Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai III

ninora ir Majaj, labai pažįstamas jausmas.... 4u.gif
aš turiu porą draugių, su kuriom galiu apie tai kalbėti - jos kuo puikiausiai supranta, nes yra praėjusios beveik tą patį ką ir aš..
Bet pareikšti, kad "nėra čia ko tryznioti ir, kad bus tų vaikų", tai ką aš žinau.. doh.gif
Atsakyti
Mergytes,liudnai jus cia verysad.gif Bet viskas taip iki galo pazistama,ir nors praeity vis dar taip pat skaudu-ir uz save ir uz kitas.
Kantrybes,sveikatos ir stiprybes ir dar kart to pacio! Tikrai ateis ir jus laikas,nors dabar gal ir sunkiai tuo tikisi mirksiukas.gif (as po 8 praradimu,9 stipruoliuka nesioju)
Atsakyti
Sveikos, ir as papasakosiu, kaip man buvo. Tapau nescia, su vyru buvom labai laimingi, labai laukem. Vis nekantravau kada cia tie trys pirmieji nestumo menesiai praeis.zinojau, kad rizika didele, bet tik teoriskai, net nebuvo minties, kad man kas gali atsitikti. Pirma echoskopa dare 12sav. pamate tik tuscia gemaline puslele...sake laukti kol issivalys, o jei ne- po 2sav.vel pasirodyt.netrukus pradejo tepliot, veliau gausus kraujavimas, kreipiausi i gydytojus, dave hormonu dar paskatint issivalyma.taip ir baigesi mano nestumas net neprasidejes...turiu kelis patarimus, kurios tai patyre ar patirs.visu pirma nereikia gasdintis del kitu nestumu, ankstyvas persileidimas yra norma, gamtos atranka, 15-25proc.visu nestumu taip baigiasi del zinomu ar nezinomu priezasciu.po pirmo persileidimo, kaip po naturalaus proceso niekas netiria priezasciu, nes tam nera jokio reikalo. Jeigu persileidimai kartojasi, vadinasi tai jau nebe norma ir ieskoti priezasciu reikia, jeigu ji randama, tai gydoma.taigi reikia neprisigalvoti blogu dalyku, o nusiteikti optimistiskai. Kiti patarimai:jei gydytojai dar leidzia laukti, tai geriau, kad gimda issivalytu savaime, taip sveikiau, nors ir po chirurginio isikisimo siais laikais viskas gerai baigiasi.labai daug pazistu moteru, kurios po abrazijos po kelis vaikus pagimde.
Aisku, tos akimirkos, kai ekrane isvydau ne embrioniuka, o tik tuscia puslyte, ir is gydytojos zvilgsnio supratau, kad ne kas, tai nepamirsiu, cia jau visam gyvenimui isliks tas skausmas.bet guodziu save tuo, kad to nestumo kaip ir nebuvo, ne iki galo uzsimezge. ir tikrai esu nusiteikusi, kad ateity viskas bus ok.to ir kitoms linkiu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 14, 23:23)
Mergytes,liudnai jus cia  verysad.gif Bet viskas taip iki galo pazistama,ir nors praeity vis dar taip pat skaudu-ir uz save ir uz kitas.
Kantrybes,sveikatos ir stiprybes ir dar kart to pacio! Tikrai ateis ir jus laikas,nors dabar gal ir sunkiai tuo tikisi  mirksiukas.gif  (as po 8 praradimu,9 stipruoliuka nesioju)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar karta su visom sveikinuosi.Esu jau rasiusi sioje temukeje.Deja verysad.gif
Nepasiseke du kartus.Gandrus gaudom beveik 5 metus.
Buvau pas Abraiti, AFS tyrimas neigiamas, bet parase gerti aspirina iki 36 savaites g.gif Dar nepradejau, kazkodel vis svarstau.Iki nestumo sake but gerai apie men gert.Sakau, o tai kaip cia taip pataikyt? Tai tik rankom skestelejo.Dar kariotipu tyrimus darem, tai buvo geri
O sakykit ar esat kuri darius vyro Y chromosomos mikrodeleciju tyrima?Siuncia i Vilniu.Cia kaip suprantu i santariskes? Jei kas buvot gal pasakytumet kuri gyd siam tyrimui reikia rinktis ir ar mokamas jis? Siuntima turim
Bandysiu internetu gaudyt talonelius.I registracija kol kas nepavyko priskambint
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai istorijos nepasakosiu, viskas kaip ir pas visas..nesivystantis..kadangi savaiteliu nedaug bandau vaistu pagalba kad viskas issivlaytu ir isvengti A.. tik vat klausimas, kam naturaliai buvo ar su vaistukais, kiek laiko viskas valesi? as suprantu as dar nedaug dienu laukiu nuo penktadienio vakaro, bet idomu kada jau bus galima atsigauti ir fiziskai ir psichologiskai..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 16, 17:26)
Sveikos  4u.gif
Labai istorijos nepasakosiu, viskas kaip ir pas visas..nesivystantis..kadangi savaiteliu nedaug bandau vaistu pagalba kad viskas issivlaytu ir isvengti A.. tik vat klausimas, kam naturaliai buvo ar su vaistukais, kiek laiko viskas valesi? as suprantu as dar nedaug dienu laukiu nuo penktadienio vakaro, bet idomu kada jau bus galima atsigauti ir fiziskai ir psichologiskai..

...o tave su vaistukais namo išleido, nes mane stebėjo parą (kol viskas pasišalino ir žiūrėjo echo), o dabar jau nuo sausio 5 d. tai tik šiandien viskas pagaliau nurimo, bet mum buvo lygiai 12 sav. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 16, 17:26)
Sveikos  4u.gif

labas.man irgi taip buvo,liepe laukt kol savaime issivalys,bet jokiu vaistu nedave,man valesi visa diena pilvas skaudejo kaip per saremius,ten bego....kentejau..buvo penktad.pirmadieni nuvaziavau i ligonine kad paziuretu ar viskas svaru,deja liepe gultis i ligonine ir daryt A,ta pacia diena isleido namo.fiziskai jauciuos gerai,o psichologiskai tai nekaip.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 16, 16:26)
tik vat klausimas, kam naturaliai buvo ar su vaistukais, kiek laiko viskas valesi?

Man pradėjo teplioti 3iadienį, baigė kitą 4tadienį. ... 8 dienas. Man buvo beveik 8 sav nėštumas.
Atsakyti
As irgi vis nepersileidziu.. Vienas jau 4 savaites kazkur nebesivysto, kitas 2.. sia savaite dar laukiu naturalaus kraujavimo su ketanovu po pazastim, o pirmadieni pas gydytoja is pacio ryto ir spres ka daryti..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 16, 20:31)
As irgi vis nepersileidziu.. Vienas jau 4 savaites kazkur nebesivysto, kitas 2.. sia savaite dar laukiu naturalaus kraujavimo su ketanovu po pazastim, o pirmadieni pas gydytoja is pacio ryto ir spres ka daryti..

Tu Maidenana esi tokia stipri,kituose skyreliuose skaiciau apie tavo patirti visuose tuose reikaluose ir as stebiuosi kaip galima tiek istverti,kiek reikia stiprybes ir kantrybes..as tikrai tiek negaleciau,kad ir kaip labai noreciau vaikelio...
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 16, 17:37)
...o tave su vaistukais namo išleido, nes mane stebėjo parą (kol viskas pasišalino ir žiūrėjo echo), o dabar jau nuo sausio 5 d. tai tik šiandien viskas pagaliau nurimo, bet mum buvo lygiai 12 sav.  blush2.gif

Mane isleido, nes as prasiau o ir gyd sake galiu, nes neturetu bt laabai didelis kraujavimas pavojingas gyvybei pagal juos. Be to jei ka gi galima nuvaziuoti bet kada i priemima.. Tik vat as kaip supratau, kad ten toli grazu ne vienos dienos procesas naturaliai ar su vaistais, nes ten valosi vistiek palaipsniui, priklausomai ir nuo gleivines..pas mane dar gleicvines yra daug, tai dar treciadieni ziures. bet cia man gi tik nuo penktadienio nakties viskas, o as matyt per greitai noriu kad jau butu pabaiga. kai pagalvoji dar tik trys paros praejo..
Atsakyti