Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

Sveikutes,

na va as jau po proceduros biggrin.gif Vakar pirmoj dienos pusej susitvarkiau thumbup.gif

Visoms bijancioms ir laukiancioms,pasakysiu:Nieko ten baisaus 4u.gif
Sunkiausia buvo laukti...Taip supratau,kad man vietine nejautra taike,nes uzmigus nebuvau..Pagulde ant to stalo,apraizge visokiais slangeliais ir leido vaistus.Galva pradejo suktis,suktis..nu galvoju kada gi cia as uzmigsiu...
O tik op...sako man:VISKAS JAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nuveze i palata,liepe miegot,bet nebuvo noro.Tai pagulejau biski,atvaziavo dukterecia po valandos ir issiveze mane.Siandien tik vos vos silpnuma jauciu,bet nei skauda,nei kraujuoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O tiek baimes turejau doh.gif
Atsakyti
anolliukas - sveikateles tau ir lauksim tavo geru rezultatu 4u.gif

Mergaites, as su klausimu - gine sake kad paciai reikia isigyti slapiu terpiu tyrima - va ir noriu paklausti - kur pirkot, ar jum gines pacios dave?
Atsakyti
pirmadieni lekiu pas daktare,tai pazesiu kas ten ant to lapo parasyta ar viskas pasalinta ar dar yra pakitimu,nes jin man tik telef pranese.IN VINO,kaip suprast paciai pirktis?o tai tavo gine neturi?na ,idomiai cia.pirma kart girdziu g.gif aciu visoms uz palaikyma ir sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Na sake poliklinika neturi butent slapiu terpiu tyrimo, nes jis nekompensuojamas valstybes. tai man sake nusipirkti arba aisku eit privazciai...
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 09 30, 16:42)
Na sake poliklinika neturi butent slapiu terpiu tyrimo, nes jis nekompensuojamas valstybes. tai man sake nusipirkti arba aisku eit privazciai...

Keista. blink.gif Maniškė ne privačiai mane priima, bet apie šlapio tyrimo įsigijimą nieko nesakė. g.gif Tik pasakė, kad gal darom šlapią ir tiek......
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2011 09 30, 18:52)
Keista.  blink.gif  Maniškė ne privačiai mane priima, bet apie šlapio tyrimo įsigijimą nieko nesakė. g.gif Tik pasakė, kad gal darom šlapią ir tiek......

tai va,kad dauguma db tik slapia ir siulo ir kazin kur jau cia parduotu,negi vaistinej g.gif as tai vitaminu prisipirkau imunitetui stiprint,stabdanciu piktybiniu lasteliu susidaryma..kazin pades g.gif ar atsiprasant,tik pinigai i bala doh.gif taip bandau pozityviai nusiteikt,bet ir vel pagaunu save galvojant-o jeigu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijapinavija @ 2011 09 28, 22:35)
Nenueis,nevyksta viskas taip greit.. Tiesiog reikes dazniau daryti kontrolinius tepinelius ir tiek.Tu tik nepergyvenk 4u.gif
Nes visos ligos nuo nervu... mirksiukas.gif

Tikrai nenoriu nieko gasdinti, bet kai kada pakitimai i blogaja puse pakrypsta gan greitai. Mano atveju nuo Cin1-2 iki cin3 carcinoma in situ pakito per 7 menesius unsure.gif dabar esu po konizacijos ir laukiu atsakymo ir labai tikiuosi kad viskas buvo sekmingai pasalinta unsure.gif

QUOTE(_noraa_ @ 2011 09 29, 19:43)
o ka jus mastot -patarkit prasau,gal man prasyti konizacijos?nes biopsijos metu rado ta CIN3 ir tipo sako,tikekimes,kad su biopsija ir ta visa ispjove?bet tai kaip zinot dabar?ar laukt 4men kol is naujo citologini padarys... :4u:aciu uz patarimus

Nereiks tau laukti 4 menesius, kai bus biopsijos atsakymas tada ir zinosi ar tikrai viska pasalino. Jei labai neramu paskambink gydytojai ir pasiteirauk kada bus biopsijos atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 10 01, 17:39)
Tikrai nenoriu nieko gasdinti, bet kai kada pakitimai i blogaja puse pakrypsta gan greitai. Mano atveju nuo Cin1-2 iki cin3 carcinoma in situ pakito per 7 menesius  unsure.gif dabar esu po konizacijos ir laukiu atsakymo ir labai tikiuosi kad viskas buvo sekmingai pasalinta  unsure.gif
Nereiks tau laukti 4 menesius, kai bus biopsijos atsakymas tada ir zinosi ar tikrai viska pasalino. Jei labai neramu paskambink gydytojai ir pasiteirauk kada bus biopsijos atsakymas.

tai as kai jai paskambinau,ji man ir pasake,kad biopsijos atsakymas CIN3,bet va nepaklausiau,ar radikaliai pasalinta,ar ten dar kas liko,sakau tai kas toliau,ji sako po 4men kartosim citologini ir tipo matysim,bet jei pasalinta neviskas,tai gal prasyt ,kad db jau trumpintu kakleli,nebelaukti tu 4 men ir speliot ar cia bus geras citologinis ar dar kas blogiau.ka?nebezinau.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, o kada jau galima biski ka dirbti, nes jau namus vaikai apverte aukstyn kojom ir reikia kazkaip pasitvarkyt o as vis bijau, kad tik kraujuot nepradeciau....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 10 02, 13:53)
Noreciau paklausti, o kada jau galima biski ka dirbti, nes jau namus vaikai apverte aukstyn kojom ir reikia kazkaip pasitvarkyt o as vis bijau, kad tik kraujuot nepradeciau....

Na as manau kiekvienai pagal save reikia ziureti...As kadangi gerai jauciuosi tai ir pasitvarkau po truputi,aisku saugau save kiek imanoma...
Atsakyti
man atrodo tas dvi savaites reiketu pasisaugoti, nieko nesidarbuoti, nes as nepasisaugojau ir nukraujavau gavo is naujo prideginti verysad.gif
Atsakyti
sveikos,as po daktares .zodziu po biopsijos atsakymas CIN3\carcinoma in situ;D06)apie radikaluma nieko neraso,raso tik ,pakites epitelis ilinksta i endocervikalines liaukas.siulo dabar man nelaukti to citologinio pakartojimo,o daryti kugine konizacija,gal kas ka gali patart?maciau ,kad kazkam buvo tokia diagnoze ar daryti konizacija ar tiketis,kad imdama biopsija pridegino ir tas blogas lasteles?daktare sake,kad galiu pagalvoti,bet labai bijau,kad nebutu blogiau-tai linkstu prie to,kad greiciau ta konizacija atliktu,patarkit prasau,kas galit,aciu cray.gif 4u.gif
Atsakyti