Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Jarida @ 2011 12 21, 19:43)
Sveikos mergaites 4u.gif
jungiuosi prie jusu ir as.Mano tyrimas blogas tepinelio iskviete mane i poliklinika dabar prirase zvakuciu po nauju ims pakartotinai, o dar lelyte savo maitinu gaus mergaite vaistu per pienuka unsure.gif zliumbiau puse dienos bet po to susiemiu.dovanele kaledoms  unsure.gif ar buvo kam kad tos zvakutes padejo? ar tik laikinai?

Sveikute,
Man po dukriuko gimimo tas pats buvo.sunaudojus zvakutes,atsakymas buvo geras.bet po 3 metu reikalai pablogejo.teko jungtis i siu sauniu merginu buri.bet taip nebutinai turi ir Tau nutikt mirksiukas.gif
Nepergyven ir nestresuok pirma laiko 4u.gif tai irgi kenkia.ne tik Tau,bet ir mazylei smile.gif
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif
Jungiosi prie jusu ax.gif sausio 24 numatyta konizacija doh.gif kazkaip baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2011 12 28, 21:52)
Laba mergaites 4u.gif
Jungiosi prie jusu  ax.gif sausio 24 numatyta konizacija  doh.gif kazkaip baisu  blink.gif

labukas 4u.gif pacios konizacijos nesibaimink,svarbu,kad viska pasalintu 4u.gif ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 12 29, 09:45)
labukas 4u.gif pacios konizacijos nesibaimink,svarbu,kad viska pasalintu 4u.gif ir viskas bus gerai 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
tai konizacjos ir nebijau, norisi kad viska pasalintu ir neliktu tos zarazos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2011 12 29, 10:26)
Labas rytas  4u.gif
tai konizacjos ir nebijau, norisi kad viska pasalintu ir neliktu tos zarazos  ax.gif

Mergaites turiu klausymu jums, nes is to did. "dziaugsmo" pamirsau pas gydytoja pasiklausti doh.gif
Cia jau gal atsakys tos kurioms jau dare blush2.gif
1)Kiek laiko trunka konizacija?
2)Ar iskart namo paleisdzia?
3)Ka su savimi turet reikia?
4)Ar po konizacijos normali savijauta ir gali buti darbingas, ar kazkiek laikosunkiai buna?
5)ar galima normaliai sedet?
Na kolkas tiek, nes daba net neisivaizduoju ka dar noreciau paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2011 12 29, 12:10)
Mergaites turiu klausymu jums, nes is to did. "dziaugsmo" pamirsau pas gydytoja pasiklausti  doh.gif
Cia jau gal atsakys tos kurioms jau dare  blush2.gif
1)Kiek laiko trunka konizacija?
2)Ar iskart namo paleisdzia?
3)Ka su savimi turet reikia?
4)Ar po konizacijos normali savijauta ir gali buti darbingas, ar kazkiek laikosunkiai buna?
5)ar galima normaliai sedet?
Na kolkas tiek, nes daba net neisivaizduoju ka dar noreciau paklaust  blush2.gif

turbut kiekvienai kitaip,pvz man kai dare konizacija(santariskese),paleido po 2 valandu,turejau tik tapkes(tokia marska ir chalata dave smile.gif ,savo liepe nesivilkti,sako imk musu smile.gif ),man tai savijauta buvo gera,vakare masina vairavau,truputi tepe ir maude pilva,liepe sunkiai nesitampyt ir nekiloti,kad kraujuot nepradetum,del sedejimo tai man nieko nesijaute.o va lik Kauno klinikose 2 dienas laiko g.gif kur darys jums? 4u.gif po narkozes lengvai sukos galva,bet as net neuzmigau,nes prasiau kuo maziau tos narkozes,trunka konizacija turbut ir nuo kiek daug iskabint reikia,man apie 10min truko,greit ten 4u.gif nes tiek moteru su tokiom problemomis nesitikejau,veza viena po kitos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 12 29, 15:16)
turbut kiekvienai kitaip,

Man mano ginekologe darys VGN smile.gif
O po kiek laiko ateina atsakymas del o ka ispjauna? Man dar sunku vadinti terminais viska doh.gif
Atsakyti
Sveika, OSN mirksiukas.gif Nesmagu kad tave sutikau sioje temeleje...
Del tavo kalsuimu - kadangi man dare Diagnostikos centro dienos chirurgijos skyriuje - tai paleido gal po poros valandu.
Nieko su savimi nereikia tureti - bent jau man viska dave.
Po narkozes jauciausi ne kaip (na matyt individualu), labai ilgai po to miegojau, man skaudejo...Operacijso metu negalejo niekaip sustabdyti kraujavimo - tai man viskas uztruko - tamponavo, degino ir tt,... - teko daznai vazineti pas gydytoja... Siaip labai kraujavau - jei kiek pasidarbuodavau ir bac... zodizu 2 savaites reikai save palepinti bet kokiu atveju mirksiukas.gif Kas dar - svarbiasuia kad viska pasalintu; o tada beliek alaukti rezultatu... O tau jau dare biopsija? Kokie pakitimai?
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 12 29, 15:36)
Sveika, OSN  mirksiukas.gif Nesmagu kad tave sutikau sioje temeleje...
Del tavo kalsuimu - kadangi man dare Diagnostikos centro dienos chirurgijos skyriuje - tai paleido gal po poros valandu.
Nieko su savimi nereikia tureti - bent jau man viska dave.
Po narkozes jauciausi ne kaip (na matyt individualu), labai ilgai po to miegojau, man skaudejo...Operacijso metu negalejo niekaip sustabdyti kraujavimo - tai man viskas uztruko - tamponavo, degino ir tt,... - teko daznai vazineti pas gydytoja... Siaip labai kraujavau - jei kiek pasidarbuodavau ir bac... zodizu 2 savaites reikai save palepinti bet kokiu atveju  mirksiukas.gif  Kas dar - svarbiasuia kad viska pasalintu; o tada beliek alaukti rezultatu... O tau jau dare biopsija?  Kokie pakitimai?

Laba mirksiukas.gif Jo D keliai nezinomi ir cia teko dar pasimatyt 4u.gif
Is to ka rado gydytoja net nesiule daryti biopsija, is tepenelio kuri dare sake pakitimai yra ir labai rimti, tad geriau kuo greiciau padaryt konizacija ir nelaukt, jei nebuciau uztrukus nes vaiku neturejau kam palikt, jau butu padare, bet kadangi uzstabdziau tai darysim sausi po mmm.
O is to dziaugsmo net pamirsau pasiklausti viska normaliau, tad dabar tiksliai ir ne isivaidduoju kokia realiai padetis pas mane. Gal is vienos puses ir geriau ir taip nervu uztenka, maziau zinau ramiau biggrin.gif
O darys mano gine pas kuria gimdziau ir kuri mane priziuri, tad tikrai nemanau kad jebut rimtai nesiulytu taip greit viska tvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2011 12 29, 16:34)
Man mano ginekologe darys VGN  smile.gif
O po kiek laiko ateina atsakymas del o ka ispjauna? Man dar sunku vadinti terminais viska  doh.gif

as lik po 5 dienu zinojau atsakyma(per savaite tikrai pasako).
Atsakyti
bet jus cia visos rasote apie konizacija kaip apie nesveiku audiniu pasalinima? O yra kam dare konizacija, kuri kitaip vadinama kūgine biopsija , t.y. kai paimamas didesnis (palyginus su paprasta biopsija) gabalas tik tyrimui o ne zidinio pasalinimui? ar nera skirtumo kaip ta pavadinsi ir visas procesas vyksta vienodai?
Atsakyti
QUOTE(Clarissa @ 2011 12 30, 14:30)
bet jus cia visos rasote apie konizacija kaip apie nesveiku audiniu pasalinima? O yra kam dare konizacija, kuri kitaip vadinama kūgine biopsija , t.y. kai paimamas didesnis (palyginus su paprasta biopsija) gabalas tik tyrimui o ne zidinio pasalinimui? ar nera skirtumo kaip ta pavadinsi ir visas procesas vyksta vienodai?

Seip viskas vienodai vyksta kiek suprantu, nes man nedare biopsijos ir kaip paaiskino, tai ispjaus kugio firmos ta vieta kur yra pakitimai ir veliau jau sius patikrinimui bet kartu jau pasalinant zydini, na bent man taip paaiskino g.gif
O gal irgi kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti