Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 16, 20:12)
grazi spalvyte pasilikit juk svarbu,kad tinka ir patinka  thumbup.gif
o del kainos tai jos ivaitios aisku yra kurios parduoda 2007 metu uz 500 keletos vaikugerokai pavezinta o yra ,kad ir normalia kaina parduoda mano puske 2010metu uz 450 nusipirko viskas idealios bukles tik tie rankenu sidabriukai vos vos pasitryne,bet nemanau,kad cia didelis defektas o visa kita tikrai idealios bukles tai manau gera kaina gera vezimuka nusipirko drinks_cheers.gif

tikrai gera kaina, pasisekė smile.gif
žinokit pažįstu ir tokių, kur nusiperka padėvėtą, pavažinėja kelis mėnesius ir parduoda ir dar daugiau gauna, nei kad mokėjo bigsmile.gif
Papildyta:
Merginos, o kaip yra su priekiniais ratukais? na atfiksuoju aš juos, kad sukinėtųsi į visas puses, bet jie kai apsisuka, tas reguliatorius vėl į tą savo tokį tarpelį pats savaime įkrenta ir užsifiksuoja vėl tik tiesiam važiavimui. Kaip padaryti, kad priekiniai ratukai suktųsi visada aplink ašį neužsifiksuodami?
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2012 03 16, 18:23)
tikrai gera kaina, pasisekė smile.gif
žinokit pažįstu ir tokių, kur nusiperka padėvėtą, pavažinėja kelis mėnesius ir parduoda ir dar daugiau gauna, nei kad mokėjo bigsmile.gif
Papildyta:
Merginos, o kaip yra su priekiniais ratukais? na atfiksuoju aš juos, kad sukinėtųsi į visas puses, bet jie kai apsisuka, tas reguliatorius vėl į tą savo tokį tarpelį pats savaime įkrenta ir užsifiksuoja vėl tik tiesiam važiavimui. Kaip padaryti, kad priekiniai ratukai suktųsi visada aplink ašį neužsifiksuodami?

na nepatinka gal ir parduoda g.gif nieko nuostabaus bigsmile.gif
Auksciau gal pakelkit ta reguliatoriu...matyt per zemai pakeliat ir uzsifiksiuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMarpl @ 2012 03 16, 17:51)

Nors va po 0kristut0 parašymo, tai kokią akimirką šmėstelėjo mintis, kad gal dar grąžinti, kol nenaudojau, kol etikečių nenuėmiau, ir ieškoti kito naujesnio, bet grįžo mb iš darbo ir "nusodino" mane lotuliukas.gif labai jam irgi patiko, neleido grąžint lotuliukas.gif

o pas jus mergaite ar berniukas .?

maclaren

va cia toks kaip jusu tik 12 metu modelis . ir mano paskaiciavimu uz pigiau gaunasi , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 16, 20:06)

maclaren

va cia toks kaip jusu tik  12 metu modelis . ir mano paskaiciavimu uz pigiau gaunasi ,  4u.gif

o 12 metu jau ratai pagal mane kitokie g.gif jei neklystu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 16, 22:06)

maclaren

va cia toks kaip jusu tik  12 metu modelis . ir mano paskaiciavimu uz pigiau gaunasi ,  4u.gif

pas mane mergaitė wub.gif na bet pigumas nepasakyčiau kad labai didelis, turbūt prie šitos kainos dar kazkoks siuntimo mokestis yra.
O iš šitos pardės pačiam galima pirkti, ar reikia per kokią tarpininkę? Aš net kortelės neturiu užsienio pirkimams, tai jaučiu daugiau vargo būtų, o nesutaupyčiau nei 100 litų.
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 16, 22:31)
o 12 metu jau ratai pagal mane kitokie g.gif  jei neklystu bigsmile.gif

aha, ratukai kitokie ir rėmas kitokios spalvos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissMarpl: 16 kovo 2012 - 20:45
QUOTE(MissMarpl @ 2012 03 16, 20:39)
pas mane mergaitė wub.gif  na bet pigumas nepasakyčiau kad labai didelis, turbūt prie šitos kainos dar kazkoks siuntimo mokestis yra.
aha, ratukai kitokie smile.gif

15 euru siuntimas , tai jo nlb didelis pigumas , bet nauja kolekcija cia negali buti ji zymiai pigiau
11 metu modeli , dar pigiau galima rasti , atsimenu kai sau ieskojau , visur su akcijomis ispardavinejami senesni modeliai

super kad patinka tau ir pasiimk ta kurio sulaukei , nes as ir netureciau kantrybes trbut laukti kito , imciau ta kurio sulaukiau, biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paskaičiau temą ir atsakiau sau į visus klausimus. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akfak: 18 kovo 2012 - 20:44
QUOTE(Akfak @ 2012 03 18, 20:35)
Sveikos  4u.gif
Paskaičiau temą ir atsakiau sau į visus klausimus.  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Dar noriu galutinį tašką padėti ir išsiaiškinti ar reikalingas tas užklotas kojoms pavasariui - vasarai?
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 03 19, 20:09)
Dar noriu galutinį tašką padėti ir išsiaiškinti ar reikalingas tas užklotas kojoms pavasariui - vasarai?

vasarai manau, kad nebutinas, o pavasari jis nepatrugdys, bet butinas irgi nera ax.gif jei vaikutis normaliai prirengtas tai tas uzklotelis nebeturi reiksmes
Atsakyti
Sveikos, merginos, ieškau vaikui vežimuko ir beskaitydama įvairius atsiliepimus, net nemačius apsižavėjau Maclaren'ais biggrin.gif Pradėjau interneto platybėse ieškoti pigesnių kainų ir nori nenori meta man straipsnius apie Amerikoje 12 vaikų amputuotų pirštukų ir Amerikos Maclaren'o firmos bankrotą blink.gif

http://www.huffingto..._n_1322145.html

Ką jūs manote apie jų saugumą? Ar ten tikrai yra vietų, kur vaikas gali pirštukus nusispausti?? Gal amerikoniški modeliai nuo europinių skiriasi? Be abejo, prieš perkant gyvai kur nors apžiūrėsiu, bet labai įdomi jau turinčiųjų nuomonė. Prisipažinsiu – nuoširdžiai visos temos neperskaičiau, tai jei jau diskutavote šia tema, labai jau manęs nekoliokit 4u.gif
Atsakyti
Kazko mazokai skaitet ir domejotes, ta istorija jau sena kaip pasaulis ir modeliai antri metai is eiles del tos istorijos eina pakeisti. O amerikietes matyt nepasizymi atidumu (svelniai tariant) jei vezimelius laksto kartu su vaikais lotuliukas.gif
Jei paziuretumet i sketukus, kurie rieda musu mietu gatvemis, tai ju sulankstymo mechanizmai tokie pat kaip ir senuju maclarenu, o jei kokia mama per neatiduma ir nuspaustu pirstukus savo vaikui, kazin ar kreiptusi i kokia AGA, BABY ar kokia kita kinu sedevru firma del kompensacijos, nes firma ne tokia garsi ir turtinga ir vardas jiems ne toks brangus, kad moket milijonus g.gif
Atsakyti