Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

Sveikos mergaites
nu va pridaviau vakar tyrima, po 3 sav bus atsakymai.Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif taip ilgai laukt teks unsure.gif stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 03 sausio 2012 - 09:56
QUOTE(Jarida @ 2012 01 03, 09:55)
Sveikos mergaites
nu va pridaviau vakar tyrima, po 3 sav bus atsakymai.Tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif taip ilgai laukt teks  unsure.gif stiprybes visoms  4u.gif

Linkiu geru atsakymu 4u.gif
Ziuriu irgi rugsejinuke turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osn: 03 sausio 2012 - 11:24
QUOTE(Osn @ 2012 01 03, 11:20)
Linkiu geru atsakymu  4u.gif
Ziuriu irgi rugsejinuke turi  ax.gif

aha ir nedaug skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Gal gan kvailas klausymas, bet pastaroju metu pastebejau gan daug tokias bedas turinciu merginu atsirado kaip kad pas mus, kodel jos atsiranda, del ko tie pakitimai ir glogumai atsiranda g.gif As galvoju gal daugiau tems kurios jau gimdziusos buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osn @ 2012 01 03, 16:13)
Gal gan kvailas klausymas, bet pastaroju metu pastebejau gan daug tokias bedas turinciu merginu atsirado kaip kad pas mus, kodel jos atsiranda, del ko tie pakitimai ir glogumai atsiranda  g.gif As galvoju gal daugiau tems kurios jau gimdziusos buna  g.gif

O tu susirask nete kokį straipsnį apie ŽPV ir gausi atsakymus į savo klausimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 01 03, 10:55)
Sveikos mergaites
nu va pridaviau vakar tyrima, po 3 sav bus atsakymai.Tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif taip ilgai laukt teks  unsure.gif stiprybes visoms  4u.gif

o kodel taip ilgai?kokius dare? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visas su naujaisiais 2012 4u.gif
tikiuosi mums visoms cia esancioms likimo draugems sie metai bus sekmingi ir mes neisgirsime blogu atsakymu. mirksiukas.gif
nors man paciai baigsis mmmm ir reikes daryti OCT arteja tas laikas ir vel blogos nuotaikos apima verklenu kada tai baigsis?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva29 @ 2012 01 05, 03:26)
Sveikutes visas su naujaisiais 2012 4u.gif
tikiuosi mums visoms cia esancioms likimo draugems sie metai bus sekmingi ir mes neisgirsime blogu atsakymu. mirksiukas.gif
nors man paciai baigsis mmmm ir reikes daryti OCT arteja tas laikas ir vel blogos nuotaikos apima verklenu kada tai baigsis?? verysad.gif

laikykis 4u.gif group.gif reikia tiketi,as irgi laukiu atsakymu ir labai tikiu,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Laba, kazkaip ar nedaskaiciau ar kazka praziopsojau, bet noriu paklaust ar po konizacijos reikia iklotu? Nes mano supratimu reikia koki isidet ar as klistu? g.gif
Atsakyti
Įklotų tikrai reikia
Daugiau ar mažiau teplioja
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2012 01 05, 14:27)
Įklotų tikrai reikia
Daugiau ar mažiau teplioja

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
As labai tikiu kad neberas man HSIL nes buvo tikimybe kad atsinaujins.ir kiek zinau tik 2 kartus konizacija galima daryti.o kas tada laukia?jei jau negerumai vel puola?
tikejimas ir isitikinimai labai daug mums ka duoda, bet pasamoneje vistiek kazkokios mintys kamuoja
Atsakyti