Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2012 03 31, 11:26)
Kazko mazokai skaitet ir domejotes, ta istorija jau sena kaip pasaulis ir modeliai antri metai is eiles del tos istorijos eina pakeisti. O amerikietes matyt nepasizymi atidumu (svelniai tariant) jei vezimelius laksto kartu su vaikais  lotuliukas.gif
Jei paziuretumet i sketukus, kurie rieda musu mietu gatvemis, tai ju sulankstymo mechanizmai tokie pat kaip ir senuju maclarenu, o jei kokia mama per neatiduma ir nuspaustu pirstukus savo vaikui, kazin ar kreiptusi i kokia AGA, BABY ar kokia kita kinu sedevru firma del kompensacijos, nes firma ne tokia garsi ir turtinga ir vardas jiems ne toks brangus, kad moket milijonus  g.gif

Tikrai mažai skaičiau, čia faktas, todėl ir kausiu pas apsiskaičiusias šiuo klausimu biggrin.gif
Tik dabar pradėjau domėtis apie juos ax.gif Aš irgi taip supratau, kad tik sulankstymo metu čia gali taip įvykti, nu bet kažkaip nesitiki, kad mamos šalia vaiko tą vežimą lanksto, tai ir galvojau pasitikslinti, ar gerai supratau blush2.gif
Atsakyti
Senasis lankstymo mechanizmas, kuris ale kaltas del pirstuku:

user posted image

Naujasis saugus mechanizmas:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 31, 11:59)
Senasis lankstymo mechanizmas, kuris ale kaltas del pirstuku:

Ačiū, merginos, nuraminot karsta.gif
Atsakyti
sveikos, turiu toki klausima, nusipirkau ne nauja vezimuka internetu, maclaren techno XT, ir nera koju pakelimo, ar jo ir turi nebuti ar cia jau mane apgavo? blush2.gif
ir gal kas esat siuvusios ikloteli i vezimuka kas ten dar dedas be medziagos kad minksciau butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 04 02, 13:57)
sveikos, turiu toki klausima, nusipirkau ne nauja vezimuka internetu, maclaren techno XT, ir nera koju pakelimo, ar jo ir turi nebuti ar cia jau mane apgavo?  blush2.gif 
ir gal kas esat siuvusios ikloteli i vezimuka kas ten dar dedas be medziagos kad minksciau butu  ax.gif

turi buti man atrodo pakelimas.. tu gal nemoki jo uzfiksuoti tiesiog.. g.gif
Atsakyti
Yra pakelimas, tik nemokat jo panaudoti. Paziurekit internete video kokiu filmuku su instrukcijom. Tai bus pagaliukai pakeliami ir uzfiksuojami, arba istraukiami kaip teleskopines antenos priklausomai nuo vezimo modelio metu.
Atsakyti
kad nera net pagaliuku ten jokiu doh.gif grynai tik medziaga be jokiu pagaliuku ar bet kas i tai panasu butu, tai reiskias apsigavau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 04 02, 16:13)
kad nera net pagaliuku ten jokiu  doh.gif grynai tik medziaga be jokiu pagaliuku ar bet kas i tai panasu butu, tai reiskias apsigavau  ax.gif  blush2.gif

g.gif ir pakelus medzhiagele nera sukishtu i vidu jokiu "pagaliuku"?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 04 02, 15:13)
kad nera net pagaliuku ten jokiu  doh.gif grynai tik medziaga be jokiu pagaliuku ar bet kas i tai panasu butu, tai reiskias apsigavau  ax.gif  blush2.gif

user posted image

MATOT KUR KOJYTES ISTIESTOS TEN TOKIE PAGALIUKAI PAZIUREKIT PO MEDZIAGYTE IR JIE TRAUKIASI I PRIEKI.mEDZIAGA OJIE IKISTI TOKIE GALAS KVADRATUKAS JI PATRAUKIT IR JIE ISSITRAUKIA IS ABIEJU PUSIU TIK NEZINAU ART AISKIAI PARASIAU g.gif
Atsakyti
Tikrai, ziurekit toj vietoj kur sedynes remas baigiasi, turi buti kaip sustumiamos radijo antenos istraukiami pagaliukai.
Sitam filmuke, matosi, kad ji tas antenikes traukineja, tik nerodo akivaizdziai, bet manau suprasti jau tikrai turetumet kas ir is kur:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 02 balandžio 2012 - 15:43
sveikos. gal galit pasidalinti patirtimi, is kur siusti maclaren vezimuka. noreciau xt. vilniuj isvis nematau ju parduotuvese, gyvai net nesu macius (na tik pravaziuojancius). nelabai man patinka, kad ratukai dvigubi - nesuprantu, kam tokie reikalingi. pvz peg perego si man kazkaip ratukai graziau ir rimciau atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 04 02, 17:28)
MATOT KUR KOJYTES ISTIESTOS TEN TOKIE PAGALIUKAI PAZIUREKIT PO MEDZIAGYTE IR JIE TRAUKIASI I PRIEKI.mEDZIAGA OJIE IKISTI TOKIE GALAS KVADRATUKAS JI PATRAUKIT IR JIE ISSITRAUKIA IS ABIEJU PUSIU TIK NEZINAU ART AISKIAI PARASIAU g.gif

lekiu pabandyt smile.gif dekui
Atsakyti