QUOTE(_noraa_ @ 2011 10 03, 19:35)
sveikos,as po daktares .zodziu po biopsijos atsakymas CIN3\carcinoma in situ;D06)apie radikaluma nieko neraso,raso tik ,pakites epitelis ilinksta i endocervikalines liaukas.siulo dabar man nelaukti to citologinio pakartojimo,o daryti kugine konizacija,gal kas ka gali patart?maciau ,kad kazkam buvo tokia diagnoze ar daryti konizacija ar tiketis,kad imdama biopsija pridegino ir tas blogas lasteles?daktare sake,kad galiu pagalvoti,bet labai bijau,kad nebutu blogiau-tai linkstu prie to,kad greiciau ta konizacija atliktu,patarkit prasau,kas galit,aciu
pas mane buvo toks pats atsakymas. Dariausi konizacija, nes gydytoja irgi apziurejusi is pradziu sake kad pakites mazas plotelis ir biopsijos metu viska pasalins, bet kai gavo atsakyma is kart man skambino ir liepe kuo skubiau darytis konizacija. Is pradziu labai issigandau, biski pazliumbiau, bet paskui nusiraminau ir susiemiau, dziaugiuosi kad visgi ejau tikrintis ir rado ir kad pasalino. Pries konizacija dar gydytojas man parode kad pakites tikrai mazas plotelis. Sestadieni gavau laiska kad atvykti pasidaryti OCT balandzio 2d. tai tikriausiai kad viska pasalino

18d turiu konsultacija del nepastojimo, tai reiks prasyt gal gydytoja matys kompe kokia nors info apie ta mano konizacija

nors gal butu kviete jie mane vel jei ne viskas butu pasalinta
Siuo metu labiausiai noriu kuo greiciau pastoti
Sakykit mergytes ar nieko tokio kad gydytojas man jau po 4savaiciu leido testi leliaus planavima? Daug kur raso kad myletis is vis negalima 4sav. ir paskui dar 4 reikia saugotis prezervatyvu

Nes as svajoju kad va sulauksiu mmm ir vel bandysim saukti gandrus