Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 09 27, 16:01)
Biski isgasdinai  blink.gif bet man tik vakar ryte dare konizacija, siandien ryte tokio kraujo pasirode, o dabar visa diena kaip ir normalios mmm. Tikiuosi viskas gerai bus  unsure.gif

Aisku saukstai po pietu, bet nederejo konizacijso daryti tuo laiku kai menesines turi prasidet. mane is kart ispejo kad pasiplanuociau po ju... nes kai kraujuoji nezinai del ko.. ar kazkas negerai ar tiesiog menesines... cia jau daktarai turejo tave ispeti sad.gif
Atsakyti
Na as jau po konizacijos, vaziuodama skaiciau savo siuntima tai pas mane rasta CIN 1-2 HSIL, operacija praejo neblogai. Vis dar sukasi galva, nekraujuoju tik siek tiek teplioja vandeningom isskyrom. Pas daktare po 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 09 27, 20:05)
Na as jau po konizacijos, vaziuodama skaiciau savo siuntima tai pas mane rasta CIN 1-2 HSIL, operacija praejo neblogai. Vis dar sukasi galva, nekraujuoju tik siek tiek teplioja vandeningom isskyrom. Pas daktare po 10 dienu.

Kuo daugiau ilsėkis ir saugok save, na ir aišku laukiam gerų atsakymų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 09 27, 18:58)
Aisku saukstai po pietu, bet nederejo konizacijso daryti tuo laiku kai menesines turi prasidet. mane is kart ispejo kad pasiplanuociau po ju...  nes kai kraujuoji nezinai del ko.. ar kazkas negerai ar tiesiog menesines... cia jau daktarai turejo tave ispeti sad.gif

g.gif na idomu kaip cia su manim bus, dabar vakare tai visai nedaug kraujuoju, nors mano ir mmm nebuna gausios g.gif nesuprantu kodel jis man tada neatidejo kitai dienai, nes as jam sakiau kad kaip tik man dabar turi prasidet mmm g.gif labai labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif
Sakykit mergytes kiek mazdaug laiko jauciat maudima pilvo apacioj po konizacijos?
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 09 28, 00:10)
g.gif na idomu kaip cia su manim bus, dabar vakare tai visai nedaug kraujuoju, nors mano ir mmm nebuna gausios  g.gif nesuprantu kodel jis man tada neatidejo kitai dienai, nes as jam sakiau kad kaip tik man dabar turi prasidet mmm  g.gif labai labai tikiuosi kad viskas bus gerai  ax.gif
Sakykit mergytes kiek mazdaug laiko jauciat maudima pilvo apacioj po konizacijos?

senokai tai buvo... bet keik pamenu apie dvi savaites... jeigu tik pakeldavau sunkiau ar padirbedavau ir kast tempdavo pilva, bet as save labai saugojau, tau to paties linkiu 4u.gif

Atsakyti
joanaxxxx - tempimas ir nemalonus jusmas man buvo ilgai - apie tris savaites kokias...O tau tai keistai kad pries mmm operavo - man tai aiskino, kad geraisuia iskart po mm daryti, nes taip mazesne visokiu infekciju tikimybe g.gif Bet jei ne svieziu (skaisciu )krauju kraujieji - tai matyt tik paprastos mm tau.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Rytoj keliauju darytis konizacijos..Bijau siaubingai.Ir gal ne tiek pacios operacijos kiek pooperacinio periodo,esu visiskai neatspari skausmui ir neisivaizduoju kaip reikes su vaiku(1.5m beveik) tvarkytis..
Pasirinkau bendra nejautra,bet dabar dvejoju ar teisingai padariau?
Taip suprantu,kad isleidzia namo ta pacia diena?
Atsakyti
QUOTE(anolliukas @ 2011 09 28, 12:20)
Sveikos merginos,
Rytoj keliauju darytis konizacijos..Bijau siaubingai.Ir gal ne tiek pacios operacijos kiek pooperacinio periodo,esu visiskai neatspari skausmui ir neisivaizduoju kaip reikes su vaiku(1.5m beveik) tvarkytis..
Pasirinkau bendra nejautra,bet dabar dvejoju ar teisingai padariau?
Taip suprantu,kad isleidzia namo ta pacia diena?

Sveika, Anolliuk... viskas busd gerai. Paprasyk kad artimieji padetu pirmomis dienosmi su vaiku. Stenkis kuo daugiau guleti, letai judeti ir nieko nekelti. Jeigu save taip saugosi, gis viskas greitai smile.gif ir nepasiduok apgaulingam jausmui kad viskas gerai.. atrodo jau sveika, gali pulti darbuotis nesti vaika ir pan... nes pradesi kraujuoti, ir sustabdyti bus sunku (tiksliau gali buti sunku) taip kad geriau apsidrausk ir nusiteik poilsiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2011 09 28, 12:31)
Sveika, Anolliuk... viskas busd gerai. Paprasyk kad artimieji padetu pirmomis dienosmi su  vaiku. Stenkis kuo daugiau guleti, letai judeti ir nieko nekelti. Jeigu save taip saugosi, gis viskas greitai smile.gif ir nepasiduok apgaulingam jausmui kad viskas gerai.. atrodo jau sveika, gali pulti darbuotis nesti vaika ir pan... nes pradesi kraujuoti, ir sustabdyti bus sunku (tiksliau gali buti sunku) taip kad geriau apsidrausk ir nusiteik poilsiui  4u.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif
Taip suprantu jei rytoj man atliks procedura tai ir paleis namo?Ar kam nors teko ilgiau guleti?
Atsakyti
mane paleido ta pacia diena, vakar ryte10 pagulde ant stalo 12 atsikeliau po narkozes, o apie 3 jau vaziavau namo. Vaikai mano pas tevus tai antra diena vartausi lovoj. Ir tikrai dziaugiuosi kad narkoze buvo, nejutau nieko ir nemaciau....
Atsakyti
Sveikos merginos, labai reikia Jūsų patarimo. Mano ginė siunčia mane kaklelio operacijai, bet nežinau į kokią ligoninę prašytis siuntimo. Veiksmas Vilniuje. Gal patarsit pas ką Jūs operavotės. Nelabai ką pažįstu, o papulti pas bet ką nelabai noriu. Rekomendavo man gyd. Špurienę (dirba Santariškėse), bet kaip pas ją prieiti, jei ji tik ligoninėj dirba? Patarkit kaip Jūs darote ar darėte? Reikia skubiau, nes jau baisu ilgiau traukti....
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2011 09 28, 14:18)
Sveikos merginos, labai reikia Jūsų patarimo. Mano ginė siunčia mane kaklelio operacijai, bet nežinau į kokią ligoninę prašytis siuntimo. Veiksmas Vilniuje. Gal patarsit pas ką Jūs operavotės. Nelabai ką pažįstu, o papulti pas bet ką nelabai noriu. Rekomendavo man gyd. Špurienę (dirba Santariškėse), bet kaip pas ją prieiti, jei ji tik ligoninėj dirba? Patarkit kaip Jūs darote ar darėte? Reikia skubiau, nes jau baisu ilgiau traukti....

Geriausia tokiu atveju tureti gydytojo telefona asmanini... skambina jam ir tariesi. as taip dariau vaziuodama operuotis. Tariausi su Gricium, antakalnio klinikose, BET.... jis sugebejo sutarta diena atvaziuoti tik po operacicjos, kai mane isoperavo kokia tai -AITE.... va tau ir tarkis.
Atsakyti