nu va pridaviau vakar tyrima, po 3 sav bus atsakymai.Tikiuosi viskas bus gerai
Sveikos mergaites
taip ilgai laukt teks
stiprybes visoms
QUOTE(Jarida @ 2012 01 03, 09:55)
Sveikos mergaites
taip ilgai laukt teks
stiprybes visoms 
Linkiu geru atsakymu
Ziuriu irgi rugsejinuke turi
QUOTE(Osn @ 2012 01 03, 11:20)
aha ir nedaug skiriasi
Gal gan kvailas klausymas, bet pastaroju metu pastebejau gan daug tokias bedas turinciu merginu atsirado kaip kad pas mus, kodel jos atsiranda, del ko tie pakitimai ir glogumai atsiranda
As galvoju gal daugiau tems kurios jau gimdziusos buna
QUOTE(Osn @ 2012 01 03, 16:13)
Gal gan kvailas klausymas, bet pastaroju metu pastebejau gan daug tokias bedas turinciu merginu atsirado kaip kad pas mus, kodel jos atsiranda, del ko tie pakitimai ir glogumai atsiranda
As galvoju gal daugiau tems kurios jau gimdziusos buna 
O tu susirask nete kokį straipsnį apie ŽPV ir gausi atsakymus į savo klausimu.
QUOTE(Jarida @ 2012 01 03, 10:55)
Sveikos mergaites
taip ilgai laukt teks
stiprybes visoms 
o kodel taip ilgai?kokius dare?
Sveikutes visas su naujaisiais 2012
tikiuosi mums visoms cia esancioms likimo draugems sie metai bus sekmingi ir mes neisgirsime blogu atsakymu.
nors man paciai baigsis mmmm ir reikes daryti OCT arteja tas laikas ir vel blogos nuotaikos apima verklenu kada tai baigsis??
tikiuosi mums visoms cia esancioms likimo draugems sie metai bus sekmingi ir mes neisgirsime blogu atsakymu.
nors man paciai baigsis mmmm ir reikes daryti OCT arteja tas laikas ir vel blogos nuotaikos apima verklenu kada tai baigsis??
QUOTE(vaiva29 @ 2012 01 05, 03:26)
Sveikutes visas su naujaisiais 2012
laikykis
Laba, kazkaip ar nedaskaiciau ar kazka praziopsojau, bet noriu paklaust ar po konizacijos reikia iklotu? Nes mano supratimu reikia koki isidet ar as klistu?
Įklotų tikrai reikia
Daugiau ar mažiau teplioja
Daugiau ar mažiau teplioja
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 01 05, 14:27)
aciu uz info
As labai tikiu kad neberas man HSIL nes buvo tikimybe kad atsinaujins.ir kiek zinau tik 2 kartus konizacija galima daryti.o kas tada laukia?jei jau negerumai vel puola?
tikejimas ir isitikinimai labai daug mums ka duoda, bet pasamoneje vistiek kazkokios mintys kamuoja
tikejimas ir isitikinimai labai daug mums ka duoda, bet pasamoneje vistiek kazkokios mintys kamuoja