestumas susvelnintu ta skausma,bet matyt dar anksti planuoti ...nes vis dar sunkus man penktadieniai...butent penktadieni mes skaiciuodavom vis nauja savaite...siandiena butu jau 15 sav...matyt,kol dar galva skaiciuoja savaites,neverta ir galvoti apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 01 13, 21:03)
Labas vakaras,
Niekad negalvojau,kad esu tokia skysta...paskaicius kiek Jums merginos teko/tenka isgyventi ,tai mano situacija lengvesne (jei galima taip sakyti ir lyginti...) bet is tikruju zaviuosi Jusu stiprybe 4u.gif Skauam
Turiu klausima, nerantu nete sau info...gal kuri gales is patirties pakomentuoti...mano atveju kai buvau pas gyd 13 sav , nesivystanti nestuma nustate 8 sav. bet genetike mazylio nemate,sake greiciausiai per 5 sav . rezorbavosi...buvau ir pas kita gyd,tai visgi jis suabejojo ir sake,kad negalejo visiskai rezorbuotis,turejo per echo bent jau konturai matytis..tai gal buvo tuscia gemaline puslyte, bet tada ar galejo normaliai augti iki 8 sav,ar neturejo jau anksciau sustoti HCG augti...mano klaida,kad nenuejau kokiu 7 savaiciu per echo paziureti...tiesiog gal jau tada zinociau kaip maziukas auga...gal tada jau butu aisku,kad ne viskas gerai ir nereiketu tu 13 sav. nestumo iliuzijos...siaip,vis galvoju ka ne taip padariau...gal reikejo kazka kitaip daryti..tiesiog tokia tikra buvau,kad viskas mums bus gerai... atrodo,kad kitas nestumas susvelnintu ta skausma,bet matyt dar anksti planuoti ...nes vis dar sunkus man penktadieniai...butent penktadieni mes skaiciuodavom vis nauja savaite...siandiena butu jau 15 sav...matyt,kol dar galva skaiciuoja savaites,neverta ir galvoti apie nestuke.gif

Labukas, sunku ką ir pasakyti, bet manau nereikia skaičiuoti kiek būtų, o susigyventi su tuo kaip yra blush2.gif nors, ir pati save pagaunu būtų 13 sav. blush2.gif
...kas dėl savęs kaltinimo - yra kaip yra, bet aš linkus netempti ilgai ir nestuke.gif apie 8 sav. jei viskas ok einu tiesiog pasitvirtinimui ar iš viso kas yra ir ar vietoj ax.gif
...o dėl tuščios pūslytės tai jei nepasišalino niekas tai tikriausiai taip ir buvo verysad.gif nes tiek a tiek savaiminio atveju stebima kas pasišalina ir net tiriama - ieškoma priežasties cool.gif
Atsakyti
nors, ir pati save pagaunu būtų 13 sav.

na manau skaičiuosit ilgai,tik gal vis rečiau "primesit" kiek jau būt jei būtų unsure.gif skaičiuoju ir aš....vis dar... Jau supčiau ir girdėčiau guuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 13 sausio 2012 - 21:32
[quote=fishke,2012 01 13, 22:30]
[quote=...sara...,2012 01 13, 22:25]
nors, ir pati save pagaunu būtų 13 sav. blush2.gif

na manau skaičiuosit ilgai,tik gal vis rečiau "primesit" kiek jau būt jei būtų unsure.gif skaičiuoju ir aš....vis dar... Jau supčiau ir girdėčiau guuu wub.gif
[/quote]

...bet su nauju nestuke.gif kažkiek vistiek kitaip skaičiuojasi (pamenu kaip laukiausi po pirmų dviejų nesėkmių, kažkaip lengviau buvo...) ax.gif
...tikiuosi ir šį kartą neužtruks nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi is mano klausimo ir diskusijos supratau, kad kiekvienai skauda be galo giliai, nors aplinkiniams tai atrodo smulkmena....As irgi negaliu ziureti i nestukes, ir ne todel, kad ju nekesciau ar linkeciau blogo, tiesiog tai kiekviena karta man duris i pasirdzius..... verysad.gif Dabar laukiasi keturios mano drauges, tarp kuriu buvo ir mano geriausia....buvo, nes kai persileidau antra karta ir mes susitikom is jos isgirdau, kad nera cia ko triznioti ir asaroti - bus tu vaiku, o jei nebus, tai vadinasi taip reikia verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bepigu kalbeti tai, kuri laukiasi antro vaikelio....Taip supykau, kad nezinau ar kada sirdyje isnyks tas randas....
Skauda ir tiek, net labai.....ir turbut visada skaudes....
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2012 01 14, 17:39)
taigi is mano klausimo ir diskusijos supratau, kad kiekvienai skauda be galo giliai, nors aplinkiniams tai atrodo smulkmena....As irgi negaliu ziureti i nestukes, ir ne todel, kad ju nekesciau ar linkeciau blogo, tiesiog tai kiekviena karta man duris i pasirdzius..... verysad.gif Dabar laukiasi keturios mano drauges, tarp kuriu buvo ir mano geriausia....buvo, nes kai persileidau antra karta ir mes susitikom is jos isgirdau, kad nera cia ko triznioti ir asaroti - bus tu vaiku, o jei nebus, tai vadinasi taip reikia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Bepigu kalbeti tai, kuri laukiasi antro vaikelio....Taip supykau, kad nezinau ar kada sirdyje isnyks tas randas....
Skauda ir tiek, net labai.....ir turbut visada skaudes....

Sakyčiau reto žiaurumo moteris..man buvo panašiai, su pirma netektim aplink buvo 3 nėštukės, tarp jų geriausia draugė, bet ji laukėsi po persileidimo tai ji mane labai suprato ir palaikė, su ja vienintele galėjau pasikalbėti, su kita iš vis nebebendrauju, nes ji visai nesupranta, susitinkam tik apie leliuką kalbos eina, kai aš pasakau, kokius tyrimus man tenka darytis ir kiek pinigų tai kainuoja - jai matosi, kad visai neįdomu, dzin, ji vėl pradeda apie vaiką pasakot...kažkaip negaliu su tokiais žmonės bendrauti, kai net nebando suprast kaip man sunku visgi, juolab kad neseniai jau ir antras žirniukas pabėgo.. unsure.gif dabar aplink mane 2 naujos nėštukės, 3 prieš tai buvusios jau su leliukais, realiai bendrauju su vienintele geriausia drauge, džiaugiuosi jos mažyle, ir stengiuosi neprarast vilties unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 14 sausio 2012 - 17:08