Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

drinks_cheers.gif
O ir klausimo esme buvo, kad mazesnis uz mano vaika sedi suspaustas uz questa didesniame vezime XT. Man tas pasirode keista, todel ir nufotkinau savo drambliuka questuke. NOrmaliai tos erdves visiems vaikams manau visuose maclarenu modeliuose. g.gif
Atsakyti
As tai sakyciau keista cia diskusija "uzvire" smile.gif
Kiekviena renkasi pagal savo pageidavimus/galimybes/norus. Juk viena gyvena daugiaaukstyje su liftu, kita be, dar kita nuosavame name. Vienai vezimo reik tik kelionei, i parduotuve, kitai gi - vaziuoti kiekviena diena visokiausiais keliais.
Pvz. as buvau "uzsidegusi" Maclaren XLR. Paciupinejau keleta modeliu.... Nu gal gerai jis. Grazus, erdvus, patogus ir t.t.t. Visgi vasarai per siltas jis man pasirode. Bet mano reikalavimai sketukui po sportinio vezimo is serijos 3in1 tai, kad vezimas butu lengvas (nesti i VI a.), lengvai sulankstomas (tenka laikyti nenuorama vaika), patogus vakuciui. Pradejau dairytis XT. Pries tai i Quest'a net neziurejau. Zaislinis jis man pasirode, bet dabar pakeiciau nuomone smile.gif Siaip nepasakyciau, kad jame mazai vietos. Mano mergina ne is mazuju, bet i 2012 m. modeli tilpo normaliai. Apie senesnius nekomenduoju, nes nzn.
Merginos, visgi man iskilo klausimas. Nuo kuriu metu Maclarenai pradejo leisti nauja sulankstymo mechanizma??? Gal jau ir buvo kalbeta apie tai, bet taip ner to laiko skaityt smile.gif
Atsakyti
Iznija 10-11 metai jau su naujais mechanizmais.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 30, 15:06)
Iznija 10-11 metai jau su naujais mechanizmais.

Matot, klausiu nes yra keli skelbimai, kur rasoma, jog modelis 2011 metu, o mechanizmas senas....
O vakar tai isvis.... Nuvaziavom pagal skelbima pirkti beveik naujo XLR'o, su kuriuo isvaziuota buvo vos pora k. Nuvaziavus radau visa sukirmyjusi vezima, remas prie ratu buvo surudyjes, is ratu beveik nieko nelike (pasak pardavejo ratai - silpna Maclaren'u vieta) ir maza to, jis buvo ant tiek prirudijes, kad paprasius pademonstruoti kaip susilanksto, dviese vos sulankstem biggrin.gif BET.... mechanizmas naujas.
Tai kaip ten del tu ratuku?? Is tikro silpna vieta??
Atsakyti
lotuliukas.gif geri pardavejai.
Primine sm nares Poziurio XLR pirkimo istorija, kazkas panasaus irgi buvo, kad bveik naujas, nedaug naudotas, o kai parveze nupirke, graudu ziuret buvo, tik lyg gerai issiprende - grazino.
Siaip nesu girdejusi, kad butu kam dideliu bedu del ratu. Viena drauge 3 m. vaika su XT vazineja ir tas vaikas nebe pirmas tame vezime auga. Medziagos jau siaip sau, svelniai tariant, atrodo, o ratai ir remas tikrai gerai laiko ir rieda g.gif
Atsakyti
pas mus maclarenas XT 2009 metu, atvažinėjom su vienu ir antrą vaikutį vežiosiu ir ratai puikūs, tikrai nepasakyčiau kad čia silpna vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 04 30, 14:38)
Matot, klausiu nes yra keli skelbimai, kur rasoma, jog modelis 2011 metu, o mechanizmas senas....

pati parduotuveje esu maciusi, 11 metu maclarenus, pardavinejamus tiek su senu tiek su nauju mechanizmu. mothercare cia maciau
Atsakyti
O jus ant remo matet pagaminimo data ar konsultantai sake, kad 11m.? Ne maclarenas tikrai 11 metais negamino su senais mechanizmais. Jie ir pakeisti buvo ne siaip sau del dizaino, o del saugumo reikalavimu.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 30, 16:09)
O jus ant remo matet pagaminimo data ar konsultantai sake, kad 11m.? Ne maclarenas tikrai 11 metais negamino su senais mechanizmais. Jie ir pakeisti buvo ne siaip sau del dizaino, o del saugumo reikalavimu.

as lb nesidomejau .. tada net nznojau kuom skiriasi tie remai.. bet maciau vienas remas buvo tuo apvaliu ,
apvalus
o kitas pailgas .
va toks pailgas

tai kuom jie skiriasi tada ? g.gif as nlb domejausi tik maniau tas pailgas tai senas mechanizmas,
Atsakyti
Tai tuom ir skiriasi, kad pailgas senesnis modelis, apvalus naujesnis. Jei parduotuveje stovi 12 metais, tai dar nereiskia, kad jis negali buti 08, 09 metu ar dar senesnis. Pas mus taip greitai kolekciju nekeicia, o senu nukainuoti neskuba, tai galima visko rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 30, 16:07)
lotuliukas.gif  geri pardavejai.
Primine sm nares Poziurio XLR pirkimo istorija, kazkas panasaus irgi buvo, kad bveik naujas, nedaug naudotas, o kai parveze nupirke, graudu ziuret buvo, tik lyg gerai issiprende - grazino.
Siaip nesu girdejusi, kad butu kam dideliu bedu del ratu. Viena drauge 3 m. vaika su XT vazineja ir tas vaikas nebe pirmas tame vezime auga. Medziagos jau siaip sau, svelniai tariant, atrodo, o ratai ir remas tikrai gerai laiko ir rieda  g.gif

lotuliukas.gif Jo jo, buvo man, tik pinigu nebuvom sumokeje, kai mano anytai dave parsivezt, kad MB galetu atvaziuot apziuret, tai ir issisprende viskas gerai. Ten is vis 2007m modelis buvo doh.gif Ratai buvo sutrukineje, kaip senos masinu padangos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 30, 22:21)
Tai tuom ir skiriasi, kad pailgas senesnis modelis, apvalus naujesnis. Jei parduotuveje stovi 12 metais, tai dar nereiskia, kad jis negali buti 08, 09 metu ar dar senesnis. Pas mus taip greitai kolekciju nekeicia, o senu nukainuoti neskuba, tai galima visko rasti  mirksiukas.gif

mm.. as ne lt parduotuveje ziurejau .. airijoje nzn , niu ten perka greitai lb tuos maclarenus , pati sau ziurinejaus tai maciau , kad buvo , poto kita syki jau nebuvo to display, nzn ar pardavineja display, bet ne karta maciau, kad kartais ateini ir nebuna tam tikro modelio, poto kita syki vel buna. g.gif
Atsakyti