Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2012 04 26, 10:29)
Norit lengvesnio, imkit XT (o dar geriau 2012 m. questa), neimkit XLR. Griozdas jis palyginus su kitais sketukais. Ne sketukas, o visas SKETIS  lotuliukas.gif  Realiai ratai tiek XT, tiek XLR vienodi, sedynes ilgis irgi praktiskai nesiskiria (vienodai trumpas  biggrin.gif  ), stogai pas abu geri, plocio XT per akis (isbandyta su 15 kg vaiku  mirksiukas.gif  ), o va XT lengvesnis, maziausiai 1 kg, siek tiek trumpesnis sulankstytas, na ir aisku pigesnis  biggrin.gif

na nezinau kartojuosi bet pasodinus vaika aiskiai matosi ,kad xt vietos maziau ,nes sedejo suspausta o xlr erdviai ir laisvai.Ir visai nera jis griozdas nezinau po didelio vezimo tai man jis mazas bet del erdvumo ir patogumo man thumbup.gif
O siaip mamytems pacioms reiktu pasiziuret kiekvienos nuomone ir skonis skirtingas 4u.gif
Atsakyti
Svarbu, kad mažieji keliautojai jaučiasi skėtukuose patogiai smile.gif Juk nuo to ir priklauso sėkminga kelionė ar pasivaiksčiojimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 04 26, 10:37)
na nezinau kartojuosi bet pasodinus vaika aiskiai matosi ,kad xt vietos maziau ,nes sedejo suspausta o xlr erdviai ir laisvai.

Nu suspausta tikrai negalejo sedeti, jei jau mano 15 kg vyras sedejo nesuspaustas g.gif
O del gabartiu, tai, salia normalaus sportinio atrodo gal normaliai, bet kai galvoji apie ji, kaip apie sketuka ir statai salia sketuku, tai jis tikrai didziulis. Sakyciau, jis greiciau ne sketukas, o normalus sportinis vezimas, tik, kad lankstosi i lazda ir ratai mazesni. Kam reikia lengvumo ir kompaktiskumo, nerekomenduoju. Bet kam reikia ciut ne nuo gimimo vienintelio universaliai naudojamo, bet salyginai kompaktisko vezimo, tada svarstytinas variantas. Tuo labiau, kad i ji dedasi ir lopsys, ir kedute, ir lyginant su kitais sketukais, siokia tokia amortizacija turi.
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2012 04 26, 10:42)
Svarbu, kad mažieji keliautojai jaučiasi skėtukuose patogiai smile.gif Juk nuo to ir priklauso sėkminga kelionė ar pasivaiksčiojimas  4u.gif

Butent thumbup.gif o as maciau ,kad mano lelei patogu ir pati nubego butent prie maclareno xlr bigsmile.gif ir tikrai matau,kad jai labai patinka jame,nors mano vaikas jau didelis 14kg sveriam ir butent pirkom si,kad vaikui butu patogu thumbup.gif
Bet cia kiek mamyciu tiek nuomoniu,man sis buvo pats paciausias ir tikrai ne vienai mamytei jis labai patinka thumbup.gif Nes butent tikrai kotrynoi manau pakankamas vezimeliu pasirinkimas bet kelis kart apziurejom ir galu gale sis mums tiko ir labiausiai mazajai patiko ir geriausiai jautesi.Ir va vaikstinejam lauke ir kol kas viskas labai labai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 04 26, 10:37)
na nezinau kartojuosi bet pasodinus vaika aiskiai matosi ,kad xt vietos maziau ,nes sedejo suspausta o xlr erdviai ir laisvai.Ir visai nera jis griozdas nezinau po didelio vezimo tai man jis mazas bet del erdvumo  ir patogumo man  thumbup.gif
O siaip mamytems pacioms reiktu pasiziuret kiekvienos nuomone ir skonis skirtingas 4u.gif

as irgi tik uz xlr thumbup.gif
. jis man visai negriozdas nzn.. g.gif aijsq yra mazesniu bet tokiu vejo nupuciamu net neziurejau.
o del sedynes maniskis tik 9 kg.bet neisivaizduoju siauresnes sedynes , sita pats tas, turim erdves buteliukui salia pasideti

mano masinos bagazine lb lb mazyte o dar duju balionas, o sitas xlr visai gerai telpa. zodziu as patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 26, 14:15)
as irgi tik uz xlr thumbup.gif
. jis man visai negriozdas nzn.. g.gif aijsq yra mazesniu bet tokiu vejo nupuciamu net neziurejau.
o del sedynes maniskis tik 9 kg.bet neisivaizduoju siauresnes sedynes , sita pats tas, turim erdves buteliukui salia pasideti

mano masinos bagazine lb lb mazyte o dar duju balionas, o sitas xlr visai gerai telpa. zodziu as patenkinta.

Pritariu visu 100% OkristutO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 26, 16:15)

ar lb mazas jusu automobilis??? nes musu bagazine laaaaabai mazute... kai vyras gris, eisiu ismatuoti pagal hellos pasakytus ismatavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2012 04 26, 15:05)
ar lb mazas jusu automobilis??? nes musu bagazine laaaaabai mazute... kai vyras gris, eisiu ismatuoti pagal hellos pasakytus ismatavimus smile.gif

Na tikrai maza mano bagazine ,nes 60litru bakas tai lieka ne kas,bet as sutalpinu laisvai,kitos mamos skersai deda i bagazine,bet siaip eikit pasimatuot bus paprasta,mes tai butent su mano masina vaziavom i parde ti vyras is kart pamatavo tai be problemu ,tikekites,kad tilps thumbup.gif
Atsakyti
Gitulia tu ka parduodi savo Quest?Nepatiko? blink.gif
Atsakyti
Parduodu biggrin.gif Nebuvom lauke, nepasakysiu, paziurejus grazus ir kokybiskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 27, 19:59)
Parduodu biggrin.gif Nebuvom lauke, nepasakysiu, paziurejus grazus ir kokybiskas biggrin.gif

O tai kodel parduodi? Net nepabandzius? blink.gif Is kart kazkas nepatiko,ane?
Atsakyti
Idejo ne ta, kuri uzsakiau. Ano vis tiek tebenoriu biggrin.gif
Atsakyti