aciu visoms uz atsakymus ir palaikyma

QUOTE(in vino @ 2011 09 23, 09:09)
Sveikutes. Ziorga - jau tau mergaites atsake, man taip buvo - po konizacijos atejo atsakymas Cin 3. Mano atveju atsakyme buvo aiskiai [arasyta, kad pjuvio krastuose pakitimu nera - vadinasi visa blogi pasalino. Pasikalbek su gydytoja - ji juk geriau zino. Del gydymo - tai individualu, amno atveju rado dar dideli uzdegima, tad teko gerti antibiotikus. Kitoms, kaip suparantu, jei viskas gerai pasalinta jokio gydymo nera. Lieka tik laukti pakartotiniu tyrimu.
Mano atsakyme parasyta: radikalumo nustatyti negalima, yra zidiniu be pavirsinio epitelio operaciniame pjuvyje. Taip suprantu, kad nera aisku ar viska pavyko gerai pasalinti... Man taip pat rado dideli uzdegima ir jau sugeriau antibijotiku kursa, o dabar zvakuciu eile atejusi. tai gal tas neaiskuma dar ir del to kyla. na ateis laikas paaiskes.
QUOTE(saulele1982 @ 2011 09 23, 09:56)
Limour atsakysiu į tavo klausimus.
Taip pat atsakyme buvo nurodyti viso blogio matmenys, o tai reiškia, kad pavyko viską pašalinti.
Taip pat atsakyme buvo nurodyti viso blogio matmenys, o tai reiškia, kad pavyko viską pašalinti.
Atsakymuose parasyta 3 gimdos kaklelio konuso fragmentai, didziausias 3.7x2x0.6cm. tai vat ir nesuprantu kaip cia yra ar viskas ar ne. na bet eisiu antradieni pas gydytoja ir issiaiskinsiu viska iki galo.